Ian-Feb2011-Hai Mayane! (185)
Raspunsuri - Pagina 15
sunshine_rox spune:
dar intr-adevar fata de ce citesc pe aici a mea e cumintica; nu plange fara motiv si nici cand o doare burtica nu plange neconsolat, doar scanceste; sper s-o tina asa si in continuare, sa nu mai avem perioade ca la invceput cand am dormit 2 saptamani in reprize de 20 minute din cauza colicilor
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
mirela2 spune:
simo.......poi zic ca nu se pricepe deloc si nici nu are rabdare si parca nici nu vrea sa aiba si nici nu vrea sa invete
poate cand or mai creste o sa se implice si el
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
Lorich spune:
Wow, ce frumos!!!
HAI MAYANE
HAI BEBE DARIUS!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
florintunde spune:

Hai Mayane!! Nastere usoara! Bebe Darius ,ajut-o pe
Mami! Suntem alaturi de voi si asteptam
vestea cu sufletul la guraaa! 

Tunde
38 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
Mayane spune:
SI .... 

.... IT`S A BOY!!!!!
3,1 kg nascut azi dimineata.
Succes celorlate mamici si nasteri usoare!
Acelasi barbacsu!
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
37+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
florintunde spune:
NEATZA!
Alinushali multumim de tratatie
Mirelush puuup motaneii si mama lor harnicutza
Roxx bine ca ati ajuns acasa in sfarsit..pana la urma ati avut sau nu rotavirusi?pupici la printesa..
SIMO Bravo pt strigare!Eu nu mai strig ca toata lumea luat-o in nume de rau..si cand a intrat primul lucru a scris;TUNDE NU NE CERTA!...nu s-a inteles..nu certam pe nimeni caci nu am dreptul nici s-o oblig sa vina sa scrie...am facut un memento..sa nu uitam unii pe altii

![]()
![]()
![]()
BARBACSU DE MAYANE! Ai fost foarte fun!..vad ca ne-a scris si Ea inainte ..cand s-a rupt apa..
Sa ne tii la curent
..noi stam pe morcovi si
sa scape repede!
Tunde
38 saptamani
04.03.2004
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mayane SI .... ![]() ![]() ![]() .... IT`S A BOY!!!!!3,1 kg nascut azi dimineata. Succes celorlate mamici si nasteri usoare! Acelasi barbacsu! "Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala" 37+ Darius Alexandru - Mare Papuas Bebe |
felicitari

mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
florintunde spune:
aoleuuuuuuuu!!!!!!
TATI DE BEBE DARIUS FELICITARI!SA FITI SANATOSI!

Tunde
38 saptamani
04.03.2004
sunshine_rox spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mayane SI .... ![]() ![]() ![]() .... IT`S A BOY!!!!!3,1 kg nascut azi dimineata. Succes celorlate mamici si nasteri usoare! Acelasi barbacsu! "Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala" 37+ Darius Alexandru - Mare Papuas Bebe |
felicitari Mayane, sa aveti un copil frumos, cuminte si papacios si muuuult laptic; pupici
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
roxx26 spune:

FELICITARI MAYANE!!!!

BINE AI VENIT BEBE DARIUS!!!!

_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011