Ian-Feb2011-BV MAYANE!(186)
Raspunsuri - Pagina 10
angieangie spune:
Fluturas..nu-mi vine sa cred..esti acasa

bravi iubita mea..e super veste,fug sa vad bubulina
Tudor al meu are 4500 gr deja,papa maxim,are si colicei..mai plange e greu dar frumos totodata
pup maxim.

cea mai fericita mamica de
frumos si sanatos
Lorich spune:
Si Ana mea are 4500g, papacioasa si colicoasa si ea.
Fluturas bine ati ajuns acasa! Merg si eu sa o vad!
Shine da-i si tu vit C natural, 5pic/zi, dar eu iti zic una - daca e de la iesit in halat in balcon nu are ce sa ia Eduard, ca nu e virus, deci nu e contagios; daca e vreun virusel captusit d eundeva da, e pericol; pune-l pe tati sa poarte masca si veti fi super ok. Sanatate!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
madalina_m spune:
Felicitari Fluturas!!! Ce ma bucur ca sunteti acasa.
mamica puternica si fetita luptatoare. Am vazut pozicile, ce mica si delicata este ea acolo. O sa recupereze ea repede si o sa ajunga grasunica.
Am vazut si pe bebe Edu fericit la baita. Scump foc!
Bebita frumoasa foc de Lili G;
Bebe frumos de expresiv de Carmen;
Printesa scumpa si greu incercata de Roxx;
Bebe superb de Zumzu;
Domnisorici cu ochi frumosi si gurita plina de Lucia, Maimutica si Adryii. 
Razvanelu meu e amorezat 

Atatia copii frumosi la un loc eu nu am mai vazut!
Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
RALUKARA ai rezolvat cu cojitele de pe pielea Maiei? Si al meu avea si am avut o mostra de la Mustela Stelatopia - crema de corp - in 2 zile i-au trecut. A fost mai buna decat crema pe care i-am cumparat-o. Poate cand o termin o sa ii iau din-aceasta, desi e f scumpa si daca nu mai are alte probleme nu merita. Oricum, crema e mult mai eficienta decat uleiul, in general, indiferent de marca.
Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
arwen92 spune:
buna ziua mamici si viitoare mamici.
in primul rand ma scuzati ca dau buzna peste voi aici
dar am ajuns si in situatia asta.
in al doilea rand sa facem cunostiinta inainte de toate.
sunt arwen o mamica tanara cu un baiat de 11 luni superb
am parcurs o odisee superba si apoi primul an pe forumul DC.
ne-am imprietenit cu o multime de mamici dragute
ne-am incurajat,ne-am ajutat,si ne-am imbarbatat...
acum sa spun direct si de ce am intrat:
a cam venit criza si la noi.si inca una profunda...eu nu iau indemnizatie sotul munceste pe unde apuca la negru.si cautand o solutie la problema noastra am hotarat ca sa vindem leaganul electric primii pasii,un landou-cos nou,o scoica auto,suport de baie deoarece baiatul ne le mai foloseste si ne sunt de prisos.le vand ieftin ca avem mare nevoie de bani.
cel mic a contactat un rotavirus si acum trebuie sa-i iau medicamente si trebuie un regim mai scumput ptr bugetul nostru.
multe detalii si raspunsuri la intrebari ,fie pe PM fie la adresa de messenger arwen_arwen92
va multumesc ptr timpul acordat.
va doresc o sarcina placuta in continuare, o nastere usoara si primele 365 zile cat mai linistite.
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de
Darius-Mihail

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! 

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
madalina_m spune:
Noi azi vrem sa iesim putin afara. Credeti ca e ok? E cald si avem 17 zile. Am iesit zilele trecute pe balcon. In spital ne-a zis ca putem scoate bebelusii afara incepand cu 10 zile daca sunt + grade.
luciact spune:
Madalina

Shines, si al meu a fost racit toata saptamana
, a dormit in camera cealalta si a purtat masca, si nici nu l am lasat sa se apropie prea mult de bb
insanatosire grabnik
RaluKara spune:
ziki, vreau si eu una bucata colacel! Am mai zis anterior dar se pare ca postarea mea a disparut in ceata.
irela, felicitari pentru sesiune. Esti o supermamica daca reusesti inclusv sa te duci la examene. Eu din pacate mi-am ratat toata sesiunea asta, o s-o dau in vara dar asa o sa ajung sa aman licenta pentru iarna anului viitor. ee, noi sa fim sanatosi ca in rest le facem pe toate cu pasi marunti.
catalina, nu stiu ce sa iti zic despre scaderea in greutate, poate ai cum sa faci o analiza a laptelui si sa incerci sa iei mai multe stimulente pentru lactatie. 

Doloress, 39 de saptamani!

>daca ai stii cat de mult ma bucur pentru tine, nu imi vine sa cred ca dupa atatea probleme si dupa o nastere prematura in sfarsit sunteti si tu si bebe Patrick bine si o sa ai ditamai flacaul. Tot ce iti mai pot dori de acum inainte e sa scapi de inducere si sa fie mare si sanatos bebe. Si mancacios. 
lucia, eu beau cam 2 cani de cafea tare pe zi. daca nu le-as bea ori as innebuni de durere de cap, ori as ajunge pe la spital din cauza tensiunii mici. de cand am nascut am ramas cu tensiune maxim 8 cu 6, ameteli multe si parca am o ceata pe creier. Si cand ma gandesc ca inainte aveam 12-14 cu 8-10. ce schimbare! Bine eu am baut cafea si in timpul sarcinii cam tot la fel. Dar pot sa iti spun ca bebelina nu e agitata de la cafeaua mea, nu zic ca asta e o regula si sa bea toata lumea cafea, dar asa se intampla in cazul nostru.
deea sav, ai mamico rabdare ca nu ramai nenascuta!bebe mai vrea sa stea putin la caldurica. hai ca o sa aflii in curand ce si cum si o sa fie totul bine. 
wudy
fluturash, uraaaaaa...ati ajuns acasa! de acum totul va fi minunat. cat ma bucur pentru voi!

tunde, nu te grabi! lasa sa fie mucisor din dop si nu dop-dop cu nastere urmata. mai lasa fata la coacere!
shines, tinem pumnii sa nu ia raceala Eduard de la tati. Poate daca nu vor intra foarte mult in contact micsorezi sansele. sau ai putea sa cumperi niste masti chirurgicale si sa o poarte sotul tau cand sta langa cel mic. poate parea o masura extrema, dar cred ca l-ar proteja. 
madalina, da am scapat de exfolierea pielii. secretul nostru a fost sa o dau de cel putin 3 ori pe zi cu mult ulei pe corp si inca de vreo 2 ori cu crema Nivea de bebe din aceea de fata. si s-a rezolvat. mersi de info cu Mustela, daca o sa mai avem probleme, poate o s-o incercam si noi.
Si noi am iesit ieri prima data afara, am stat 15 minute si mandra a dormit tot timpul cat eram noi la aer. Ba chiar inca vreo 2 ore dupa ce ne-am intors de afara. eu cred ca e ok, daca sunt grade pozitive.

FELICITARY MAYANE!!! BINE AI VENIT BEBE DARIUS!!
SA FII SANATOS< MANCACIOS< NECOLICOS IAR MAMAICA TA SA SE RECUPEREZE REPEDE SI SA AIBE MULT LAPTIC PENTRU TINE!!
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
RaluKara spune:
eu sunt cheauna rau de somn si de cap azi...am dormit o ora da, o ora nu.
bebita a stat treaza cam mult azi noapte si la un moment dat a varsat niste laptic pe nasuc si dupa a inceput sa fornaie cam tare si sa respire sacadat. am sters-o eu cu ser, dar m-am cam panicat si am stat sa o privesc pana dimineata sa vad cum respira. pana la urma s-a dovedit a fi alarma falsa.
totusi pana acuma nu a scos niciodata lapte pe nas. voua vi se intampla?
va 
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
bebelu86 spune:
Simo stai linistita. si eu sunt racita de o sapt si buba nu a luat. pt k nu e gripa. am racit la fel k sotu tau. am trecut de la cald la rece fara sa ma imbrac si inca mai trag

MIrela super motaneii. iti vine sa ii papi cat de scumpi sunt mai ales cand stau spate in spate si papa 
Lucia eu am luat paracetamol cate 2/zi. in prima seara chiar am bagat 2 o data k facusem si febra si trebuia sa fac ceva k abia ma tineam pe picioare. in per asta poti sa iei ce luai si in perioada sarcinii. 
Doloress felicitari pt cele 39s. hai k mai ai un picut si vine bb

Fluturas bine ai venit aksa cu printesa. sanatate multa.
feliciari tuturor pt bebeii grasuni.
Catalina dr ce zice de scaderea in greutate???
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza
Natalia Maria (30. 12. 2010)