Ian-Feb2011-Hai Mayane! (185)
Raspunsuri - Pagina 16
florintunde spune:

BRAVO MAYANE!MAMICA FERICITA!YUPIIIII!

SA FIE INTR-UN CEAS BUN!SA VA ADUCA ACEST BEBEUTZ NUMAI BUCURII SI CLIPE MINUNATE!

LAAAAA MUULLTTIII AANIII!

Tunde
38 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
angieangie spune:
felicitari Mayane

sa fiti sanatosi
fetele am si eu o intrebare bebe al meu papa cam 90ml lapte la 3 ore..oare e prea mult?are doar 15 zile si avem deja 4300gr
cea mai fericita mamica de
frumos si sanatos
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angieangie felicitari Mayane ![]() ![]() ![]() ![]() sa fiti sanatosi![]() fetele am si eu o intrebare bebe al meu papa cam 90ml lapte la 3 ore..oare e prea mult?are doar 15 zile si avem deja 4300gr cea mai fericita mamica de frumos si sanatos |
ANGIE

daca nu are varsaturi e ff ok!inseamna ca ia bine in greutate si are Mamica descurcareata!
Tunde
38 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
Shines spune:
FELICITARI MAYANE !! FELICITARI TATI DE DARIUS! SA VA TRAIASCA,SA FIE SANATOS SI SA VA BUCURE TOATA VIATA!!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
loutzy spune:
Neatza fetele.
Intru doar de prezenta. Nu am dormit astanoapte ca bebe meu a luat raceala de la mine si are niste muci

incat il aspir la 2-3 ori. daca nu-l aspir da semne ca se sufoca.

Si sa nu uit.

Felicitari Mayane!!!!
BINE AI VENIT BEBE DARIUS!!!

Laura
de
dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)
ziki spune:
FELICITARI MAYANE!!!! BINE AI VENIT PE LUME BEBE DARIUS! - marele papuas a vrut sa-i vada pe parintii lui mai devreme!
ce de-a emotii! mi se pare asa ciudat cand ma gandesc ca Mayane avea dpn-ul dupa clubul indragostitilor...
deja abia astept sa vina si la noi momentul! 
INCA O DATA FELICITARI MAYANE SI BARBACSU' !![]()
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix
DPN: 13.02
shubulina spune:
BRAVO MAYANE!!!!BINE-AI VENIT DARIUS!!SA FII SANATOS,CUMINTE SI FRUMOS!!!

A,si FELICITARI barbac-su de Mayane ![]()