Ian-Feb2011-Bv Baby, Ariana,Simis,Lo,Mel! (184)
Raspunsuri - Pagina 16
anka-maria spune:
Multam tuturor de sfaturi! Intrebare suplimentara: piticul mananca la 3 ore. Daca io il pun la san mai des o mai fi lapte la 3 ore? Adicatelea daca suge mai des o sa mai fie lapte si cand e ora de masa efectiva? Nu stiu cum sa ma exprim. Io asteptam macar 2 ore jumate intre mese, ca sa se umple sanii. Acuma daca il pun sa stimuleze, nu se mai umplu si practic mananca mai des si mai putin, ceea ce io nu vreau.
deea_sav85 spune:
Buna dimineata burtici si mamici!!! Multumim pentru micul dejun si pentru cafea, si sa avem o zi cat mai frumoasa si mai linistita. 
Andreea
38+ viitoare mamica de Radu Andrei
Lorich spune:
Felicitari Melanies pentru micuta printesa!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
monika_bt spune:
Deea, abia azi am 37 de sapt...Probabil ca ideea de a sta in pat nu bate cu chematul la maternitate de 2-3 ori pe saptamana...Atunci ce rost ar mai avea statul in pat, nu? Oricum tu ai 2 saptamani inaintea mea si asta probabil ca conteaza...Nici eu nu am facut analizele luna asta...mi-a zis ca acum la inceputul lunii le voi face, probabil ca marti imi va spune sa le fac...
Da, de azi suntem in zodia iepurelui alb! Ma bucur ca bebelina mea m-a ascultat si am prins anul nou...Mama mea e tigru (ca anul trecut) si e apriga ca tigrul...Fetita mea va incerca sa se strecoare mai nevazuta...si mie-mi place mai mult asa decat " viata e o lupta, deci te lupta"...doar am avut exemplu atatia ani...
Sa dea DD sa fie un an nou linistit cu sanatate si fericire!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
37s+ 
alinushali spune:
Buna fetili, azi ma simt mai bine si am si reusit sa-mi fac bagajul si l-am pus la usa, acum sa nu il uit , ca patesc din astea.
Acum sa-i raspund lui Doloress,soacramea are o prietena care vede, tot ea mi-a spus ca o sa am fetitza, dar acum sa vedem daca asa este ca ea de fapt mi-a spus ca vede un 2 si un 5, asa ca poate fii ori 7 ori 25, dar 25 mi se pare prea tarziu asa ca inclin spre 7.
Sper ca nu v-ati amuzat prea tare
Sa aveti o zi frumoasa
Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt
37 sIn curand mami de
Maria Raysa
lcazangiu spune:
Buna fetelor,
Felicitari celor 4 proaspete mamicute, sa aveti parte de bebei sanatosi, papaciosi si necolicosi!
Anka_Maria teoretic se spune ca de cate ori pui bebeul la san, se elimina un hormon de catre glanda hipofiza, care l-a randul ei elibereaza prolactina, care duce la formarea lapticului proaspat.
Pot spune si practic cum a fost la mine, David cerea de papa din 2 in 2 ore
si am putut sa fac fata, acum depinde foarte mult si de organismul fiecareia, dar poti sa incerci si ai sa simti tu daca ti se formeaza laptele in timp de el suge, chit ca sanii tu nu ii simti asa de plini.
Ma duc sa mai citesc din urma,
Va pupa Lorena
Mami de David-Andrei(24.06.2008) si gravi cu Matei-Alexandru +36
babyleeks spune:
Buna!!! in sf cred ca ne am acomodat si noi cu bebe si bebe cu noi...aseara am putut sa dormim toti trei bine
...bebita meu a avut probleme cu colici (nu stiam ca i poate face la 2 zile de la nastere)...ne am chinuit si cu sanu pana acum 2 nopti cand efectiv nu mai curgea ...sfarcurile erau uscate si ranite de la atata
...asa ca am zis gata ...lp e solutia...si acum ne merge mult mai bn
. azi cred ca am sa l scot si eu afara...la insistentele moasei care ma bate la cap sa l scot...ce i drept aici sunt 8 grade si e soare afara ![]()
In rest va urez nastere usoara si niste bebelusi sanatosi.eu sunt prezenta si din cand in cand mai scutur cate o motata pt cele care urmeaza
sunt nitel geloasa ca eu nu mai am burtica...e asa o perioada frumoasa...pup si hai ce mai asteptati...care urmeaza?![]()
ziki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinushali Buna fetili, azi ma simt mai bine si am si reusit sa-mi fac bagajul si l-am pus la usa, acum sa nu il uit , ca patesc din astea. Acum sa-i raspund lui Doloress,soacramea are o prietena care vede, tot ea mi-a spus ca o sa am fetitza, dar acum sa vedem daca asa este ca ea de fapt mi-a spus ca vede un 2 si un 5, asa ca poate fii ori 7 ori 25, dar 25 mi se pare prea tarziu asa ca inclin spre 7. Sper ca nu v-ati amuzat prea tare Sa aveti o zi frumoasa Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 37 sIn curand mami de Maria Raysa |
sau poate e 5.02
eu acum m-am intors de la posta, si m-a oprit o babutz sa-mi spuna
- stiti ca nu mai aveti mult, nu?
eu: - thdaa!
- nu, dar nu mai aveti mult deloc.. si aveti baiat.
am zis saru'mana si am zbughit-o (cat mi-au permis burtoiul si gheata de pe strada)
o mica intrebare, ca sa nu las "strigarea" ne-facuta:
TUNDE, esti ok, mami?
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 38sAMR 10 zile
loutzy spune:
Hello fetele.
Raportez un copil agitat,parca i-as da ciocolata asa se freaca in toate partile. Asta noapte m-a facut sa stau cu el treaza de la 2 la 4.Se trezise de foame si cand aproape a adormit cu"sisi" in gurita a facut un kk si a trebuit schimbat, normal ca s-a trezit si m-a chinuit pana la 4 ca era satul si nici "sisi" nu mai voia.
Ralukara sa-ti zic cum a fost la mine, ca am facut furia laptelui in spital. Eu am invatat in spital sa ma mulg, prind de aureola chiar la baza sfarcului si presez si iese lapticul in surplus si asta de preferat sub jet de apa calda.Am si pompa, dar degeaba am luat-o ca la mine nu prea isi face treaba.
Anka asa aveam si eu impresia ca nu se face laptic atat de repede.Eu de o sapt ii dau sa pape si la o ora-ora juma, depinde cum vrea el si chiar daca sanul nu e plin, laptic se produce si de ce ii dai mai des de aia e mai mult laptic.

ca sa nu mai fii stresata.
Felicitari proaspetelor mamici. Sa fiti sanatosase si voi si puiutii vostri, sa aveti laptic din plin si puiutii cat mai putini colici.
Tunde se cunoaste ca nu esti prin zona. Da-ne vesti cat mai curand.

Laura
de
dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)