Fluturasi de mar-apr2011 (143)Hai Rhynna!
Raspunsuri - Pagina 16
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ailed_dota secretul cred ca e sa le dai treaba la ajutoare , dar nu pe langa copil... te rog fa-mi si mie de mancare, curat.... etc... calcat tineti-le ocupate.. mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 32+cu dodoloatza frumoasa![]() AMR 6 saptamani![]() 69/11 |
ha, ha..eu n-am reusit nici dupa aproape 2 ani

soacra inca si acum cand vine sta doar cu vlad..de parca ar avea nevoie de umbra..
si eu muncesc pe urma sa-l dezobisnuiesc ca ei imediat profita

mami de Vlad 09.04.2009 si
s36 cu
cami_antonia spune:
bulina
eu nu stau cu soacra
deci astfel de experiente nu pot impartasi
desi de fiecare data cand vine isi baga cate o parere ca fiecare soacra
si mama la fel
da eu zic ca ele si fac ca mine
dar
de crescut pe antonia
eu si sotul singuri
ne-am descurcat
fara nici un ajutor
o singura data
a venit o matusa
la iesirea din spital
sa ne faca niste mancare
in rest totul a fost pe capul nostru
e greut putin la inceput
ca nu stii exact ce sa faci
si cum sa faci
ce program
ce sa dai la bebe
si cand ii vezi chirciti de colici
plangi cu ei
dar trec repede
si dupa vreo 2-3 luni
deja e multtttttttttt mai usor
ideea de baza
e sa feriti pe bebe cat mai mult de contactul cu persoane straine
macar pana la botez
sa nu se viruseze
cum s-a intamplat cu antonia mea
ca am suferit mult
si eu si ea
si e periculos pt ei
iar noi devenim raspunzatori pt ei
orice RACEALA DE PANA LA 2 LUNI SE IDENTIFICA CU TUSEA EXPECTORANTA
SI DEVINE PNEUMONIE
deci mare grija
apoi incep usor usor sa mai capete si ei putina imunitate
daca bebelusii sunt sanatosi
nu e chiar atat de dificil
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
31+ PETRA ADRIANA
AMR 8 SAPTAMANI
bulina_mica spune:
multumesc pentru raspunsuri fetele si pentru numerele de telefon
sunteti tare dragutze, desi eu n-am scris decat rar, dar v-am urmarit din umbra si am fost cu gandul la voi.. sper ca si dupa ce nastem sa ne sustinem cu idei si pareri despre bebe, mai ales pe noi astea mai nestiutoare...
eu deja nu mai am rabdare, deja e asa lunga asteptarea..
Gravidutza fericita 37+ cu 
AMR 9 ZILE!!!!!!!
wmagnolia spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Imi cer scuze daca nu pot raspunde la toate ca intru mai rar ca mai am niste lucruri de rezolvat. Teoretic mai am vreo 5 saptamani si ceva pana nasc.
Mult succes Rhynnei si nastere usoara. :)
Asteptand o minune 7+months
AMR : 40 de zile
ailed_dota spune:
| citat din mesajul lui wmagnolia Multumesc pentru raspunsuri. Imi cer scuze daca nu pot raspunde la toate ca intru mai rar ca mai am niste lucruri de rezolvat. Teoretic mai am vreo 5 saptamani si ceva pana nasc. Mult succes Rhynnei si nastere usoara. :) Asteptand o minune 7+months ![]() AMR : 40 de zile |
tie ti-a zis sa ti regim si dupa ce nasti?

mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
32+cu dodoloatza frumoasa
AMR 6 saptamani
69/11
giuliaa spune:
Salutare fetele
In primul rand galerie pentru Rhynna
HAI RHYNNA. SA DEA DUMNEZEU NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS SI CUMINTE
Am lipsit in weekend dar sambata am avut musafiri si eu iar ieri m-am trezit si eu cu stare urata si desi sotul a fost foarte dragut si m-a scos la restaurant (noi azi sarbatorim 2 ani de la casatorie) m-am enervat pe el dupamasa si am plans toata ziua. Azi mi-a trecut dar tot suparata sunt putin, ca nu e de loc sensibil. Si parca la prima sarcina era mai atent, acuma parca nici nu as fi insarcinata. Desi starea hormonala e aceeasi si daca esti la sarcina 10. Hai ca m-am plans si eu
.
Felicia ma intrebai unde ma duc la gimnastica. Cei de la Pro-Vita fac. Au sala pe str Paris.
Referitor la ajutor mama-soacra, eu am avut niste faze cu soacra mea dupa ce am nascut-o pe Giulia, ca a venit sa stea la noi o luna. Nu a comentat de felul in care o imbracam, spalam, etc. dar avea tendinta sa mi-o ia din brate de cate ori plangea. De parca eu nu as fi fost in stare sa am grija si ea o putea linisti mai bine ca mine. Lucru care m-a enervat teribil. Dar i-am zis sotului si el i-a spus cum a stiut el mai bine in asa fel incat sa nu se supere, ca el o cunoaste nu eu.
Acum o sa vina din nou o luna cand nasc, dar sper ca a inteles. Si plus ca acum o sa o pun sa aiba grija mai mult de Giulia decat de bebe mic.
Am selectat si eu hainitele mici ce le am de la Giulia, si am vazut ca multe le pot da si la baietel daca cumva bebe se hotaraste sa fie baiat. Mai ales ca la inceput hainitele de baza sun salopetele si body-uri.
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si
29s+
roxy_s spune:
neata burticute

hai ryhanna

abia astept sa primim vesti de la ryhanna

simona ziceam eu ca dorm de rup dar azi noapte m-am trezit pe la 4 si vreo 2 ore am stat cu ochii pe pereti. abia am adormit. si nici la pranz nu pot dormi.
cata treaba ai facut....hai ca acum chiar mai aveti putin, ce boine ar fi sa va mutati cat de repede

catank te asteptam cu vesti bune de la eco

copiloi ma bucur ca ne-ai scris. si ma bucur ca sunteti bine

madutza, bb_yasmi sper sa fie bine puiutii si sa nu raceasca.

sa stii ca nu mi-a iesit faza cu dulciurile![]()

toate burticutele.
S-a intamplat minunea mult asteptata
37+
AMR 2 sapt!!!

mandreeac spune:
| citat din mesajul lui dorinut@ Neata burtici ![]() Eu sunt cam chioara de somn ca nu prea am dormit.. Aaa, nu stiu daca mai tineti minte acum 2 sapt va spuneam de verisoara mea ca a pierdut dopul. Bun ieri la amiaza am vb cu ea si tot nimic niciun semn, azi la 8 era programata la cezariana. La 5 imineata primesc mesaj ca a nascut un baietel de 4kg..in conditiile in care vineri la eco i-a zis ca are 3.6kg! Sigur i-au facut tot cezariana ca avea bazinl f mic, o sun mai tarziu. |Bulina chiar ieri citeam capitolele de la inceput si ma gandeam ca n-ai mai scris de mult. Ma bucxur ca esti bine ![]() Catank bafta la eco ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hai Rhynna!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------ 36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel ![]() Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen ![]() AMR - 3 saptamani! Ana-Maria |
Felicitari verisoarei tale!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+
Rares Andrei
AMR 3 saptamani
dorinut@ spune:
Fetele stiu ca era cine pe forum care lucra la HR (speranta,tu?)
Am trimis emailul cu compensatia de 15%, citand art.66 din CCM pe 2007-2010 si am primit urmatorul raspuns:
Incepand cu data de 01.01.2011 si-a incetat valabilitatea Contractul Colectiv de Munca la Nivel National 2007-2010, si prin urmare si dispozitiile cuprinse in acesta. Deocamdata nu exista un alt contract colectiv de munca la nivel national.
Am intrat la ministerul muncii si nu am gasit. Eu ce sa inteleg ca Romania sta fara niciun contract colectiv de munca pana la data cand va intra in vigoare noul contract? Mi se pare aberant ca nu se considera cel vechi pana la aprobarea celui nou.
------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
AMR - 3 saptamani!
Ana-Maria
rhynna spune:
Buna fetelor din nou ....vin insa nu cu vesti prea bune ....Am fost la spital..insa colul meu nu s-a deshis inca deloc si Dna doctor a decis ca inca nu e timpul inducerii si m-a trimis acasa ...sa asteptam poate intru in travaliu....Placenta a devenit din G2 ..G3..nu stiu ce greutate are bebe ca nu a iesit corect ecografia...M-a rechemat joi la control..Problema este ca voi fi o mare stresata pana atunci sau pana ma iau si pe mine contractiile...Ca vad ca dr nu are nici un gand sa facem ceva sa nasc

...OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!
Asa ca ascundeti majoretele si pastratile pentru alte fete pentru ca naste cineva sigur mea.
Rau ca nasti inainte de termen dar ce stres e si dupa.Doamne!
In 39+ ne apropiem de 40 cu
Sophie Elena (cel mai probabil)