Fluturasi de mar-apr2011 (143)Hai Rhynna!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Ralukab ai vazut ce raspuns mi-au dat ca CCM la nivel National nu mai e in vigoare si inca nu a aparut cel nou... Noi avem si CCM la nivel de Intreprindere care acolo nu zice nimic de compensatie. Oricum lucrez la cea mai mare banca din Romania care are ditamai departamentul de HR si mi se pare ciudat sa nu fi primit nici acum noul CCM la nivel National....

Mandreeac, Ralukab

------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

dorinut, parca si eu stiam ca n-a aparut inca..si ca e valabil cel vechi..nu poti sa discuti direct cu cei de la HR ?

mami de Vlad 09.04.2009 si s36 cu

Miki mi-a respuns Sef Serviciu Relatii de Munca de la noi de la munca...deci cred ca stie ce zice..eu sper daca apare sa ma anunte ei...daca nu asta e, nu-i bai..nu strica niste bani in plus..da na n-am ce face..
Eu de ex mamei o sa-i zic daca ma deranjeaza ceva..ca e mami si chiar daca se supara ii trece repede. Socrela o sa vina doar in vizita si sper sa-l am pe sot de partea mea .
Vladut e de-acum la varsta la care absoarbe ca un burete orice aude, asa ca atunci cand mai vine socrela da-i o carticica sa-i citeasca baiatului povesti ceva...

Tu ce mai faci,esti bine nu ai mai avut sangerari, nu?

------------------------------------------------------------------------------------------

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

am vazut si pozele de pe picasa care le ratasem..anaxena super desene si super familie sunteti..felicitari
strumph, si burtica ta a crescut mult..asa mi se pare.. iar de kitty..si eu am inceput sa iubesc personajele pt fetite..pana acum eram doar cu thomas si cars
roxy, mie mi se pare ca s-a lasat burtica ta..dar cred ca e normal..creste si se mareste
de viss nu mai zic nimic..demult m-am declarat indragostita de burtica ei
bbyasmi, f frumos a crescut baietelul nazdravan..e perfecta pt o burtica de baiat..
rhyanna, acum am vazut si eu pozele tale..ai o burtica f draguta..cam ca a mea
madutza, si tu arati minunat..nici n-ai zice ca urmeaza sa nasti si un pupic si pt cristi, tare dragut e

mami de Vlad 09.04.2009 si s37 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Tu ce mai faci,esti bine nu ai mai avut sangerari, nu?

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

eu sunt surprinzator de bine..sangerari nu, iar dr zice ca a fost de la col cand s-a miscat pitica.. acum chiar m-am adaptat la noua burtica si noile dureri si toate mi se par normale..ca stiu ca le-am avut si la Vlad si asa e pe ultima suta de metri, organismul se pregateste si e normal sa mai ai si dureri de oase, si de ligamente..etc si daca m-am simtit bine..am recuperat la greu din treaba..am alergat tot weekendul, nu mi-au stat piciorusele deloc..si acum am facut curat..parca nu ma mai opresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Capitolul 144

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

inca una si ma duc.. ca am umplut paginile singura

simona, mi-am adus aminte ca m-ai intrebat de perdele..n-am luat nimic elegant, deci nu cred ca te ajuta, adica nu se potriveste la cum am vazut eu livingul vostru gandit..le-am luat din ikea si sunt simple, albe din in si bumbac..atat perdelele cat si draperiile..
eu de data asta n-am vrut nimic elegant in casa, este totul simplu si comun..in nuante simple, alb, putin negru de contrast..si ...alb
fata de apartamentul pe care l-am vandut unde apelasem la mobila moderna si perdele din voal/organza..acum n-am mmai vrut nimic de genul asta..mi-am imaginat toata casa asa simpla si calda si adaptata pt copii mici..sa nu ma doara sufletul la fiecare desen pe mobila/perete/canapea nu stiu cum o sa iasa la final, ca tare greu mi-a fost sa mi le imaginez pe toate asa in acord si doar in gandul meu..ca mai rar am ajuns eu la fata locului ca sa-mi fac o imagine..cred ca doar de vreo 3 ori am fost si doar pe fuga..asa ca o sa fie o surpirza si pt mine.. abia astept insa sa se termine...
si spor sa terminati si voi cu alergatura..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Giuliaa la multi ani fericiti si tie si sotului!

Rhynna da o cautare pe google legata de ceaiuri! Eu stiu ca Simo a baut ulei de ricin, dar nu stiu pentru ce si am inteles ca e tare scarbos. Poate intra ea sa iti spuna.. Daca nu ma insala memoria ceai de frunze de zmeur, asta ar fi bun.

Eu ma duc sa ma intind in pat.

tuturor si ne auzim pe seara.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+ Rares Andrei

AMR 3 saptamani

Da, iubita, ai dreptate, am baut 2 sticlutze de ricin, la recomandarea medicului...tot pentru inducere. AM iesit afara si atit, nu tu contractii, nu nimic Deci nu merge oricand orice...E scarbos rau, se poate bea doar cu sucul de portocale langa...iiiihhh!!

Simona, mami de baieti David, Matei si 36 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

miki, nu mai lasa familia sa-i bage in cap lui Vlad bazaconii. Ce idei sa-i spui copilului de nici 2 ani, ca tb sa-si hraneasca surioara

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana

AMR: 7 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

madutza, eu stiu ca ai dreptate ..si mi-as dori sa existe o solutie simpla, sa pot sa le spun fara sa doara..la soacra mai imi iese cateodata ii spun ca am citit in carti ca asa nu e bine..etc etc sau cand era vlad mic si era si sotul de fata mai zicea el ca sa nu sar eu cu gura .. asa i-am spus si acum si s-a conformat..dar totul dureaza juma de zi si o luam de la capat..iar de ai mei ma cam doare sufletul ca stiu cat au suferit dupa pierderea primului nepotel si toata dragostea si atentia s-a canalizat asup[ra lui vlad..si asta clar nu e bine dar uneori mai las timpul sa le rezolve pe toate..cand n-am iesire
iar ce exemple am dat eu aici cu soacra sunt floare la ureche..nici nu va imaginati ce tampenii poate sa-l invete.. desi vine rar cate 2-3 zile cand avem nevoie..ma innebuneste efectiv pana acum vreo jumatate de an era bine ca vlad nu pricepea mare lucru..insa acum baga la cap imediat..

si ca sa va si distrez putin..ieri chipurile incerca sa-l invete sa vorbeasca pt ca si-a dat drumul bine la vorbit si tot repeta dupa noi..si cum n-a gasit nimic mai elocvent sa-l invete..a apelat la propozitia "Vlad are casa si gard" ..acum nu vreau sa fiu rea..dar ce poate sa inteleaga un copil din asa ceva ? mi s-a urcat sangele in cap cand am auzit-o..si simteam ca scot fum deja..cum poti sa-i spui asa ceva unui copil de 1 an si 10 luni ? ce inseamna pt el acum verbul "a avea "..ce inseamna casa si gard ?..unii oameni sunt obsedati de simtul proprietatii..iar mie imi venea sa plang numai la ideea unde a putut-o duce capul..cum poti sa-i dezvolti unui copil inocent astfel de simturi, care nici acum si nici mai tarziu n-ar trebui sa insemne nimic.. cum nici pt noi ca parinti nu inseamna nimic, niciodata n-am gandit asa si nu vreau copii mei sa creasca altfel..ai mei cand eram in liceu si-au pierdut locuinta din cauza unor afaceri nereusite..si a fost cumplit dar pt noi n-a insemnat nimic atata timp cat am ramas imrepuna..casa pt noi a fost intotdeauna familia si nu 4 pereti si un gard..si nu vreau sa stie Vlad ce inseamna "a avea"..si nu e prima oara cand ii baga in cap idei d'astea..numai ca pana acum ii spunea de masina, de jucarii..si si atunci m-a deranjat enorm..i-am explicat ca Vlad n-are nimic ca e copil si nu trebuie sa stie el asa ceva..dar problema e ca n-ai cu cine..vorbesti cu peretii
cand ma gandesc ce ma asteapta.. ca toata lumea spune sa accept ajutorul ei ca n-o sa ma descurc..dar asta-i ajutor ? eu ma rog la Dumnezeu sa reusesc sa fim noi 4 si atat..

hai ca m-am descarcat.. mi-e mai bine acum..

mami de Vlad 09.04.2009 si s36 cu

daaaa...casa si gardul erau piesele de rezistentza pentru Vlad...ooof

Simona, mami de baieti David, Matei si 36 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput