Ian-Feb2011-BV MAYANE!(186)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

ZIKI!!!!!

baga nasucul p forum, colego!te cauta lumea

Tunde 38+1z Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fac cinste cu pentru mamicile obosite si gravidutele insomniace si cu un mic dejuc cat mai copios, ce vreti voi, nu uitati, e cea mai importanta masa a zilei!!
Azi fac 39 de saptamani, can you belive it? Ca mie iar imi vine sa-mi dau palme sa ma trezesc.

Mami de Patrick(29.04.2008) si 39+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

AMR - 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Fac cinste cu pentru mamicile obosite si gravidutele insomniace si cu un mic dejuc cat mai copios, ce vreti voi, nu uitati, e cea mai importanta masa a zilei!!
Azi fac 39 de saptamani, can you belive it? Ca mie iar imi vine sa-mi dau palme sa ma trezesc.

Mami de Patrick(29.04.2008) si 39+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

AMR - 3 zile

Oricum mai ai doar 3 zile!!! Asa ca scoatem prafuitele la vedere!
Ce zici, ajuta?
HAI DOLORESS!! Hai bb KEVIN!!!

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 14+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

dolores felicitari si merci de cafa
tare buna, chiar era nevoie de o cafa
de la 2 ma freaca motanii
la 3:30 mulgeam lapte, apoi spre 6 eram cu ei legati de tzatze si acum nu vor sa adoarma
adik unul motaie si unul canta pe masa de infasat
ii chinuie niste partzuri, de ma sperii eu de ele.....

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata!
Doloress-multumim pt micul dejun si felicitari pt cele 39 de saptamani incheiate.Ce putin mai ai pana iti tii puiul in brate!

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Neata!!!
Aici sunt, prezenta!!!

in mod normal mai am o saptamana dar.. nu vad nici un semn.
Fetelor, in legatura cu colaceii, mi-a scris mamica BlueNight, sotul ei are Paypal, si o sa incercam sa finalizam odata treaba.
Eu fac o strigare, spuneti-mi pe cina adaug sau pe cine sterg:

LuciaCt
Ocsanica80
Roxx26
AlexaM
Maimutica
Lorich
Adryiii
Mirela2
Fluturash
Simis
Wudy
Leeloo
Catal_ina10
BlueNight si
Ziki - subsemnata

sa ne spuneti daca vreti mai mult de 1 colacel, pt ca data trecuta se schimbasera iar treburile pe-aici, asa ca sa fim sigure.
eu de exemplu vreau 2.

in rest, azi vin niste prieteni in vizita si nu stiu daca o sa mai fiu asa activa.
Iar luni am intalnire iar la control, la spital, dimineata.
Sper sa mai intru pana atunci sa mai aflu vesti de la voi.
Dar oricum, daca m-ar apuca vreun simptom v-as anunta

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix
DPN: 13.02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Buna dimineata burtici si mamici! Multumim Dolores pentru micul dejun si pentru cafea . Eu momentan nu am nicio veste de la doctor, inca nu stiu cand facem cezariana imi e frica sa nu iasa pana la urma pe cale naturala bebe. Am niste emotii de zile mari (mii de fluturi in stomac) si un morcov la fel de mare . Va anunt daca aflu ceva si va pe toate.

Andreea 39+ viitoare mamica de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

BRAVO Mayane! Bine ai venit bebe Darius! Sa fii sanatos si mancacios!

Ziki, prezent, confirm un colacel.

Roxx, Doamne prin ce-ati trecut! Bine ca nu este totusi nimic cu bebelina! Cat despre medici, cu greu gasesti unul care sa-si onoreze numele. Pediatru bun caut si eu.

RaluKara, .

Doloress, felicitari si multa, multa bafta saptamana asta.

Fetelor, n-am mai reusit sa intru pentru ca sunt foarte ingrijorata. Printesa mea, in loc sa creasca in greutate, scade. Ea este vioaie, dar scaderea asta nu e buna deloc. Pana mai ieri m-am incapatanat sa-i dau numai san, dar se pare ca nu este indeajuns, am trecut pe supliment. Azi noapte am fost terbil de geloasa pe biberon , pe care cu greu l-a acceptat, dar cand l-a luat, nu l-a lasat neterminat. Nu-mi spuneti sa mai am rabdare, ii dau san cat pot, am stat si nopti intregi cu ea la san, dar degeaba. Tineti-mi, va rog, pumnii sa o luam in sus, nu in jos.

Cine a avut probleme de san insuficient, aveti idee cand, dupa introducerea suplimentului, se vede pe cantar o imbunatatire?

Mandra mamica de printesa Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata si de la mine si multam de coffee, chiar n am mai baut o cafea dinainte sa nasc...,ma gandesc sa nu agite bebela, fetele care alaptati , voi beti cafea???ciocolata mananc, ca nu ma pot abtine de la dulciuri de cand am nascut,o sa o iau iar in sus cu kg

catalina, imi pare rau, nush ce sa zic, dar ai incercat ceaiuri pt stimularea lactatiei??eu beau 2 cani pe zi de 2 zile, mi se umplu sanii si cred ca e ok, doarme cate 3 ore dupa ce mananca,poate zic vreo prostie,dar poate niste vitamine...elevit ar ajuta, si eu ma gandeam sa iau, macar o pastila la 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

neata!

si

catalina cum mai, scadere? Poti face undeva o analiza a laptelui? La intreb ta nu stiu sa-ti raspund.

Doloress da, wowowowowowowowowowow!! Eu una nu te cred ca ai 39 s! Nu te cred, ia zi, tu esti nascuta?

zki abia astept colacelul! Mi-a facut Shine o poftaaaa

Roxx transmite-i felicitari taticului pt postare, e f bine ca ati luat atitudine, forumul asta se citeste la greu, e bine ca ati postat invataminte, dar si nume de dr....eu una cautand pe net n-as putea sa mai aleg o dr. care raspunde "ce vrei, e duminica??!?!"
Pediatra mea are tot buba asta ca e super super busy-cand o sun ziua de obicei imi spune zi repede ca sunt cu mana in gura unui bebelush sau cand suntem la ea la cabinet ii suna 100 de telefoane, insa cand am sunat-o in miezul noptii ca varsase Robert, nici gand de repros in vorbirea ei.
Va pup si bafta multa cu gasirea unei noi pediatre
BTW...o prietna mi-a tot recomandat o dr. super, care vine acasa si e f f ok (prietena mea e fff pretentioasa), ca ne bate gandul s agasim si noi o ped mai disponibila. Imi spui daca vrei nr. ei de telefon.

Mireal scumpi tare motaneii. Am obs ca Robi are un hemangiom? Si Ana are pata mongoloida pe fund si cica va disparea, probabil, nu sigur, in copilarie, nu acum. rade tati si cica cum o mai afce el prezentatoare de bikini pt Victoria's Secret.
Inca o data, felicitari pt asa pui, esti o mamica jos palaria!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput