Ian-Feb2011-BV MAYANE!(186)
Raspunsuri - Pagina 13
florintunde spune:
Doloress;la Mario n-am observat cand mi s-a dus dopul![]()
adevarul e ca azi dimineata m-am speriat un pic..am avut emotii.Am f repede baie..si cum e oama
cateodata mi-am sugerat ca intradevar am dureri..peste o juma de ora eram desperata
...asa ca m-am culcat..am somnorit una mare...dar vb ta poate mai trag asa vreo saptamana.
Erau de fapt niste contractii neregulate, zilnice
Faza zilei;ii zic lu Tati nu mai merg la biserica ,ca am pierdut din dop si nu se stie poate mi se rupe apa sau ceva...
-EL;-Da dopul asta acuma ti l-a pus la spital??...
MOAMMMAAAA!am crez ca mor

Barbatii astia..n-au habar
Tunde
38+1z
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
florintunde spune:
Simo;daca nu e viroza nu se ia..
SARACU..CE SA FACA DACA A RACIT?..POATE NU ATUNCI PE BALCON!
Mai acopera-l si Tu noaptea din cand in cand
.
Mirela;motaneii s in top la noi de cateva saptamani..acu iarasi ai pus poze cu sticlutele...moooorr..sunt superbi cum molfaie

Deja burticile am ramas in minoritate..avem la bebelusi de numai sa te uiti la ei toata ziulica
sunt superbi
Sunt plina de emotii confuze..ba o vreau in burtica ..caci o stiu mai in siguranta acolo...ba as tine-o in brate s-o dragalesc...
Cum vrea DD..numai sa fim ok...sa-mi dea putere,si sa pot naste f probleme.
Tunde
38+2z
04.03.2004
ariana2005 spune:
heloooooooooooooooo!

sunt in sfarsit acasa,..de vineri, dar abia azi am reusit sa deschid calculatorul..
vreau sa va multumesc mult ca ati fost alaturi de mine si m-ati incurajat si sustinut, ca intotdeauna de altfel
despre noi,..bebe e deocamdata foarte cuminte, mananca si doarme, iar noaptea nu se trezeste deloc, nu stiu pana cand dar mie imi prinde foarte bine perioada asta, sa pot sa ma refac mai repede..
pentru mine cea dea 3 cezariana a fost cat celelalte 2 la un loc, dar cel mai important e rezultatul, restul nu mai conteaza..
le felicit pe proaspetele mamici si le doresc refacere rapida si bebelusi cuminti
merg putin in urma sa vad ce-ati mai facut si mai revin
mi-a fost dor de voi
mami de Ariana (30.10.2005) si
39+cu
Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
mamutz spune:
Am incercat azi sa ii ascult inima lui bebe cu stetoscopul socrului meu. Evident ca nu am auzit nimic
. Am fost avertizata ca dupa 20 de saptamani incolo poate am vreo sansa.![]()
17+
maimutzica10 spune:
catal_ina, eu cu greu am avut laptic, daramite in cantitatea necesara maimutzicii; eu am luat galactogil si m-am muls inclusiv dupa ce manca ea, ca sa stimulez lactatia. bebe papa maxim 20 min din ambii sani, si noi ne lalaiam 2 ore cu suptul la inceput, de nu mai stiai cand se termina o masa, cand incepe cealalta... rezista eroic, nu ceda cu LP, e muuult mai simplu cu tzitzi! sper sa reusiti!
si pe noi ne-au pus sa facem porcaria aia de proba a cantarului, am crezut ca ma imbolnavesc ca evident ieseau toate aiurea; copilul meu mananca, doarme linistit 2,5 - 3 ore; am iesit cam mici din spital, cu 2,3 kg, de-asta am fost panicata si eu si am sarit repede la LP; acum nici nu ma mai intereseaza cat a crescut (nu cred ca avem mai mult de 2,5 kg), daca ea e fericita si linistita, scaune si pipi face, deci zic eu ca mananca cat ii tb.
fluturas, bine ati ajuns acasa!!! sanatate multa si sa cresteti maaari!!
ziki, si eu un colacel; spusesem inainte sa nasc, nush dc m-ai trecut pe lista sau ba.
luciact, cred ca poti lua, am luat paracetamol (dar simplu, fara sinus) in trim III la febra (evident, la recomandarea medicului); sanatate!
tunde ??? mai esti acasa? ![]()
shines, sanatate familionului!
madalina_m, si noi voiam afara azi, ca e frumos; noua ne-a zis sa iesim la o luna, ca suntem prematuri
si noi am amestestecat LP si lapte de mami (pe cand am facut trecerea si a inceput mami productia) si au rezultat niste dureri de burtica, ceva teribil.
deea_sav, eu cand raspund la subiect, dau click dreapta 'open link in a new tab' si raspunsul se deschide in alta fereastra; pe masura ce citesc cate un post, ma duc apoi in fereastra cu raspunsul si scriu, apoi iarasi ma intorc in odisee si mai citesc ceva si tot asa..
missmj, incearca cu supozitor cu glicerina (pt bb), mie mi s-a parut maaaare pt ea, am taiat o cojita mica si subtire si a facut repede, am gasit si bucata de supozitor in pampers, n-a apucat sa se dizolve si pb s-a rezolvat ![]()
angieangie, si a mea sughita, cred ca la o masa din doua, nush de ce.. cred ca tot de la aer inghitit...
mirela2, pt hemangiom poti sa folosesti traumeel, din cate am inteles se gaseste doar prin elvetia sau austria, stim pe cineva care l-a utilizat cu succes; si noi avem unul pe un sfert de pleoapa.
arianna, bun venit acasa! acomodare rapida si multa sanatate!
ma duc sa vad dc mai prind juma de ora de nani! 
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
florintunde spune:
Ariana;asteptam pozici
Bine at venit acasa!Pupici lu Mami si la bebe Tudor

