Ian-Feb2011-Hai Mayane! (185)
Raspunsuri - Pagina 17
alinushali spune:

Bine ai venit pe lume Bebe DArius

Felicitari tati de darius si Barbat de Mayane
Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt
37 sIn curand mami de
Maria Raysa
florintunde spune:
Loutzy;samatate la amandoi..pune intr-un vas pe calorifer sare dura in apa..ii fluidifica secretiile .mai ales cand doarme..si sa nu-l pui p spate...mai mult intors pe o parte

..mi-e mila de voi!
Tunde
38 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
alinushali spune:
Laurici,

sa treaca raceala la ochios mic.
Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt
37 sIn curand mami de
Maria Raysa
deea_sav85 spune:
Felicitari Mayane, bine ai venit pe lume bebe Darius. Sa fi sanatos, mancacios si necolicos!!!
Andreea
38+ viitoare mamica de Radu Andrei
deea_sav85 spune:
Noi suntem bine, in aceiasi formula, asteptand vesti de la doamna doctor si ne pregatim usor usor pentru bebe.
Andreea
38+ viitoare mamica de Radu Andrei
bebelu86 spune:

FELICITARI MAYANE!!!!!!

BINE AI VENIT BB DARIUS!!!!!

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza
Natalia Maria (30. 12. 2010)
Lorich spune:
Felicitari MAYANE!!
SA-TI TRAIASCA BARBATELUL!!
Tati de bebe Darius, ai fost foarte tare!!!

Loutzy of, Doamne! Tooooone se ser in nas, mai ales inainte de mese; da-i si tu vitamina C natural, mi-e asa mi-a dat pediatra 5 pic/zi!
Sanatate si recuperare rapida!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
ocsanica80 spune:
Am vazut ca am fost strigate si am si noi pe aici
;
in primul rand FELICITARI MAYANE;
despre noi va putem spune ca mama este cheuna de somn ca bebe mic papa si plange aproape toata noaptea, adica papa la 3 ore dar ne mai ia o ora jumate sa adormim, iar ziua la fel avem chef de stat cu ochii pe pereti in brate la mami; mancam cat 10 desi avem doar 10 zile (si lapte praf si lapte de la mami muls, pentru ca mami inca nu reuseste sa ne dea titzi si am facut si o bataie la buzita din cauza asta); ne-a cazut buricul ieri si cam atat; aaaa am uitat ne-au aparut niste bubite mici pe fata iar la un ochisor este si o pata mica rosie cu acelasi bubite mici si albe, stie cineva cu ce as putea sa o dau?
39+
Maria-Sofia
AMR... 1 zi
Roxana
Wudy spune:
Felicitari Mayane!!!!
BINE AI VENIT BEBE DARIUS!!!

Alina viitoare mamica
38+ 
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
loutzy spune:
Lori a fost pe la 11 pediatra si l-a vazut. Tot asa ne-a zis sa-i dam vitamina C si sa-l aspiram la nasuc, ca are momente cand abia mai poate respira. nu face febra si nici nu tuseste, Slava Domnului. Speram sa ne facem repede bine. Eu sunt pe trecute cu raceala, mai iau vreo 2-3 zile paracetamol, ca tot ajunge si la el.

Laura
de
dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)