Ian-Feb2011-BV MAYANE!(186)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

fluturas e superba printesa ta papacioasa!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

RaluKara cum poti tine minte sa raspunzi la toata lumea? ...
Fluturash bine ai venit acasa, sa creasca mare bebita. app e frumusica foc

Andreea 39+ viitoare mamica de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele? in sfarsit au plecat toti musafirii ! Baiatul meu a dormit in ultimele 2 nopti aprox 7 ore,a fost sormea la mine si i-a facut un masaaaaaaaaj,daca il vedeati dupa masaj ce fata avea, ziceai ca a luat marijuana...pai la ce masaj ii faceam eu...mai mult il mangaiam.azi-noapte am reusit sa dorm si eu mai mult si sunt fresh azi si gata sa fac curatenie ca mi-au intors astia casa cu fundul in sus.
fluturas ma bucur ca in sfarsit ati ajuns acasa.vazut poze cu bebelina mica si mumoasa.
mirela din ce in ce mai mumosi motaneii tai ! felicitari pentru ca te descurci asa de bine , si ca studenta si ca mamica
doloress wow 39 sapt ! felicitari , ma bucur enorm ca ai reusit,meriti din plin !
simo nu cred sa ia olteanul raceala de la tati, vorba fetelor, nu e gripa daca a iesit in halat pe balcon.oricum sa ii spui sa fie mai atent !!!
tunde vine buburuzaaaaaaaa in curand...deja da semne ca vrea sa scoata caputul...dar sa mai stea o sapt !!
ralukara imi inchipui cum ai stat cu griji toata noaptea...nu stiu ce sa iti zic , al meu nu a vomat niciodata,mai ales pe nas,dar sigur iti vor da sfaturi mamicile cu experienta !
catalina sper sa rezolvi prob cu greutatea bebelusului ! cum zic fetele,ar fi buna o analiza a laptelui

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

M-am intors dupa o noua repriza de mancat. Printesa a stat la san doua ore. Un san curgea ca fantana arteziana, celalalt mai putin. Dupa doua ore parea inca flamanda, i-am facut proba cantarului si am constatat ca nu mancase aproape nimic. A stat la san, a parut sa suga, dar se pare ca a inghitit putin. I-am dat completare, a mancat 30 ml si a adormit. Uite asa cedez pas cu pas in fata laptelui praf si mi-e tare ciuda .

Parca mai sunt pe aici fete care dau completare. Cum o dati?

Fluturas, bine ati venit acasa!

Shines, tinem pumnii sa nu ia voinicul raceala. Pune-i masca sotului.

Bebelu, doctora este ingrijorata. Mi-a spus sa-i fac proba cantarului 24h sa vad cat mananca de fapt si apoi eventual sa-i dau completare. N-am mai asteptat sa vorbesc luni cu ea, am trecut la completare direct pentru ca sunt ingrijorata, de acum doua zile a mai scazut putin in greutate.

Mandra mamica de printesa Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

angie 4500g deja ?? bavo bavo ,felicitari pt bebe mancacios ! mai are colici?cum te-ai descurcat?Ce i-ai dat?
madalina

Noi avem prob cu kk din nou...nu a facut de ieri dim...decat niste dungulite de caca am gasit pe pampers.mi-e mila de el ca ii fierbe in burta si el se strange cu picioarele la piept. Am trecut pe bonisan ca am inteles de la voi ca e natural,si in prospect scrie ca ii regleaza si scaunele...ii dadeam pana acum infacol.

Ma apuc de curatenie....va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Neata si din partea asta de Ocean, eu n-am somn deloc, ma dau pe net de la 5 dimineata. Multumesc de felicitari, sunt in al noulea cer (daca nu al 39-lea), azi vreau si eu sa ajung pe la biserica, sa ma reculeg si eu putin inainte de marea incercare. M-am resemnat cu inducerea, am auzit tot felul de povesti frumoase, mai ales daca ai colul deschis, deci nu ma mai stressez prea tare, parca imi convine sa ma duc asa linistita si pregatita, nu in fuga si in dureri ca data trecuta.

FECIAN - merci pentru motate, insa bb Kevin nu vrea deloc sa iasa, ieri am avut musafiri, colega mea cu 3 copii, am stat numai in picioare pe langa ei, si nimic, nimic.

MIRELA - ti-am vazut motaneii, sunt tare scumpi, si tu mama eroina, si cu sesiune si cu 2, fara ajutor bravo!

FLUTURAS - mi-au dat lacrimile cand ti-am vazut printesa delicata si luptatoare, imi pare bine ca ati ajuns acasa! Prematurii sunt copii speciali, ai sa vezi, au o mare determinare sa-i ajunga pe toti din urma!

CATALINA - te-ai asigurat ca trage bine? Nu stiu ce sa zic, aici ne repeta mereu ca laptele matern are aceeasi compozitie la toate femeile, in sensul ca nu exista lapte nehranitor. Acum incearca si cu lapte praf, sa vezi cum merge. Scaderea fiziologica se face in primele 10 zile, deci ar trebui sa fi trecut de asta, asa ca nu stiu ce sa zic, care ar fi cauza...

LORI - ma bucur ca a trecut secretia de la ochisor, tinem pumnii in continuare si pentru roseola, sa nu se molipseasca Ana!

LUCIA - si eu am baut mereu cafea, decofeinizata, din 2007 beau fara cofeina ca tot am fost insarcinata si-am alaptat. N-am remarcat sa-l agite pe bb.

RALUKARA - e tot o forma de regurgitare si iesitul asta pe nas, e un mis pasaj intre nas si gura, daca nu face des chestia asta nu cred ca e de speriat.

MADALINA - si la noi Stelatopia a facut minuni, pentru dermatita atopica, e foarte buna. Desi scumpa, intr-adevar...

TUNDE - eu pierd bucatele bucatele in fiecare zi, mai mari sau mai mici. Martea trecuta, dupa controlul pe masa cand am avut ceva contractii puternice si am fost la centrul de nasteri, a fost prima data, atunci a fost mai mare. Si nimic, nimic deocamdata. Deci stai calma ca nu e semn garantat de nastere. Stai frumos la rand! Si ZIKI parca pierde de ceva vreme dop si tot nimic.

Mami de Patrick(29.04.2008) si 39+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

AMR - 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

CATALINA - am vazut ca ai scris iar, e clar ca nu suge corect. Eu zic daca vrei neaparat sa-i dai lapticul tau, sa te mulgi, sa-i dai cu biberonul si apoi sa faci iar proba cantarului.

Mami de Patrick(29.04.2008) si 39+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

AMR - 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

i-am dat numai infacol..dar cred ca trebuie sa diversific putin ca de vreo 2 zile se cam stramba la administrareoare cand trec colicii astiaca eu nu mai pot de mila lui..noroc ca noaptea doarme cat de cat,se trezeste cam la 2-3 ore dar ziua stam cu ochii pe peretisi nu pot face nimic,mi-e groaza de momentul cand voi ramne singura cu eldar Dumnezeu e mare si ne va ajuta

Citat:
citat din mesajul lui missmj

angie 4500g deja ?? bavo bavo ,felicitari pt bebe mancacios ! mai are colici?cum te-ai descurcat?Ce i-ai dat?
madalina

Noi avem prob cu kk din nou...nu a facut de ieri dim...decat niste dungulite de caca am gasit pe pampers.mi-e mila de el ca ii fierbe in burta si el se strange cu picioarele la piept. Am trecut pe bonisan ca am inteles de la voi ca e natural,si in prospect scrie ca ii regleaza si scaunele...ii dadeam pana acum infacol.

Ma apuc de curatenie....va

cea mai fericita mamica de frumos si sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello fetele.
La noi s-au imputinat mucusorii, dar in schimb suntem fara chef si agitat, chiar si in somn.
Ralukara puiul meu mai regurgiteaza pe nas, mananca ca un haplea si daca nu adoarme la san(ca nu sre chef de somn) incepe sa se agite si automat ii iese si pe nas, dar nu cantitate mare. Eu una ii pun putin ser in nasuc si il aspir. Daca nu e in cantitate mare si nu se intampla la fiecare masa nu ai de ce te agita.
Va pupacesc.

Laura de dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

i-am dat numai infacol..dar cred ca trebuie sa diversific putin ca de vreo 2 zile se cam stramba la administrareoare cand trec colicii astiaca eu nu mai pot de mila lui..noroc ca noaptea doarme cat de cat,se trezeste cam la 2-3 ore dar ziua stam cu ochii pe peretisi nu pot face nimic,mi-e groaza de momentul cand voi ramne singura cu eldar Dumnezeu e mare si ne va ajuta

Din ce am citit ar tine pana pe la 12 sapt, dar depinde de organimul fiecarui copil.
Ii dai la fiecare masa infacol?
Eu ii dau espumisan, dar numai cand face crize si isi face efectul destul de repede.

Laura de dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput