Fluturasi de mar-apr2011 (143)Hai Rhynna!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bulina te asteptam cu vesti bune de la eco. ce putin mai ai si tu

S-a intamplat minunea mult asteptata37+

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Rhynna ..ufff. Da nu poti sa-i zici sa faci cezariana?

EDIT: poate ajuta ,,, mersul, urcatul pe scari...
------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

rhynna-imi pare rau!! asteptam cu nerabdare vesti de la tine...dar nu-i nimic....de ce nu incerci tu niste trucuri de inducere...simo si yasmi stiu mai multe despre asta...macar incerci

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 35+

4+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Rhynna, imi pare rau ca nu au iesit treburile pentru azi. Imi inchipui ce stresant este sa mergi pregatit psihic pentru un lucru asa important si sa se amane lucrurile apoi pe cine stie cat timp. Sa speram ca bebe se hotaraste sa te linisteasca si sa vina cat mai repede.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 29s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Rhynna ce rau imi pare de tine, e groaznica asteptarea !
Iti tinem pumnii sa vina el bebele cand trebe!

Roxy cu tine si cu bb-yasmi avem acelasi dpn, parca asa stiu eu de la aspirante (daca e sa ne luam dupa data ultimei menstruatii), dar la mine o sa fie mai repede ca cezariana o face dr. meu la 39 sapt, deci teoretic dpn ar fi 25 fabruarie.

Gravidutza fericita 37+ cu
AMR 9 ZILE!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Rhynna . Eu zic sa iti chemi sotul si sa va puneti pe treaba, poate asa te apuca ,contractiile. Fetele de pe aici asa ziceau. Oribil sa treaca termenul , cred ca asteptarea e si mai grea decat in cazul nostru, al celorlalte.

Madutza multumesc frumos pentru raspuns.

Miki si ai grija cata treaba faci, dar daca nu are cine sa te ajute, ce sa faci.

Bulina eu vreau sa ma ajute mama, cand ma gandesc ca o sa vina si soacra-mea, ma apuca durerile de cap, dar sper sa se tina de cuvant si sa vina cum mi-a zis ea la inceputul sarcinii " un picutz", ca ea sta departe si nu prea poate, ca mai bine ma descurc singura, decat sa fie ea langa mine, nu de alta, dar.......... Si avand in vedere ca nu ma suna sa vada cum ma simt, nu ma astept sa ne viziteze prea des, nu stiu zic si eu sau cel putin sper.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+ Rares Andrei

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ryhanna dar nu se poate face nimic pentru dilatare, ceva...eu nu prea ma pricep dar ma gandesc si eu.... fa treaba, efort, urca scari, bea ceaiuri din care ziceau fetele. nici nu stiu ce ai putea face.....
poate stiu fetele mai experimentate.
nu te stresa ca nu face bine deloc, trebuie sa gandesti pozitiv si sa fi cat mai relaxata, cu toate ca este greu.

S-a intamplat minunea mult asteptata37+

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Stiam ca am uitat sa felicit pe cineva Madutza felicitari lui Cristi ca a cerut sa faca la olita!

Cami eu sunt cu durerile mele de mana, cred ca mi-am scrantit-o, ca nu imi pot explica de ce ma doare pe os mana dreapta de mai bine de o luna. Imi e foarte greu sa ma aplec, cand stiu ca trebuie sa ma ridic, imi vine sa mor, am asa ca o febra musculara. Cel mai nasol mi se pare faptul ca daca merg putin ma apuca, contractiile, asa ca incerc pe cat posibil sa stau cumintica, ca abia de azi in 2 sapt mai mergem la dr, iar bebe trebuie sa stea la caldurica. Imi pare rau ca mama ta a plecat si ca ai ramas fara ajutor. sa mai treaca supararea!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+ Rares Andrei

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Rhyana, imi pare rau , stiu ca e frustrant.Acuma, vorba Andreei, sotul la treaba, are efect iti spun eu de la prima nastere..asa m-a apucat Oricum e normal ca bb sa stea si pana la 42 de sapt...deci nu panica.
Dorinutza, sa-ti traiasca nepotelul grasunelul!
Roxy, uite asa stau si eu cu ochii in tavan, cu gandurile doldora...
Miki, ma bucur c-ati rezolvat. Unde ati gasit perdele frumoase? Noi mai avem de luat in living si mansarda..Si la ce pret ati gasit? Casa e finalizata, gata???Hai ca trecem si hopul asta...uuuf, abia astept un shoping d-asta bun si reconfortant

Eu am fost si m-am spovedit azi, sper sa ma impartasesc in weekend. Sunt tare fericita!

Simona, mami de baieti David, Matei si 36 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

rhynna draga mea, cel mai placut mod de inducere a travaliului... o seara romantica cu sotzul tau....stiu cum e sa te duci sa nasti si ta te trimita acasa, asa am patit eu la maria dar nu a fost nimeni sa ma invete de metode placute.....ca altfel scapam de taietura si numai sta...
afara in oras
shopping , scari, baie calda cu spuma... sotul, lumanrici..., transfora grija in placere...

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 32+cu dodoloatza frumoasa

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput