Ian-Feb2011-Bv Baby, Ariana,Simis,Lo,Mel! (184)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

felicitari mamicilor care au nascut cu scuzele de rigoare ca nu am mai intratdar sunt disperata cu timpul..bebe meu ppa mult,nu am san si ii dau humana..am o intrebare ,cat timp tine humana la temperatura camerei?pot sa-l fac inainte de a se tezi el?de obicei se tezeste la 3 ore si eu ii fac laptele cand se trezeste
va multumesc

cea mai fericita mamica de frumos si sanatos

angie din spital mi-au spus ca laptele praf nu trebuie pastrat la temp camerei mai mult de 1h. Si eu la fel fac , imediat ce se trezeste NAN-ul.. si gata !

Dulcea Amalia , 19.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna,

Tunde e ok..sta in spital pana dimineata.
i-a scos firul , cica are dilatie 1, se mai duce la control pe 16.
acu incearca sa se relaxeze si sa se odihneasca. va pupa

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Referitor la pastratul laptelui formula pana papa bebe..eu am mereu un termos de 500ml cu apa calda,la temperatura potrivita pentru laptic..in 30 sec e gata biberonul cu papica si ziua si noaptea..ajuta mult
sunt de parere ca papa e bine sa fie intotdeauna proaspata pentru ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

si eu sunt de acord ca laptele sa fie proaspat,eu folosesc apa humana si lapte tot humana,si scrie pe prospect ca trebuie sa aiba 70 grade si sa se raceasca apoi la jet de apa,cred ca la faza cu termosul e ok.
va multumesc pt raspunsuri..ideea e ca vroia a-i fac lapticul cu cateva minute inainte sa se trezeasca,macar noaptea si nu stiam daca pot
pup mamicile dulce
Tundeai grija de tine

cea mai fericita mamica de frumos si sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

felicitari mamici!

faza cu termosul este foarte buna mai ales cand o sa iesiti cu bebeii in parc si o sa le fie fomic..si cu dozatorul de lp de la humana..

tunde sa stai linisntita acasica:D

va

p.s. azi a patinat Tudor al meu de mama focului cu tati de mana:D

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 30+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

eu-s suparata tare, raceala, viroza ce-o fi avut Robert s-a terminat cu niste bubite, el e ok acum, dar pediatra mi-a zis de 1000 de ori sa izolez fata ca SIGUR va lua daca se apropie de ea...i-am zis ca nu am cum sa izolez prea tare ca in 2 camere, nah...n-am cui sa-l pasez, n-am pe nimeni in Buc und esa-l duc. Oricum, de joi...a tot avut Ana timp sa ia. Cica ea nu are imunitate, poate face forme grave, bronsiolite etc. sunt la capatul puterilor... parca stau si astept sa mi se imbolnaveasca copila. Of, m-a speriat rau pediatra asta, sunt varza cu sau fara carne.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Bebele meu fornaie f tare, la spital a spus ca nu i nimic, acu parca fornaie mai tare.
Si la voi fornaie?

mami fericita cu Stefan
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Lori..imi pare tare rau, imi dau seama cat de greu iti este
eu nu am adus fata in vacanta la noi pentru ca era foarte racita am stat si am plans amandoua la telefon..dar i-am explicat ca se poate imbalnavii bebele si avem si vaccin peste doua sapt
multa sanatate puilor..si doamne ajuta sa nu ia si printesa mica

este cineva din bucuresti care trebuie sa faca primul vaccin in februarie ? ca mi-a zis pediatra ca nu au primit unul din vaccinuri..si ma pune sa il cumpar. eram curioasa daca alti dr il au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

TUNDE - tinem pumnii, sa vii cu bine acasa!

LORICH – hai nu mai fi suparata, asteapta, poate nu se intampla nimic, gadeste-te ca ea e bine aparata de anticorpii tai din laptic. Sa speram ca ea nu ia nimic! Dar pana la urma ce are Robert? Vecina mea – anul trecut- cand era a doua fetita abia nascuta (avea vreo luna), era in plina criza H1N1, si fetita ei cea mare a facut gripa porcina, a dus-o de urgenta cu salvarea la spital, ca e si astmatica, ei bine, cea mica nu a luat nimic si doctorii i-au zis mamei ca probabil anticorpii din laptele matern au fost salvarea.

SHERBI – intr-adevar sunt destul de mandra de sotul meu, are el mici defecte, dar care tin mai mult de educatie, in general n-am de ce sa ma plang prea mult. Iti zic numai ca de 13 ani de cand locuim impreuna eu nu mai stiu ce e aia curatenie sau aspirator.
Am intrat intr-adevar in noul an chinezesc, voiai neaparat un iepuras, e mai bine, ca n-am citit nimic de asta.

ANKA – cu cat stimulezi mai des, cu atat creste productia. Dar nu trebuie neaparat sa-l pui la san daca lui nu ii e foame Daca si-a format un program la 3 ore si nu pare infometat si nu cere intre, nu e necesar sa-i dai, te mulgi cu pompa, intre mese, ca sa stimulezi productia.

ALINUSH- si mama mea ghicea tare bine in cafea, dar refuza de cativa ani. Cand a vazut la cineva moarte si persoana chiar a murit dupa cateva saptamani, de atunci refuza sa mai ghiceasca. Normal, mama nu i-a zis nimic persoanei respective, pur si simplu i-a zis ca nu-i poate ghici, dar a fost tare bulversata. Tin minte cand ne adunam la vreo sindrofie cum veneam toate cu cafelele langa ea. Mie mi se parea mereu de fun asa, si nu credeam nimic, dar de cand cu intamplarea aceea parca totusi cred ca unele persoane, mai sensibile, au mai multa intuitie decat altele si sunt mai in legatura cu misterele vietii.

VASI – am mai povestit eu, al meu facea ca un tren! Tare m-am mai speriat si eu. Il sculam noaptea pe sot sa-l aspiram cu batista bebelusului si nu iesea nimic! A trecut de la sine, pe la vreo 3-4 luni, am inteles ca a fost legat si de reflux. Doctorul ne-a zis sa-l culcam pe plan inclinat, sa punem o pernuta sub salteluta.

Mami de Patrick(29.04.2008) si 38+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Time is priceless, yet it costs us nothing; you can do anything you want with it, but you can't own it, you can spend it, but you can't keep it. And once you've lost it, there is no getting back, it's just gone!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

lori imi dau seama ce e in sufletul tau ..suntem alaturi de tine , doamne ajuta sa nu ia pitica nimik

madalina ma bucur ca sunteti incantati de carusel , noi inca nu l.am probat sunt la mama si la sf lui febr ajung acasa

tunde stai linistita acasica

vasi si eu ma confrunt cu prb asta ... cica e normal .Apoi si cu chestiile astea legate de copii sunt atatea pareri ca nici numai sti naiba , eu sunt si f panicoasa de felul meu . Imi zicea o prietena acum ca a fost cu fisa la ORL , are 3 luni acum , si de mica a avut prb cu respiratia , ba chiar a ajuns la spital zicandu.i ca are polipi ..in fine . Si acum la ORl , la cel mai tare dr pe tara imi zicea ea ...i s.a zis sa nu ii mai puna ser fiziologic in nasuc ..ori in reviste , carti , net si dr ....se zice ca asa tb curatat nasucul . Deci ..eu cred ca pana la urma tb sa facem asa cum credem de cuviinta si cum simtim . Eu una sunt de parere ca tb ajutat cumva , si atunci tb sa ii pun ser fiziologic sa se inmoaie mucisorii pt a putea fi eliminati .
daca din spital au zis ca e ok ..atunci asa este mai pune.i ser dim si seara si aspira.l

ma duk repede la masa ca si azi am o zi neplacuta , cred ca piciul meu s.a invatat in brate ...ai vostri ??

pupici

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai

Mergi la inceput