Fluturasi de martie-aprilie 2011(144)-Hai Rhynna!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Hello again..

Am fost si eu la o plimbare mica...era asa frumos afara.

Totusi ma confrunt cu ceva stari ciudate si vreau sa va cer sfatul:am dureri usoare de burta sus sub sanii mai ales atunci cand merg..Urinez foarte des daca fac plimbari si mi se pare ciudat caci teoretic am scapat de infectia urinara...

Sper ca durerile mele de burtica nu sunt contractii..nu-i asa???

29+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Exact asa patesc si eu. Cand ies din casa, musai sa vizitez toaletele tuturor supermarketurilor si mall-urilor. Le stiu pe toate.
Cred ca si acasa fac des, insa nu-mi dau seama, ca e baia aproape si nu realizez. Dar in oras... un chin. Si n-am nimic in urina, ca tocmai ce am facut doua seturi de analize.

Stef 32+ cu Tudor Stefan

AMR 8 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Buna fetele. Am ceva de citit din urma, dar inainte vreau sa va intreb ceva, sa vad daca a mai simtit vreuna din voi la fel: de vreo sapt si ceva il simt pe bebelasul meu foarte tare cand se misca. Daca pana acum era un finut, lovea sau batea usurel, acum trage suturi si parca se zvarcoleste foarte tare. Uneori tresar de parca ma inteapa cineva cu cutitul. Ba chiar uneori ma si doare asa putin. Desigur, paranoia a inceput si ma intreb: oare e normal, sau poate nu are loc in burtica? Mai ales ca mi se pare ca nu mi-a mai crescut burta .

Stiu ca unele din voi ati spus ca ii simtit usurel, finut. Dar oare e careva care a patit si ca mine? Cu lovituri asa puternice, zvarcoliri, insurubari...

Ma duc sa citesc din urma, poate intre timp primesc vreun raspuns care sa ma linisteasca. Trag nadejde ca poate a mai patit si altcineva si o fi o chestie normala...
Puuup

in luna a 7-a cu minune de sanatos si vesel!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Eu zic ca se intorce. Asa a facut si al meu de cateva ori. Si cand era in prezentatie craniana, cand in pelvina...
Succes, daca s-a intors, sa ramana asa!

Stef 32+ cu Tudor Stefan

AMR 8 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

hello fetele

revin si eu pe ecrane, ca am tot citi dar nu aveam ce spune acum insa am vazut ce a scris viss .....poate vrei bataita, chestia asta cu ganduri negative m-am convins ca toate o avem, la fiecare din noi ni se pune pata pe vreun gand si parca se agat de noi si nu ne mai lasa in pace, eu cand am ganduri de astea imi zice repede o rugacine vb cu Fecioara Maria si ma linistesc si am foarte mare incredere in Dumnezeu

e normal sa avem ganduri ciudate, ca ne facem cu toate grija pentru pruncii nostri, dar ma gandesc pe de alta parte ca Dumnezeu a lasat asta pe lume sa ducem pruncii in burtica noua luni si tot el este singurul care-i protejeaza la maxim. DECI MARE INCREDERE IN DUMNEZEU

am vazut si eu documentarul de National cu sarcinile de gemeni sau tripleti etc si cand am vazut ce se mai jucau ei in pantesc, unii isi trageau cu piciorusele peste fata, mama mama cate mai faceau.....am zis apai daca ei nu am nimci dupa ce isi mai trag cate una, inseamna ca sunt atat de puternici de nici noi nu stim cat de rezistenti sunt. Mai zicea cineva asta la noi, cred ca simo

Deci sa nu crezi ca esti singura care are momemnte de temeri, toate suntem la fel, sunt stari normale si trebuie sa-ti schimbi imediat gandul cu ceva frumos, o rugaciune si trece. Faptul ca porti in pantec doua suflete nu e ceva mai grav sau mai delicat sau...mai stiu eu ce...e o sarcina si trebuie sa fie totul bine. CU INCEDERE si nu mai cauta sa citesti lucruri negative, nici sa nu mai auzi ceva de rau ca te influenteaza

si acum despre mine...am racit fir-ar sa fie, am trecut peste toate gerurile si sotul meu a luat raceala de la cineva si oricat m-am ferit tot am luat-o, ma doare gatul si sper sa ma doftoricesc repede sa nu se amplifice
am fost si eu azi la dr mea de familie sa vad sa nu am ceva la plamani, e totul ok , vazut-o si pe buburuza mea la eco are 2960 gr si ma bucur ca mi-au zis toti ca nu cred ca depasese 3500 pana la nastere, ca nu vreau sa fie mare la nastere si...in rest toate bune

vad ca fetele sunt harnice simo miky ele cu casuta restul cu curatenii, m-am linistit cand vad ca si voi sunteti active ca ma gandeam sa nu exagerez si eu cu treburile casnice

roxy, mandreaac, felicitas, strumphy, madutza-bra,yasmi...toate fetele pupam mult

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Buna fetele. Am ceva de citit din urma, dar inainte vreau sa va intreb ceva, sa vad daca a mai simtit vreuna din voi la fel: de vreo sapt si ceva il simt pe bebelasul meu foarte tare cand se misca. Daca pana acum era un finut, lovea sau batea usurel, acum trage suturi si parca se zvarcoleste foarte tare. Uneori tresar de parca ma inteapa cineva cu cutitul. Ba chiar uneori ma si doare asa putin. Desigur, paranoia a inceput si ma intreb: oare e normal, sau poate nu are loc in burtica? Mai ales ca mi se pare ca nu mi-a mai crescut burta .

Stiu ca unele din voi ati spus ca ii simtit usurel, finut. Dar oare e careva care a patit si ca mine? Cu lovituri asa puternice, zvarcoliri, insurubari...

Ma duc sa citesc din urma, poate intre timp primesc vreun raspuns care sa ma linisteasca. Trag nadejde ca poate a mai patit si altcineva si o fi o chestie normala...
Puuup

da, alina eu am mai povestit ca se impinge f tare si in col. Cristi a fost mai linistit. Acum ii simt si manutele cand le impinge undeva pana la incheietura piciorului.
Nu te ingrijora, sunt fete ingrijorate ca nu misaca destul de mult. Noi tb sa fim bucuroase ca il simtim asa de bine.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana

AMR: 7 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

am ajuns si eu acasa, nu m-a luat vantu`, dar era cat pe ce plus ca mi-a facut o freza numa buna de tras in poza

abia mergeam pe drum, vad ca de fiecare data cand ies din casa am probleme... nu stiu de ce ... plus ca azi de dimineata de cand m-am trezit ma tot lua cu calduri, ma simteam molesita si adormita, asta ce-o mai fi ??

dupa ce am rezolvat treaba ce-o aveam, am spus sa ma duc sa imi cumpar o branzoaica de la patiseria ungureasca asa bine mirosea acolo ca mi-am luat 2, asteapta cuminti in punga sa ma duc sa le pap

Alina06 si la mine bebe sapt trecuta facea surubele in burtica, vad ca si azi, abia imi trageam sufletu pe strada si m-am rezemat de vreo 2 pereti , se si uita lumea lung la mine , se zvarcolea nu stiu ce facea pe acolo si simteam cum se intareste burta.... cred ca-s contractii astea ...

Lalely, dupa cum am spus si eu patesc dar nu ma doare de sub sani, cam o palma si ceva ma jos de sani si pana jos ...

Eu ma duc sa ma intind fetele, poate asta mica se potoleste si nu mai insurubeaza nika ii simt funduletul in partea stanga si piciorusele mai sus spre piept , ii ciocanesc si face valuri

Mi-a dat sotul forward la mail ul de l-a primit de la magazinul de unde am dat comanda de mobila si accesorii pentru camera lui bebe, cica maine vin cu tot abia astept ...eu care ii asteptam sapt viitoare ca asa spusesera ca dureaza 5-7 zile lucratoare , dar vad ca-s mai rapizi si daca mai ajunge saptamana asta si caruciorul cu tot cu accesorii si tot, superrrrrrrr!!!

Revin mai tarziu, ma duc sa pap o branzoaica si apoi sa intind burtica

_
Mind the Bump!33+ Sophia Nicole

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

salo, imi pare rau ca ai racit, sa treaca. Pai o bebita de 3500 la nastere e perfecta...cica asa va fi si a mea

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Mai am si eu o intrebare...tare as vrea si eu un colacel din ala de pus la gat la copil cand face baie in cada.La noi se face cheta pentru cumparare?Adica cumpara cineva?Sau de unde se pot lua din Bucuresti?Stie careva?

In 39+ ne apropiem de 40 cu Sophie Elena (cel mai probabil)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Multam fetelor. Madutza, stefana, strumphy . M-am mai linistit. O fi si asta posibil sa se intoarca, m-am mai gandit eu, dar dureaza de vreo saptamana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rhynna

Mai am si eu o intrebare...tare as vrea si eu un colacel din ala de pus la gat la copil cand face baie in cada.La noi se face cheta pentru cumparare?Adica cumpara cineva?Sau de unde se pot lua din Bucuresti?Stie careva?

In 39+ ne apropiem de 40 cu Sophie Elena (cel mai probabil)

eu nu am folosit nici un colacel. Uite aici un filmulet despre baita bebelusului care pe mine m-a ajutat f mult:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=126693&Reply_ID=4119623

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Viss, bataita tare de tot! Nu mai gandi negativ!!! Am doua prietene cu gemeni (ambele prin FIV, deci obtinute greu), au nascut bine mersi si niciuna nu a avut atatea ganduri negre. Nu te mai lua dupa tot ce citesti, si mai ales - ai multa incredere in Dumnezeu si Maica Domnului, si ce sfinti stii tu ca te ajuta! Imi promiti?

Andreea, asa se citeste 110/70 mmHg = 11/7 cmHg. Daca e 119/78 noi vom rotunji la cifra cea mai apropiata (deci devine 12/8). Cam asa. Oricum, vad ca ai tensiuni bune.

Rhynna, mult succes la nastere, oricand vrea sa vina bebelina! Las-o si pe ea sa decida singura, mai ales ca eu cred ca le e asa cald si bine in burtica...

Alina06 - si eu am de vreo 2 saptamani niste miscari de trupe incredibile in burtica, si mai ales seara - uneori scoate un cot sau calcai (acum stiu ca e cu capsorul in jos) de parca ma doare peretele abdominal, asa putin. Si tare il iubeste mama cand face asa . Nu cred ca e nicio problema, la eco e bine mersi.

Strumfi, felicitari ptr cumparaturi! Abia astept sa vad poza, cred ca e o casuta de povesti pentru mica printesa Sophie Nicole! Si nu va mai stresati asa ca unii cheltuie mai mult sau altii mai putin, oricum grija cresterii cu fite o avem toate cred, de fapt in general, grija educatiei copiilor. Nimeni nu zice nimic cu reavointa, sunt sigura! Eu ma trezesc ingrijorandu-ma de bataile din scoli, temperamentele de adolescenti si atatea altele... Ma tem ca va fi tare greu, dar si frumos, si nu acum la inceput ci mai tarziu...

Azi am mai primit niste hainute incredibil de frumoase. Cand intru in concediu ma apuc si eu de spalat/calcat si le pozez.
Si AMR 4 zile de munca!!!

Va pup

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s32 cu un dragalas

Mergi la inceput