Fluturasi de martie-aprilie 2011(144)-Hai Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 6
roxy_s spune:
lalely eu stiu ca dupa baita se face masajul. sa ii si hidratezi pielea.

S-a intamplat minunea mult asteptata
37+
AMR 2 sapt!!!

madutza_bra spune:
viss, superba burtica!Asa, fa cat mai multe poze sa ai amintiri placute. Cat despre paranoia si eu am avut o perioada cu Cristi cand eram ff streasa , asta se intampla imediat dupa nastere. ma gandeam ca daca pateste ceva si nici macar nu e botezat 

. L-am botezat la 7 sapt. Acum nu mai sunt asa stresata pe treaba asta si vreau sa botez bebita mai tarziu.
Pe de o parte te inteleg cu stresul pe care il ai, mai ales ca ai trecut prin atatea tragedii, pe de alta parte nu vad de ce mai esti speriata atata timp cat sarcina asta a fost exemplara 
. Bebicii cresc muuult mai bine decat am vazut la alti gemeni.
Hai, lasa gandurile negre 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
38+ cu
Catalina Ioana
AMR: 7 zile !!!
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena am si eu o intrebare masaj se face inainte sau dupa baita nu de alta dar eu Mariei i-am facut mereu dupa ca asha mi se pare logic Ana-Maria mami de 34+ cum creste Alex AMR 39 zile!!!! ![]() Maria,povestea nashterii Maria in culori |
si eu la fel

..dar am o prietena cu un bebelus fff friguros care ii face masaj inainte. Dupa ce il scoate din baita, daca incearca sa-i faca masaj ii tremura barbita de frig. A fost nascut prematur si cred ca inca nu si-a format destule depozite de grasime...nu stiu..ca e cald in camera, dar el e f friguros.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
38+ cu
Catalina Ioana
Poze
salo_sama spune:
viss- cum sa nu sar...mai ales ca stiu ca toate suntem asa,prin asta voiam sa-ti spun ca nu esti singura si ai vazut si roxy si miky la fel ziceau ca le trec prin minte tot felu de chesti..asta din cauza hormonilor...eu mereu zic ca sunt din cauza sarcinii si ca trebuie sa fie bine ca doar la eco i-am vazut de fiecare data ca sunt ok, medicii ne spun ca sunt ok deci...incredere si Doamne Doamen e cu noi.Ma bucur ca te descarci, de asta suntem toate aici sa ne sprijinim intru totul ca suntem toate la fel de gravidute si cu aceeasi hormoni ravasiti. Deci fruntea sus..cu toat esuntem curioase sa ne vedem bebicii si Doamne ajuta sa avem cu totii nota 10 la nastere hihihihi
..hai fie si 9 sa nu fiu chiar atat de exigenta hihihihi
roxy nu stiu cum de am racit ca mi-e ciuda de mor.eram asa de bucuroasa chiar ziceam uite ca mai sunt 3 saptamani pana la termen si am reusit sa ma pastrez bine..si cand colo lupu iaca o sarit si pe mine...a luat sotul de la cumanatul meu si eu dupa ei fir-ar sa fie si ma enerveaza ca am facut si putina temperatura 37 adica, deci trec la frectii cu spirt si iau si un pracetamol simplu, osicillococcinum, si vitamina c, miere cu lamaie, ceai fierbinte si.......SPER SA TREACA
madutza sper sa fie bebeii de 3500g..tare mult imi doresc sa fie asa, si eu tot atat am avut la nastere, sotul am inteles ca o avut 2900gr..acum nu stiu om vedea dar si mie mi se pare greutatea ideala
mandreac
noisuntem la fel cu felicitas, eu miercuri intru in 37 sapt dar ma bucur sa vad ca suntem mai mult efete cu dnp la fel si roxy parca e si simo si nu mai stiu cine...sper sa nu te mai doara mana...uff ce nashpa e cu dureri
strumphy ce mai zici...iti imaginezi camera lui Sophy
nu mai stiu cui voiam sa-i scriu pup toate fetele
ma pun sa-mi citesc cartea "mananca, roaga-te,iubeste" poate ati auzit de ea..acum pana mai pot hihihihi
pup
Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 36
madutza_bra spune:
www.youtube.com/watch?v=J70uM8vHk2k" target="_blank">Baia si masajul
www.youtube.com/watch?v=elcjS6Xym3A" target="_blank">Igiena bontului ombilical
www.youtube.com/watch?v=xpOwmta0GkA" target="_blank">Igiena ochilor
www.youtube.com/watch?v=l2-eyKqsWtw" target="_blank">Igiena nasului
www.youtube.com/watch?v=D1QFQR5lXjs" target="_blank">Igiena urechilor
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
38+ cu
Catalina Ioana
Poze
ailed_dota spune:
viss, iubita

