Ian-Feb2011-Hai Mayane! (185)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Hai bebe Darius, ajut-o pe mami ca sa papi tzatzi ca-i bun

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 37 s
In curand mami de Maria Raysa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor
nu m ati dat disparuta

e tare frumos cu gemeni, nu te plictisesti niciodata
motanii mei seara dupa baie, adorm singurei dupa ce papa, evident, ca altfel nu te mai intelegi cu ei, totul pana la mancare
nu i am pus pe picioare si nici n as vrea, ii mai legan in brate, se simt mult mai bine sau ii pun cu burta pe pieptul meu sub halat si adorm acolo cu suzi in gurita
Razvi e tare rau de foame, el e agitatul casei, da din manute si tipa si plange, vrea atentie ceva de speriat
Robie e tare funny, cand are suzeta in gurita canta "oi oi oi" se cearta cu suzi, iti vine sa l mananci
mncam mixt si san si praf si pt ca se trezesc in acelasi timp, tre sa mulg si sa pun in bibe ca sa pape amandoi odata,ca altfel ne stie si Obama

am ajuns la 4 kile, am facut falcute si picioruse grasanute.......mor de dragullor
eu sunt singura cu ei, ca tati e ca si inexistent, mamaie a venit in vacanta lui Vladut si de ieri a plecat.....

nu i bai ne descurcam noi

pupici fetelor...o sa mai pun poze cu puii mei si tin pumnii noilor mamici
revin ca n am citit nik

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!!
Vai de mine..eu ma bazam pe tine aci cu statisticile si corectiile

HAI MAYANE!!
sa vina bebele sanatos si mumos!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Alinushali;poimaine scoti bubu ..s-o tii in brate?
sau n-am inteles bine?("numai maine nu-i poimaine")

Asa s-a exprimat doc. de fam., dar eu cred ca pe luni se v-a intampla minunea, desi inca nu sunt constienta de lucru asta .

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 37 s
In curand mami de Maria Raysa

Mergi la inceput

Mirela..ce frumos spui tu acolo de pui
de ce zici ca tati e inexistent ? ooof
esti cea mai tare mamica

Mergi la inceput

HAI BEBE DARIUS!!

HAI MAMICA CURAJOASA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata
heheeee, mai vine un buburuzzzzzz

HAI MAYANE!!!!!!

HAI BB DARIUS!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Habar nu am unde scriu, dar cu siguranta lu`Mayane - aka nevasta-mea - i-ar fi placut mult sa va anunte, asa ca o sa o fac eu in locul ei - in dimineata asta am ajuns la spital si din cate am vazut eu cand am plecat (nu am avut voie sa raman bineinteles) era bine. Incerc sa va tin la curent cum ma pricep mai bine.

a si inca ceva ... ca era sa uit eu sunt barbacsu :))

have fun

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

37+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

foarte tare
te asteptam cu vesti cat mai repede

ps..pupicii is pt Mayane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Tunde sper sa traca mancarimea de burtica

Loutzy, merci de raspuns

Maduta felicitari pt eco si vesti bune

Mirela ca frumos zici..cred ca s scumpi foc, inteleg ce zici cu papa , ca si a mea cand se trezeste vrea papa altfel urlaaaaaaaaa

Ralukara posibil puseu de crestere, si a mea de vreo 3 zile ar manca intr una....am ajuns sa cred ca nu mai e lapte, sau ca nu mai e bun, consistent, mi a zapacit sfarcurile, am inceput sa ma dau cu garmastan iar.....
de aia am inceput sa beau si ceai pt stimularea lactatiei....care pana acu cateva zile mulgeam surplusul...ca aveam sanii beton, aseara exasperata, am vrut sa i dau ceai, n a vrut,..dupa aia bibe cu lapte praf...nu deschidea gura...tinea buzele stranseeee, dupa aia am zis hai o pun la san...daca o mai fii ceva p acolo...stii cum a apucat sanul???disperataaaaaaa, m a bufnit si rasul, abia dupa aia a adormit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabiu

'neata dragelor,

mayane nastere usoara iti doresc

noi....chiauni! Rebecca doarme acum, a avut o seminoapte alba, adica de la 8.30 la 1 a plans groaznic, nimic nu o linistea. In final a rapit-o oboseala. Cred ca se chinuie foarte tare sa faca kk, desi nu e constipata. Face cam de 6-7 ori/zi, repriza de noapte fiind mai dureroasa, si face si foarte mult, trebuie sa-i schimb vreo 3 pampersi la rand-noaptea. Am mai zis....ne facem noi mari!

sunshine, fi fericita, cine nu si-ar dori asa cumintica si mancacioasa!

saptamana viitoare poate iesim si noi afara, face pitica o luna si poate prindem si vreme mai calda ca asa se lauda pe la stiri astia.

pupici tuturor

de Albert Mihai, 10.05.2007 si de Rebecca Andreea, 10.01.2011

mai are si a mea perioade cand o doare burtica, dar la mine functioneaza de 3 saptamani cu succes apasatul burticii cu piciorusele ei inainteb de fiecare masa ca sa scoata gazele; dupa ce facem operatiunea asta doarme relativ linistita; se mai agita in somn dar nu se trezeste; in schimb avem si noi problema cu vomitatul la fiecare masa; doar ca a mea e haplea rau ca ma uitam intr-o zi cu al meu la ea in gurita dupa ce mancase si aea lapte efectiv pana in gat; dc o intorceam pe o parte se scurgea pe la coltul gurii; era super haioasa; eu nu imi fac griji cu vomitatul atata timp cat imi ia in greutate destul de bine; mai ales ca nu e in jet puternic; si oricum vomita dc o pun in patut ca se agita; dc e la mami in brate nu o mai doare nimic, nu mai vomita, e cea mai cumine

mamica fericita de puiut alexandra

cum a ajuns o minune mica in viata mea

Mergi la inceput