Ian-Feb2011-BV MAYANE!(186)
Raspunsuri - Pagina 14
madalina_m spune:
SIMO ziceai tu acum ceva timp ca ai chiorit, ca nu mai vezi la TV. Mi s-a intamplat si mie.
Sigur are legatura cu sarcina/nasterea. Eu port ochelari pt miopie mica, dar la sfarsitul sarcinii vedeam ok, nici nu mai purtam ochelarii. Acum insa nu mai vad scrisul la TV fara ochelari (nu mi se intampla asta inainte de sarcina). Sper sa imi revin totusi.
Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:

Fetelor, daca m-am stricat la stomac (m-a lovit o durere brusc) risc sa i-o dau si bebelusului daca
?
Si apropos de dureri de burta, dr mi-a spus ca Galactogil luat de mama da colici la bebe, dar asta nu inseamna sa nu mai iau. E vorba de maltul din care e facut. Oricum, LP da mai multi colici decat LM imbogatit cu Galactogil, mi-a spus doar cu titlu informativ.
Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
RaluKara spune:
fluturas, 

...e superba...sa dea DD sa pape mult si bine, sa recupereze repede greutatea si sa fiti sanatoase. e atat de dulce, asa micuta cum e...
ms fetelor de raspunsurile despre vomatul pe nasuc. pana azi noapte nu a facut asa si nici nu s-a repetat pana la ora asta. oricum ea papa ca o mica haplea, adoarme la san, si mereu scoate echivalentul unei lingurite de laptic dupa ce o tin sa ragaie..
off, greu sa nu stii cum trebuie sa fie toate....
dar ne facem noi mari...
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina_m SIMO ziceai tu acum ceva timp ca ai chiorit, ca nu mai vezi la TV. Mi s-a intamplat si mie. Sigur are legatura cu sarcina/nasterea. Eu port ochelari pt miopie mica, dar la sfarsitul sarcinii vedeam ok, nici nu mai purtam ochelarii. Acum insa nu mai vad scrisul la TV fara ochelari (nu mi se intampla asta inainte de sarcina). Sper sa imi revin totusi.Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
Da Mada, am fost la control si a zis ca nu am nimic. desi eu nu vedeam bine scrisul.
mi-a explicat ca in timpul sarcinii si dupa nastere, cateva luni mai avem apa acumulata in tesuturi..si de acolo se trage. cica in cateva luni ne revenim. la mine parca vad o amelioarare. totusi nu iti obosii ochii prea mult si poarta ochelarii pe care ii ai.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
RaluKara spune:
roxx, foarte tare sotul tau! Bravo lui pentru initiativa, si ar trebui sa povestiti peste tot unde aveti ocazia ca sa invete cati mai multi din experienta voastra si sa ii ocoleasca pe dr care nu isi fac meseria cu simt de raspundere. cate o
si pentru tine si pentru sotul tau.
mamutz, incearca sa mai ai rabdare cu stetoscopul inca vreo 3-4 saptamanai si dupa o sa tot ai ocazia sa ii asculti inimioara micii minuni.
bebelusi, offf...imi pare rau ca esti atat de obosita si ca aveti colici. imi dau seama cum ti se rupe sufletul ca nu ai cum sa il ajuti mai mult. te asteptam oricum cu drag, din cand in cand, macar pentru cateva vesti. 

arianabine ai venit acasa...asteptam pozici...si recuperare cat mai rapida dupa cezariana. incearca sa te odihnesti cat mai mult ca sa reusesti sa ii faci fata lui bebe. 

maimutzica, care e faza cu amestecarea Lp cu Lm? A mea a primit LP in maternitate chiar daca ma tot certam eu cu asistentele pe la neonato...

nici nu vreau sa imi aduc aminte cat de incompetente erau si cum manevrau copilasii...dupa ce am ajuns acasa a primit exclusiv san...Si a mea a fost micuta, 2500 g, dar vad ca a luat aproape 300 de g de cand ne-am externat.
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
mica_daria spune:
Buuuna dragele mele...
Am prins si eu momentul sa stau 5 min sa va citesc:
Mirela mami eroina, am vazut si eu pozicile cu motaneii tai frumosi, ce mananca ei de cumintei singuri. Sincer , de multe ori pe zi ma gandesc cum faci fata la toate, cand eu ma plang si am doar un bebe. o
pt o mamica tareee.
Doloress nu-mi vine nici mie sa cred ca ai ajuns la 39 de sapt si ca imediat vine si data de 9. Multe, multe imbratisari si ganduri bune, sa scapati cat mai repede.
Roxx bine ca s-a terminat cu bine. Sa-i multumim lui Domne Doamne ca totul e bine, si sa ne fereasca de atata incompetenta si inconstienta. Pacat ca traim in sistemul asta de cacao. Mare pacat, pt ca platim degeaba. Cunosc si eu sistemul de la stat, pt ca am experimentat pe pielea mea cand am nascut niste chestii pt care am plans in fiecare zi de sedere la maternitate. Cand am timp va povestesc ce mi-au terorizat pitica in maternitate, si pe mine in rand cu ea.
Tunde si la mine dopul era doar mucisor, fara roz, maro sau altceva. Am inceput dimineata sa elimin, pe la 9, si la 11 noaptea plecam la spital
. Dar mie mi s-a rupt si apa. Dar pt asta, stai linistita in casa la caldurica, in stand-by, doar sa fie bine. Noi tinem pumnii, sa fie cum vrei tu. Si Cand dai startul, eu ma apuc de facut mesaje de primire pt mami si Soniuta, sa le lipeasca tati prin casa, sa se ia si de pe peretii tai lavabila, nu doar de la mine.
Fluturash bine ati venit acasa. Ca acasa nu e nicaieri. 
Simo sper sa nu raceasca Eduardicu mic, pt ca si eu stau cu morcovul in fund pe tema asta, tot din cauza de sot cu bostan in loc de cap. Atata pupat si dragaleala dar pe ascuns, si azi l-am prins. El are muci si-mi pupa fetita. Imi venea sa il starng de gat, asa ca te inteleg.
Catalina despre scaderea in greutate, asa a foat la nepotelul meu. Papa lapte de la san, dar scadea in greutate. Problema la el era si vomatul foarte des. I-au schimbat alimentatia pe LP, dar tot asa voma si nu lua in greutate, pana au schimbat 4 feluri de LP, si ultimul l-a acceptat copilul foarte bine, incat a inceput sa ia in greutate foarte bine. Acuma cat a luat si in cat timp, nu stiu , dar o sa intreb.
Lucia nici eu nu breu inca cafea, doar mai rontai la cioco de vreo 3 zile, ca lesinam de pofta. Dar as bea o cafea, imi ploua in gura de cate ori ii fac la dl sot.
Ralukara si bebelina mea mi-a vomat pe nasuc acu vreo 2 zile. Am ramas cimentata langa ea , asa m-am speriat, dar pediatra noastra a zis ca e ok, se poate intampla si nu e nimic in neregula., apai nu stiu ce sa zic. Dar ma speriasem pt ca imi vomase vreo 2 zile foarte mult, adica in cantitate mare. Acum vad ca nu mai e problema, sper sa nu vb intr-un ceas rau.
Angie bebelina mea sughite cand o schimb, si atunci din cauza ca vomita putin, probabil de la miscarile ce i le fac in timp ce o schimb, cu toate ca incers sa o manevrez cat mai finut, dar mna. Si in general, cand vomita, sughite.
Am scris o adevarata placinta, ii dau si drumul sa nu se piarda si ma duc sa mai citesc.
luciact spune:
am dormit si eu o ora si ceva,ce bine a fost
si bebik mea sughita dupa masa,aproape dupa fiecare masa
Patricia La multi ani puiutului Vlad, frumoase pozele, cea mica e o scumpa
multumesc pt raspunsuri
, mai vroiam sa sciu da nu mai stiu ce...
mamutz spune:
Roxx plangere la Colegiul medicilor.
Din cate inteleg nu s+a produs (din fericire) vreun prejudiciu pacientului (adica micutei tale), drept pentru care o incalcare a unei norme deontologice fara prejudiciu poate atrage raspunderea disciplinara a medicului.
Daca se produce vreun prejudiciu este antrenata raspunderea civila delictuala si unde este cazul, daca sunt intrunite elementele constitutive ale unei infractiuni si rapunderea penala a persoanei vatamate.
Din punctul meu de vedere, daca vrei sa iei vreo masura, fa plangere la Colegiul medicilor.
17+
mamutz spune:
Neuronul meu gravid nu e prea coerent, dar ai inteles esenta.
Vezi e si asta un motiv pentru care stau acasa in perioada asta.![]()
17+
monika_bt spune:
Buna, fetele!
Am intrat sa va spun ca sunt tot 2 in 1, slava Domnului...o noapte nedormita cu ceva contractii si, probabil, incep si eu sa pierd din dop ptr ca am gasit pe chilot o masa gelatinoasa alb mat in cantitate destul de mare, dar fara sange...scuzati detaliile.![]()
stau cumintica, mai am o sapt...sper sapt asta sa ma programeze ptr ceza...Doamne ajuta!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
37s+