Fluturasi de mar-apr2011 (143)Hai Rhynna!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

dorinutz- nu va sperii. azi am schimbat si semnatura.ca nu am avut rabdare pana maine. s-au facut pariuri ieri- ca mai am 1 sapt/ 2/3. eu zic ca mai am 2-3, dar na, zic si eu asa, ca habar n-am cum evolueaza lucrurile.la eco sunt programata peste 10 zile- pe 18 febr.vroiam sa fac o ciorba azi, dar imi vine sa stau lipita de pat.acum pe de alta parte- dc azi noapte m-au trezit din somn-pat, inseamna ca nu prea mai tine de mine mult.oricum am stabilit, dc e ceva, te sun, macar sa mai impartasim o parere..bagajul e pregatit,dosarul de ecografii si cel cu analize e pus pe patut,ieri am facut rost de adeverinta salariat, am strans in alt dosar actele ptr declarare copil..o sa ma si epilez azi,ca sa nu am mult de retusat cand m-o apuca..
- pana una alta- motatele ptr rhyana:

HAI RHYANNA , CURAJ , NASTERE USOARA SI BEBIC SANATOS !

33 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 3 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Bravo viss e bine ca te-ai pregatit cu tot, poti naste oricand linistita. Dr ta parca ti-a zis de 34 s, sa-i mai tineti pana atunci? Or fi niste grasunei bebibi si nu mai au rabdare, vor sa scoata nasucul mai repede

Bulina iti dai seama conflictul intre generatii...si eu ma astept sa am divergente..o sa vina si mama si socrela..deja ele imi zic de caciulita..sa nu-l tin prea mult cu pampewrs ca se irita... La mine cred ca o sa faca front comun amandoua ...imi imaginez ca o sa se uite ciudat cand o sa-i aspir nasucul....

Ce sa facem..zicem ca ele si facem ca noi .

------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Mada de azi intr-o saptamana o vezi pe Catalinaaa

------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

RHYANNA, te asteptam cu vesti din cele mai bune..sa ai parte de o nastere cu zambetul pe buze

am intrat special pt tine, multi pupici si bineinteles

mami de Vlad 09.04.2009 si s36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

HAI RHYNNA!!!

Ally , Eduard 32 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!!!

Merg sa pun mancarea pe foc si revin.....!!!

Ally , Eduard 32 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

dorinutz, bulina va spun din experientza.... NU CEDATI!
o sa fie greu ca ele stiu bine" pe voi cum v-am crescut..si uite ce bine ati crescut....?" eu am plecat capul la inceput , dar dupa ce am reinceput activitatea mi-a venit mintea la cap si am inceput sa imi impun punctul de vedere...
si eu am avut show-uri cu mama cu "curentul", facutul cald rau in camera la baie...., caciulitza...,
cu pampersul doar cu bunica lui barbata-miu... care se uita la noi si dadea din cap ca o sa iba fata picioare cracanate..., si cu fam lui barbata-miu cu laptele de vac apana la 1 an, cu mierea cu toata luumea...
secretul cred ca e sa le dai treaba la ajutoare , dar nu pe langa copil... te rog fa-mi si mie de mancare, curat.... etc... calcat
tineti-le ocupate..

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 32+cu dodoloatza frumoasa

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

VISS MIE SI DE DATA ASTA MI-A ZIS DOCTORITA
sa nu ma incred in noi spa la contractii
ca nu ajuta cu nimiccccccccccccccccccc
ci GYNIPRALUL E INDICAT IN ASTFEL DE PROBLEME
deci ia fara probleme gynipral
sa mai stea bebicii macar 3 sapt
hai
plsssssssssssss
si cat mai cumintica
in pat

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 31+ PETRA ADRIANA
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mada mai vine mama doar un week-wend peste 3 sapt
sunt tare suparata
ca e asa de bine cu eaaaaaaaaaaaaaaaa
ma mai relaxez si eu
mai ies afara
mai conduc
offffffffffff
mai shopingareala
ce sa zic
imi va fi greu cateva zile pana ma voi reobisnui

aaaaaaaaaaaaa
si am facut poze aseara
poate mi le descarca sotul
sa ma prezint si eu in final
ahahahaha

bulina ti-am trimis si eu nr meu de tel

mandreeac cum mai esti?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 31+ PETRA ADRIANA
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

v-am citit si eu rapid..semnatura nu mai apuc sa o schimb ca ma cheama vlad la datorie..si am si de calcat..rufisoarele pt bebelina n-am reusit inca sa le spal, saptamana asta sper sa rezolv..

mandreac, Vlad si-a mai revenit, nu mai are stari de nervozitate si nici palma n-o mai ridica doar asa, mai are scapari pe care le ignor..ma supara in schimb bunicii/soacra ca il tot bat la cap cu surioara..ca sa ai grija de ea, sa-i dai papa, jucarii, sa o culci, etc etc si deja ii alimenteaza gelozia si o respingere desi ea inca nici n-a aparut ieri chiar drept rasplata mi-a tras o palma zdravana peste burtica..din senin ca nu stiu ce i-a zis soacramea..dar de azi raman singura cu el si revine la normal

bulina, din experienta mea..m-as feri pe cat posibil de cei din jur ca acum ma cunosc..starile de dupa nastere sunt dificile pt mama, coarda e intinsa la maxim ca sa zic asa..si imi sarea tandara din orice..desi ele erau bine intentioate..bine, din pacate nici eu nu pot sa refuz de tot ajutorul ca sunt constienta ca nu m-as descurca..dar o sa fac tot posibilul sa-l limitez..

simona, te inteleg cu margelele si noi suntem pe zero, mananca casa asta ceva de groaza..abia astept sa terminam..am rezolvat in weekend corpurile de iluminat si perdelele..incetisor incetisor vedem luminita

va pup pe toate si sper sa pot sa mai intru

viss, ai grija la contractii..lasa ciorba..e mai bine sa mai stea bebeicii macar inca o saptamana in burtica..

mami de Vlad 09.04.2009 si s36 cu

Mergi la inceput