Fluturasi de mar-apr2011 (143)Hai Rhynna!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mandreeac si la mine o sa vina mama sa ma ajute dar numai cand o rog. de soacra nici nu se pune problema sa vina. sa vina doar asa in vizita si atat.

S-a intamplat minunea mult asteptata37+

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Rhynna, ce aiurea sa te cheme sa nasti si apoi sa te trimita acasa. Poate daca urmezi sfaturile fetelor ... Eu nu ma pricep, e prima sarcina si oricum o sa fac cezariana.

Viss, eu zic sa mai astepti un pic poate ne intalnim in spital la nastere Si eu nasc la Giulesti, tot cezariana, cel mai probabil in saptamana 21-25 februarie.
Apropo, aveti idee cum se procedeaza pentru o rezerva la Giulesti? Cu cine trebuie sa vorbesti, cu dr. sau cu asistenta sefa? Oricum o sa intreb si dr. cand merg la control.

Mother to be 35+ Vlad

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

cu sotul nu prea pot ca ma dor toate alea..picioare, burtica..
cu mersul pe jos...pai merg destul de des ..nu prea mult ce-i drept...
despre ce fel de ceaiuri vorbiti?
Multumesc tuturor pentru galerie ...dar sa o asteptam pe urmatoarea fata care naste...Sa fie BB_Yasmi?
La mine daca ma ia prin surprindere am avut galeria facuta deja ...Oricum o sa-l oun pe sot sa intre sa anunte daca e ceva..
Deocamdata asteptam si trecem la sustinut gravidutele

In 39+ ne apropiem de 40 cu Sophie Elena (cel mai probabil)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Fetele stiu ca era cine pe forum care lucra la HR (speranta,tu?)
Am trimis emailul cu compensatia de 15%, citand art.66 din CCM pe 2007-2010 si am primit urmatorul raspuns:

Incepand cu data de 01.01.2011 si-a incetat valabilitatea Contractul Colectiv de Munca la Nivel National 2007-2010, si prin urmare si dispozitiile cuprinse in acesta. Deocamdata nu exista un alt contract colectiv de munca la nivel national.

Am intrat la ministerul muncii si nu am gasit. Eu ce sa inteleg ca Romania sta fara niciun contract colectiv de munca pana la data cand va intra in vigoare noul contract? Mi se pare aberant ca nu se considera cel vechi pana la aprobarea celui nou.

------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Dorinut@, nu eu sunt de la HR, parca Donna_Ly era. Dar am mai scris si eu pe tema asta pe aici. Uite un fragment din contractul colectiv de munca care ar trebui sa iti raspunda la intrebare:
"(1) Prezentul contract se încheie pe o perioada de patru ani, cu posibilitatea revizuirii anuale.
(2) Daca nici una dintre par#355;i nu denun#355;a contractul cu 30 de zile înainte de expirarea perioadei pentru care a fost încheiat, valabilitatea acestuia se prelunge#351;te pan#259; la încheierea unui nou contract, dar nu mai mult de 12 luni."

Nu cred ca a denuntat vreuna din parti contractul vechi, nu am gasit pe nicaieri date despre asta. Eu am depus cererea la servici si nu am avut probleme.

Edit: Felicitari pentru nepotel grasunel!

Mother to be 35+ Vlad

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Bulina, legat de per de inceput cu bebe acasa. Eu cu sotul le-am facut pe toate. nu am avut-o aproape nici pe mama nici pe soacra, si a fost bina. Informatiile si sfaturile le luam din Mama si copilul, interviurile Anei Culcer si bineinteles de la pediatra lui cristi.
O s ate descurci cu siguranta, iar pentru copilul tau tb sa ai taria sa refuzi sfaturi 'binevoitoare'

cami, abia astept pozele

miki, nu mai lasa familia sa-i bage in cap lui Vlad bazaconii. Ce idei sa-i spui copilului de nici 2 ani, ca tb sa-si hraneasca surioara

Giuliaa,la multi, multi ani inainte!
si apropos de soacra, te sfatuiesc ca pe viitor sa-i spui direct si sincer ce te deranjeaza, fara cearta, pur si simplu. Eu ma simt aiurea cand barbata-miu are de spus ceva alor mei, si tb sa le spun eu. Sutn toti maturi si cred ca pot sa poarte o dicutie civilizata.

rhynna, imi pare rau ca te-a trimis acasa, sam patit-o si eu de cateva ori. Majoretele le lasam fluturand totusi sa fie de incurajare
Invcearca o baie calda si apoi poate te mai lasa durerile si reusiti sa va iubiti putin si apoi poate..poate se mai misca lucrurile.
cat despre nascut nu tb sa nasca nimeni inaintea ta, mai avem de stat burtici.

Am trecut acum si pe la farmacie si am mai luat ce mai trebuia.
nu am gasit lingurita cu cap de silicon
mi-am luat mameloane de silicon de la avent

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana

AMR: 7 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Ralukab ai vazut ce raspuns mi-au dat ca CCM la nivel National nu mai e in vigoare si inca nu a aparut cel nou... Noi avem si CCM la nivel de Intreprindere care acolo nu zice nimic de compensatie. Oricum lucrez la cea mai mare banca din Romania care are ditamai departamentul de HR si mi se pare ciudat sa nu fi primit nici acum noul CCM la nivel National....

Mandreeac, Ralukab

------------------------------------------------------------------------------------------

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza nici eu n-am gasit lingurita de silicon.

pe 18 trebuie sa primesc pompa ce bine. pana atunci nu cred ca nasc

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madutza nici eu n-am gasit lingurita de silicon.

pe 18 trebuie sa primesc pompa ce bine. pana atunci nu cred ca nasc

AMR 2 sapt!!!

Eu lingurita mi-am comandat de pe net. Dar cred ca am vazut si la farmaciile Donna si chiar in Auchan daca nu ma insel.

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Lingurite cu cap de silicon stiu ca sunt de la Primii pasi si Avent, dar in farmacia in care am intrat nu mai aveau.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana

AMR: 7 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Ralukab ai vazut ce raspuns mi-au dat ca CCM la nivel National nu mai e in vigoare si inca nu a aparut cel nou... Noi avem si CCM la nivel de Intreprindere care acolo nu zice nimic de compensatie. Oricum lucrez la cea mai mare banca din Romania care are ditamai departamentul de HR si mi se pare ciudat sa nu fi primit nici acum noul CCM la nivel National....

Mandreeac, Ralukab

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mda ... am vazut raspunsul. Nu stiu ce sa zic, eu doar am citit niste texte care par destul de clare. Poate stiu ei mai bine totusi. Eu, ca si tine, lucrez in IT. Ce mi se pare mie logic poate sa nu fie chiar asa pentru gagicile de la HR

Mother to be 35+ Vlad

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput