Ian-Feb2011-BV MAYANE!(186)
Raspunsuri - Pagina 12
catal_ina10 spune:
missmj,
, o sa caut sa vad unde pot sa fac analiza laptelui.
Succes la produsul in pampersi? Ii dai san sau lapte praf?
doloress,
si eu am auzit ca laptele e acelasi si e hranitor, dar cine stie? Cat despre stilul de supt, asistentele din spital, ba chiar si faimoasa doctorita Culcer au admirat-o pe Sara pentru determinarea cu care suge. Probabil ca a fost doar aparenta. Voi face si cum spui tu. Laptele meu la biberon.
Inca o data, sa ai o saptamana minunata si o nastere foarte usoara!
Mandra mamica de printesa
Sara Maria
angieangie spune:
aproape la fiecare masa..mai sar ziua..dar noaptea nu,si doarme noaptea binisor

| Citat: | ||
citat din mesajul lui loutzy
Din ce am citit ar tine pana pe la 12 sapt, dar depinde de organimul fiecarui copil. Ii dai la fiecare masa infacol? Eu ii dau espumisan, dar numai cand face crize si isi face efectul destul de repede. ![]() ![]() Laura de dulce Stefan-Mihai (06.01.2011) |
cea mai fericita mamica de
frumos si sanatos
angieangie spune:
apropos..ai vostri sughita?ca al meu sughita cam de 3 ori pe zi..cate 3-4 minute
cea mai fericita mamica de
frumos si sanatos
madalina_m spune:
RALUKARA si al meu de 2 zile mananca din ora in ora. Intr-adevar cred ca e un puseu de crestere in perioada asta. Plus ca si-a dublat brusc cantitatea pe care o mananca. Pana alaltaieri manca cam 40-50 ml si adormea (ma mulg ca sa vad cat mananca) si se trezea dupa o ora de foame. De ieri mananca cate 90-100 ml si tot hamesit se trezeste. Plus ca ne supara colicii iar asta-noapte a dormit mai mult pe burta mea decat in patut.
Am fost si am dat o tura de bloc cu bebelu. A dormit bustean, dar cum am intrat in casa a inceput sa zbiere, de foame bineinteles.
Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
CATALINA eu ii mai dau si completare. Seara ca sa fie satul mai mult timp si dimineata cand dupa jumatate de noapte de alaptat din ora in ora nu mai am nici lapte, ma dor si sfarcurile de mor si sunt si terminata de oboseala. Dr ne-a recomandat sa nu amestecam laptele ca ar putea avea colici mai puternici. Sa aiba masa numai de LM si masa numai de LP. Daca nu stii cat LM suge la o masa, mulge-te si da-il cand strangi cantitatea de care ea nevoie. Nu stiu daca e ok, asta ne-a sfatuit pe noi dr.
Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
missmj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catal_ina10 Succes la produsul in pampersi? Ii dai san sau lapte praf? |
numai san

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
madalina_m spune:
| citat din mesajul lui angieangie apropos..ai vostri sughita?ca al meu sughita cam de 3 ori pe zi..cate 3-4 minute cea mai fericita mamica de frumos si sanatos |
si al meu sughite. De cele mai multe ori il apuca dupa ce mananca si nu poate adormi, plus ca mai si vomita de la sughit. Si il tine cate 10-15 min.

fecian spune:
| citat din mesajul lui Lorich hahahah fecian ce surpriza sa te vad cu agitatele pe aici!!!! Nu mai stiam la ce subiect sunt! Parca maine-poimaine scoatem agitatele si pt tine! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011 |
, mai e ceva...sa stea bbloiul sa se coaca bine dupa aia vin si agitateleFelicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
14+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
madalina_m spune:
Asaaa, am continuat vizionarea pozelor (nu am mai intrat de mult sa ma uit la ele). Am vazut bebei superbi de Aditza, Bebycry, Misssexy, Sunshine, Babyleeks, Dangabriela, Angie, Ralukara!!! 

RALU printesa ta seamana cu tine! E scumpa raaau!

oare cand trec colicii astia
ca eu nu mai pot de mila lui..noroc ca noaptea doarme cat de cat,se trezeste cam la 2-3 ore dar ziua stam cu ochii pe pereti