Ian-Feb2011-BV MAYANE!(186)
Raspunsuri - Pagina 9
catal_ina10 spune:
Luciact,
beau cel putin 1 litru de ceai de lactatie pe zi, iau si Galafor, 6 pe zi, iau si vitaminele din sarcina.
Lorich,
, da, din pacate scadere
. Probabil ca intr-adevar laptele nu este foarte hranitor.
Mandra mamica de printesa
Sara Maria
Lorich spune:
hahahah fecian ce surpriza sa te vad cu agitatele pe aici!!!!
Nu mai stiam la ce subiect sunt!
Parca maine-poimaine scoatem agitatele si pt tine!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Wudy spune:
`Neata fetele,
Confirm si eu pentru un colacel Ziki. Merci mult.
Despre noi, numai de bine, emotii la greu, si asteptam, sa vedem daca sta bebe pana miercuri sau nu.
Alina viitoare mamica
39+ 
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
fluturas2010 spune:
salutam si noi fetele de acasa de data asta si 
am venit de doua zile in sfarsit la domiciliu cu printesa cu tot, este foarte curioasa de tot ce se intampla in jur, de noutatile care o inconjoara, de noul patut facut de tati special pt fetita lui care este cuminte, plange cand ii e foame sau cand face kk..nu se suporta o secunda murdara..la baita ne place de numai si de asemenea radem cand ne da mami cu crema hidratanta ..avem si colici care ne cam supara cand vine seara, plangem, ne scremem dar speram sa treaca..ca si tratatie pt ei avem sab simplex, bonisan si infacol..o sa le dam prin rotatie la 3 zile sa nu se obisnuiasca burtica cu ele...in rest, nu avem iritatii la fundulet dar punem ulei sanosan la fiecare schimbare de scutecel..
punem ser fiziologic in nasuc cand suntem infundata si stranutam de ne ies toti mucisorii...
am pus cateva poze cu printesa cand era mai mica, acum avem 2300 gr, dar mai adaugam cand le descarcam din camera..
o sa recuperez si eu de citit noutatile, dar oricum pup toti bebelusii si toate burticile...
eu vreau tot un colacel.....sa nu ma uitati
luciact spune:
Mirela mie cel mai mult mi au placut pozele in care stau spate in spate si cu bibe in gurita, sunt

Ziki vreau si eu colacel, dar ai idee la ce bani? ca mai mult de 50 ron n as da...
ma doare capul, aveti idee, pot lua un paracetamol??{p.s. alaptez
}
florintunde spune:
Buna fetili
ZIKI
fLUTURAS;

Ma bucur pt voi
raportez una bucata din dop pierdut..fara sange, fara roz ,fara maro numai o bucata mare de mucisor..clar mucisor 

nush sa ma duc de acasa...vroiam sa merg la biserica...sau stau si astept?

Tunde
38+1z
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
madalina_m spune:
Buna fetele!
Ieri nu am reusit sa intru si ce imi vad azi ochii ... 
FELICITARI MAYENE!!! MARELE PAPUAS A VRUT SA IASA LA LUMINA! BINE AI VENIT DARIUS ALEXANDRU! SA II FACI PE MAMI SI PE TATI FERICITI!

Ma duc sa recuperez din urma.
Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
Shines spune:

Mirela..ai trei flacai superbi, mamica mandra

Fluturash, bine ati venit acasa
Lucia..ascunde motzatelee pentru Tunde!!!! le mai lasam o sapt
Ziki..imi spunea beby cry aseara ca a gasit acolo colacei si daca vrem sa cumpere ea si sa ne trimita pachet..e in UK. cand mai intra intrebam.
si eu vreau 2 buc..albastri, trece-ma si pe lista la tine pana una alta si vedem.
sunt suparata
a racit rau sotul meu si imi e teama sa nu ia si bebe pentru ca vineri avem vaccin
am o experienta groaznica in familie cu vaccinul si sunt foarte speriata de fiecare data. imi vine sa ii dau numa palme, i-am spus de atatea ori sa aibe grija. el nuuu..a iesit pe balcon in halat de baie cu toate ca eu urlam la el sa se imbrace. e cel mai bun om de pe planeta..dar totusi, cateodata are un bostan in loc de cap
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luciact tunde, scoatem ![]() ???noi suntem ![]() ![]() ![]() ![]() sa te sustinem!!!mami fericita de printesa Eva Maria 08.01.2011 |
inca nuuu
..Tunde
38+1z
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!