Fluturasi de mar-apr2011 (143)Hai Rhynna!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Ralukab se pare ca o asociatie patronala a denuntat contractul pe 01.12.2010. De asta nu s-a mai prelungit cu 30 de zile.

------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna si de la noi...

Intram cam tarziu caci pana acum am facut.....si am zis ca daca intru pe forum nu mai termin astazi...

Ryahnna ..tocmai intrasem si eu cu motatele dar se pare ca mai asteptam.Fetele cu experienta,mamici de bebe 2 sau 3 ti-au spus ce ar trebui sa faci nu este cazul sa ne bagam in seama noi incepatoarele...

Strumf...sa stapaneasca sanatoasa bebelina camera si tot ce i-ai cumparat.Abi astept sa ne arati cum aiesit sa ne inspiram si noi.Eu inca nu am comandat nimic pt camera lui bebe..o fac dupa ce nasc..Acolo am un portocaliu deschis ca si culoare si ma gandesc ca o sa fac mobila pe comanda cumva ..o combinatie ca sa dea bine si cu portocaliul de pe perete...Vom vedea!

Anaxena..eu sunt de acord pt vineri si pt Guiness in principiu caci mi s-a luat de Mall de numai pot...Sambata seara sunt mereu prezenta pe acolo pt ca nu este fum...In Guiness sau in Garden chiar nu am mai fost..si ma gandesc ca daca ne intalnim pe la 11-12 nu va fi fum...Acum sa vedem ce zic si fetele...La ce Dr Faqci eco?La Ionescu?

BB-Yasmi..sanatate pt aia mica.Tb sa-i cedeze pana la urma..Toata lumea aud ca este racita mi-e si teama ca eu deja am fost de doua ori racita sarcina asta..

Ssabrya..asteptam sa ne spui cum a fost la botez...si ca te simti bine,nu ai facut excese..

Dorinut..sa-ti traiasca nepotelul si refacere rapida pt mama!Referitor la contractul de munca si eu am scris la firma si mi s-a spus ca nu tb sa se faca nici o cerere pt diferenta intre 85% si 100% pt ca sistemul de calcul salarii compenseaza automat DAR..in mare nu este nimic de compensat pt ca salariul la nivel national este mai mic in genere decat salariul angajatei...Probabil asta este la noi la firma...Nici macar nu stiu cat este salariul la nivel national..

Eu nu am mai cumparat nimic caci astept salariul si resursele sunt limitate...Ma mai uit prin oras si dau apoi iama in magazine..

Apropos am auzit ca undeva catre sf lunii vor fi reduceri la puericultura Cora..Daca tot merg la control la capitala poate dau o fuga pana acolo...

Ma duc sa pap si revin...

29+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mandreeac si la mine o sa vina mama sa ma ajute dar numai cand o rog. de soacra nici nu se pune problema sa vina. sa vina doar asa in vizita si atat.

S-a intamplat minunea mult asteptata37+

AMR 2 sapt!!!

Asa vreau si eu , doar in vizita si atat!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+ Rares Andrei

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Giuliaa la multi ani fericiti si tie si sotului!

Rhynna da o cautare pe google legata de ceaiuri! Eu stiu ca Simo a baut ulei de ricin, dar nu stiu pentru ce si am inteles ca e tare scarbos. Poate intra ea sa iti spuna.. Daca nu ma insala memoria ceai de frunze de zmeur, asta ar fi bun.

Eu ma duc sa ma intind in pat.

tuturor si ne auzim pe seara.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+ Rares Andrei

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Buna si de la noi...

Intram cam tarziu caci pana acum am facut.....si am zis ca daca intru pe forum nu mai termin astazi...

Ryahnna ..tocmai intrasem si eu cu motatele dar se pare ca mai asteptam.Fetele cu experienta,mamici de bebe 2 sau 3 ti-au spus ce ar trebui sa faci nu este cazul sa ne bagam in seama noi incepatoarele...

Strumf...sa stapaneasca sanatoasa bebelina camera si tot ce i-ai cumparat.Abi astept sa ne arati cum aiesit sa ne inspiram si noi.Eu inca nu am comandat nimic pt camera lui bebe..o fac dupa ce nasc..Acolo am un portocaliu deschis ca si culoare si ma gandesc ca o sa fac mobila pe comanda cumva ..o combinatie ca sa dea bine si cu portocaliul de pe perete...Vom vedea!

Anaxena..eu sunt de acord pt vineri si pt Guiness in principiu caci mi s-a luat de Mall de numai pot...Sambata seara sunt mereu prezenta pe acolo pt ca nu este fum...In Guiness sau in Garden chiar nu am mai fost..si ma gandesc ca daca ne intalnim pe la 11-12 nu va fi fum...Acum sa vedem ce zic si fetele...La ce Dr Faqci eco?La Ionescu?

BB-Yasmi..sanatate pt aia mica.Tb sa-i cedeze pana la urma..Toata lumea aud ca este racita mi-e si teama ca eu deja am fost de doua ori racita sarcina asta..

Ssabrya..asteptam sa ne spui cum a fost la botez...si ca te simti bine,nu ai facut excese..

Dorinut..sa-ti traiasca nepotelul si refacere rapida pt mama!Referitor la contractul de munca si eu am scris la firma si mi s-a spus ca nu tb sa se faca nici o cerere pt diferenta intre 85% si 100% pt ca sistemul de calcul salarii compenseaza automat DAR..in mare nu este nimic de compensat pt ca salariul la nivel national este mai mic in genere decat salariul angajatei...Probabil asta este la noi la firma...Nici macar nu stiu cat este salariul la nivel national..

Eu nu am mai cumparat nimic caci astept salariul si resursele sunt limitate...Ma mai uit prin oras si dau apoi iama in magazine..

Apropos am auzit ca undeva catre sf lunii vor fi reduceri la puericultura Cora..Daca tot merg la control la capitala poate dau o fuga pana acolo...

Ma duc sa pap si revin...

29+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

la Guinness e bine sa mergem pe la 15-16 si stam sus ca nu e nimeni,deci nu e fum
la Ionescu ma duc,maine la ora 14

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 34+ cum creste Alex
AMR 39 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

gata, am facut si tampoanele
bagajul meu este gata, pot sa nasc linistita.

S-a intamplat minunea mult asteptata37+

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

RHYNNA eu zic sa nu te superi
sa nu iti para rau
berbe vine cand e bine pt el
stai linistita
am avut fete la cealalta odisee care au stat dupa o sapt doua
abia daca nici atunci nu venea erau bagate in cezariana
inseamna ca lui bebe ii e bine la caldurica in burtica
nu te mai supara atat
stai calma
va fi bine
si antonia mea a stat fix 40 de sapt
dar ma incurajam singurica

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 31+ PETRA ADRIANA
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rhynna

cu sotul nu prea pot ca ma dor toate alea..picioare, burtica..
cu mersul pe jos...pai merg destul de des ..nu prea mult ce-i drept...
despre ce fel de ceaiuri vorbiti?
Multumesc tuturor pentru galerie ...dar sa o asteptam pe urmatoarea fata care naste...Sa fie BB_Yasmi?
La mine daca ma ia prin surprindere am avut galeria facuta deja ...Oricum o sa-l oun pe sot sa intre sa anunte daca e ceva..
Deocamdata asteptam si trecem la sustinut gravidutele

In 39+ ne apropiem de 40 cu Sophie Elena (cel mai probabil)

rhyanna, curaj ca va veni si momentul mult asteptat..stiu ca e neplacut dar bebita uneori hotaraste singur cand ii e bine sa vina pe lume..
prafurile de care intrebai dimineata forlax se numesc, parca ti-a mai spus cineva..insa sunt scarboase rau la gust si trebuie baute de seara sau pe parcursul zilei dinainte si abia a doua zi golesti stomacul/intestinele..parca tot clisma e mai buna/sanatoasa

mami de Vlad 09.04.2009 si s36 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

miki, nu mai lasa familia sa-i bage in cap lui Vlad bazaconii. Ce idei sa-i spui copilului de nici 2 ani, ca tb sa-si hraneasca surioara

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana

AMR: 7 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

madutza, eu stiu ca ai dreptate ..si mi-as dori sa existe o solutie simpla, sa pot sa le spun fara sa doara..la soacra mai imi iese cateodata ii spun ca am citit in carti ca asa nu e bine..etc etc sau cand era vlad mic si era si sotul de fata mai zicea el ca sa nu sar eu cu gura .. asa i-am spus si acum si s-a conformat..dar totul dureaza juma de zi si o luam de la capat..iar de ai mei ma cam doare sufletul ca stiu cat au suferit dupa pierderea primului nepotel si toata dragostea si atentia s-a canalizat asup[ra lui vlad..si asta clar nu e bine dar uneori mai las timpul sa le rezolve pe toate..cand n-am iesire
iar ce exemple am dat eu aici cu soacra sunt floare la ureche..nici nu va imaginati ce tampenii poate sa-l invete.. desi vine rar cate 2-3 zile cand avem nevoie..ma innebuneste efectiv pana acum vreo jumatate de an era bine ca vlad nu pricepea mare lucru..insa acum baga la cap imediat..

si ca sa va si distrez putin..ieri chipurile incerca sa-l invete sa vorbeasca pt ca si-a dat drumul bine la vorbit si tot repeta dupa noi..si cum n-a gasit nimic mai elocvent sa-l invete..a apelat la propozitia "Vlad are casa si gard" ..acum nu vreau sa fiu rea..dar ce poate sa inteleaga un copil din asa ceva ? mi s-a urcat sangele in cap cand am auzit-o..si simteam ca scot fum deja..cum poti sa-i spui asa ceva unui copil de 1 an si 10 luni ? ce inseamna pt el acum verbul "a avea "..ce inseamna casa si gard ?..unii oameni sunt obsedati de simtul proprietatii..iar mie imi venea sa plang numai la ideea unde a putut-o duce capul..cum poti sa-i dezvolti unui copil inocent astfel de simturi, care nici acum si nici mai tarziu n-ar trebui sa insemne nimic.. cum nici pt noi ca parinti nu inseamna nimic, niciodata n-am gandit asa si nu vreau copii mei sa creasca altfel..ai mei cand eram in liceu si-au pierdut locuinta din cauza unor afaceri nereusite..si a fost cumplit dar pt noi n-a insemnat nimic atata timp cat am ramas imrepuna..casa pt noi a fost intotdeauna familia si nu 4 pereti si un gard..si nu vreau sa stie Vlad ce inseamna "a avea"..si nu e prima oara cand ii baga in cap idei d'astea..numai ca pana acum ii spunea de masina, de jucarii..si si atunci m-a deranjat enorm..i-am explicat ca Vlad n-are nimic ca e copil si nu trebuie sa stie el asa ceva..dar problema e ca n-ai cu cine..vorbesti cu peretii
cand ma gandesc ce ma asteapta.. ca toata lumea spune sa accept ajutorul ei ca n-o sa ma descurc..dar asta-i ajutor ? eu ma rog la Dumnezeu sa reusesc sa fim noi 4 si atat..

hai ca m-am descarcat.. mi-e mai bine acum..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Ralukab ai vazut ce raspuns mi-au dat ca CCM la nivel National nu mai e in vigoare si inca nu a aparut cel nou... Noi avem si CCM la nivel de Intreprindere care acolo nu zice nimic de compensatie. Oricum lucrez la cea mai mare banca din Romania care are ditamai departamentul de HR si mi se pare ciudat sa nu fi primit nici acum noul CCM la nivel National....

Mandreeac, Ralukab

------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

dorinut, parca si eu stiam ca n-a aparut inca..si ca e valabil cel vechi..nu poti sa discuti direct cu cei de la HR ?

Mergi la inceput