, nu eu nu vreau sa ma gandesc ca va fi ceva rau... ma rog la Doamne-Doamne in fiecare zi sa aiba grija de toti dar acum mai ales de mine si de bb si sa vina pe lumea asta viu, intreg si sanatos...
De bocit bocesc si eu, dar cand imi aduc aminte de ingeras( ilinca mea). la inceputul sarcinii asteia plangeam f des, dar mi-am dat seama ca-i fac rau lui bb din burtica..Am plans si cand am descoperit de aptv si pai-ul care nu erau perfecte ( la ultimele analize pe trat cu aspirina au fos super), si cand au descoperit intolerantza la glucoza... ca mi-am dat seama ca poate pierderea mea putea fi evitata...Bineinteles ca am un morcov mare , mare undeva, dar incerc sa ma imaginez cu bb langa mine, e zice ca ajuta sa-ti pastrezi ganduri pozitive..
Eu zic sa nu te gandesti la rau , gandeste doar ca vi fi bine, eu cand vad gemeni sau lucruri de gemeni ma gandesc la tine sa sti, cum o sa fi tu cu amandoi de doua ori mamica....deodata

mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
32+cu dodoloatza frumoasa
AMR 6 saptamani
69/11
roxy_s spune:
viss burticuta este frumoasa si asa mareee.....
cred ca o sa ai 2 buburuze dolofane

S-a intamplat minunea mult asteptata
37+
AMR 2 sapt!!!

ailed_dota spune:
citat din mesajul lui Stefana revin cu vesti bune.Am fost astazi la spital si am luat rezultatele analizelor si nu am diabet gestational si nici toleranta scazuta la glucoza. Am facut testul cu 75 g, cu testari la 1,2 si 3 ore. La inceput a fost 72, apoi 179 la 1h, apoi 124 la 2h si 50 la 3h! Am scapat, dar m-am hotarat totusi sa tin un regim usor, cu mai putine dulciuri sau chiar deloc din cele mai rele si cat de cat bazat pe regimul lui Ailed. Doamne-ajuta! Oricum, tot sunt ingrijorata ca bebe e asa mare si nu stim cauza. Saptamana viitoare merg la o echo, la alt medic, ca eu mereu am pendulat intre 3 medici, doi ginecologi (si ecografisti) si un ecografist (si ginecolog ) Rhynna, tinem pumnii, sa nasti repede si usor. Eu, una, tare as vrea sa ajung la 39-40 de saptamani, sa stea bebe acolo pana e mai cald si frumos afara. O sa ies putin acum, ca mai suntm in cautari de una-alta si revin mai pe seara. toate fetele.Stef 32+ cu Tudor Stefan AMR 8 saptamani ![]() It's nice to be important, but it's more important to be nice. |
stefana
pai nu ti-a mai iesit odata bine tolerantza....mama ce l-as urechea pe dr ala de te-a speriat...
mami de
AMR 6 saptamani
69/11
ailed_dota spune:
| citat din mesajul lui alina06st Buna fetele. Am ceva de citit din urma, dar inainte vreau sa va intreb ceva, sa vad daca a mai simtit vreuna din voi la fel: de vreo sapt si ceva il simt pe bebelasul meu foarte tare cand se misca. Daca pana acum era un finut, lovea sau batea usurel, acum trage suturi si parca se zvarcoleste foarte tare. Uneori tresar de parca ma inteapa cineva cu cutitul. Ba chiar uneori ma si doare asa putin. Desigur, paranoia a inceput si ma intreb: oare e normal, sau poate nu are loc in burtica? Mai ales ca mi se pare ca nu mi-a mai crescut burta .Stiu ca unele din voi ati spus ca ii simtit usurel, finut. Dar oare e careva care a patit si ca mine? Cu lovituri asa puternice, zvarcoliri, insurubari... ![]() Ma duc sa citesc din urma, poate intre timp primesc vreun raspuns care sa ma linisteasca. Trag nadejde ca poate a mai patit si altcineva si o fi o chestie normala... Puuup ![]() in luna a 7-a cu minune de sanatos si vesel!!!Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
daca o vezi pe a mea cum face in burta...zici ca e o mare pe timp de furtuna...inca mai au loc, si poate tu fiind slabutza se vede mai intens..
mami de
AMR 6 saptamani
69/11
simonacip spune:
Madutza, si mie mi-au iesit astea anapoda..si inca altele pe langa...si drita mi-a spus ca nu tb s ama ingrijorez ca asa e in sarcina..Poate iti spun fetele noastre cu tichii mai multe..
Viss, ce burtica ai!! Ma tot gandesc cum e cand se misca si unul si altul prin burtica
Pe de alta parte cred ca abia astepti sa-i tii in brate..cred ca ti-e greu si tie cu o burtica asa mare...
Salo_sama, sa te faci bine repejor...hai ca ai timp!
Eu maine intru in 37...deci suntem la fel, pe aceeasi linie
Roxy, bafta vineri la scosul cerclajului!!

Ailed, draga de tine!inteleg de unde-ti vine vointza asta imensa de a fi bine cu orice pret si pentru ce te lupti atata cu dieta asta...

lalely, ANaxena, eu masajul dupa intotdeauna, uleiul intra frumos in piele dupa baie, stiu ca sunt fete care fac inainte masajul, dar nu mi se pare ok asa
Lavi...pe unde esti?
Maine merg la eco de dimineata, abia astept sa vad ce si cum.
Simona, mami de baieti
David, Matei si
36 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

AMR 39 zile!!!!
revin cu vesti bune.