Profita de perioada asta si odihneste-te cat mai mult!
Fluturas;dulce bubulina ..draga de Ea..atata-i de mica si dulce

iti vine s-o papi.
Bebycry bebe mumos
ADITZA;aveti nasuc facut de tati cu mare precizie-- idem!BEBE MIHAI esti pe lista de jinere![]()
![]()

MAIMUTZICA;SUNT ACASA

Tunde
38+2z
04.03.2004
Shines spune:
multumim fetelor de gandurile bune
sper sa nu se ia raceala, oricum i-am interzis pupatu si dragalitu, asta e, sta mai departe.
acum i-am exilat pe balcon o jumatate de ora ca e asa soare si frumos..
si bebele meu si-a cam stricat programul de kk si nu stiu de ce, incep sa imi fac griji. pana acum o sapt facea de doua ori pe zi, o data dimineata pe la 5-6 si o data dupa-amiaza la 4-5. acum abia face o data pe zi undeva pe la 12-13. a facut ieri pe la 12 si azi deocamdata nu
am dormit o ora si ma simt tare nasol, foarte obosita si fara vlaga,nici n-am papat azi ca mi-a fost rau dimineata..da nici chef de papa n-am
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
bebelusi spune:
Fetelor imi lipsiti f mult dar sa stiti ca deocamdata nu am timp nici sa mor, cel putin pana scapam de colici, avem colici f rau, nu dormim decat dupa lungi rugaminti, nici ziua dar mai ales noaptea.
http://s964.photobucket.com/albums/ae123/cutiutacubijuuri/
V-am lasat in linkul de mai sus poze cu Irina dar si de ieri, de la ziua lui Vlad, a facut 2 anisori
Noi papam numai san dar dupa lungi si mari problemute, dar nu am cedat laptelui praf. Ea nu avea purtere sa traga fiind micuta si ma mulgeam si ii dadeam supliment muls, acum e puternica, trage cum trebuie si nu mai e nevoie de supliment. Parerea mea e ca trebuie sa aveti vointa multa, nimanui nu ii trebuie supliment de lapte praf daca insista, dar trebuie putere, si eu era sa cedez de multe ori.
Va pup si sa stiti ca imi e dor de voi
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
florintunde spune:
PATRICIA;
VLADUTZ!LA MULTI ANI!~
bravo tie...e greu cand s micuti..asa era si M..nu avea putere..dormea la tzitzi mereu..nici n-a vrut sa suga..Eu am renuntat la 5 luni..
Trebuie sa fii ff hotarata si ambitioasa..ca sa reusesti...
Sunt copii care-s ca niste ventuze din prima clipa..celorlalti le este mai greu

Tunde
38+2z
04.03.2004
roxx26 spune:
Fetelor, victorie suprema - al meu sot si-a facut cont pe DC, ce ziceti de asta?
Ca tot se intreaba de luni de zile ce tot fac eu ore intregi pe aici...Bine, decisiva a fost experienta neplacuta a micutei Catalina cu spitalele si medicii..daca vreti sa vedeti ce zice un tatic suparat pe sistemul medical din tara asta, vedeti la pagina 6 din acest capitol (a aparut mai greu mesajul fiind moderat si multe poate ati trecut peste), sunt lucruri pe care eu le-am omis si poate unele va vor fi de folos.
PATRICIA, ma bucur mult ca mai intri pe la noi. Pupici. sa treaca repede colicii. vazut poze de bebei dulcei!
MAMUTZ, lasa mami stetoscopul ca sigur iti faci ganduri aiurea, vedea nenea / tanti dr ce e de vazut! Am retinut eu gresit sau tu esti avocat?
TUNDE, tare faza cu dopul!

Pt fetele ai caror bebei nu fac kk cate 1-2 zile: stiti ca si eu m-am plans ca bebelina nu a facut vreo 3 zile. Am tot citit pe ici pe colo si am ajuns la concluzia ca bebeii alaptati exclusiv pot sa nu faca mai multe zile, fara ca asta sa insemne ca sunt constipati si am lasat-o asa. Ei bine, la noi cele 3 zile fara KK au fost exact inainte de apogeul indigestiei ei, cu febra si toate cele. Poate a fost coincidenta, dar eu una mai mult de 24 h (hai, maxim 48..)nu o mai las!. Nu zic sa faceti si voi asa, dar dupa experienta pe care am avut-o eu una suflu si in iaurt asa ca...sa traiasca supozitorul1
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011