Ian-Feb2011-Bv Baby, Ariana,Simis,Lo,Mel! (184)
Raspunsuri - Pagina 18
sunshine_rox spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shines Lori..imi pare tare rau, imi dau seama cat de greu iti este eu nu am adus fata in vacanta la noi pentru ca era foarte racita ![]() ![]() am stat si am plans amandoua la telefon..dar i-am explicat ca se poate imbalnavii bebele si avem si vaccin peste doua saptmulta sanatate puilor..si doamne ajuta sa nu ia si printesa mica ![]() este cineva din bucuresti care trebuie sa faca primul vaccin in februarie ? ca mi-a zis pediatra ca nu au primit unul din vaccinuri..si ma pune sa il cumpar. eram curioasa daca alti dr il au. Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010) |
buna fetelor; felicitari proaspetelor mamici babyleeks, ariana2005, simis, lo si melanies; sa va creasca bebeii mari, frumosi si necoliciosi si sa va aduca numai bucurii
eu ar trebui sa ii fac motatei pe 21 primul vaccin; nu am intrebat la dr de familie, ca eu acolo tre sa ma duc cu ea, ca pediatra mea nu e si dr de familie; o sa il pun pe sot sa intrebe maine cand se duce sa imi ia postnatalul pe februrie
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
missmj spune:
Ce fac fetele ?
Noi suntem bine, am avut o repriza de plans la pranz...dar foarte putin.acum doarme, eu astept alti musafiri
asa ca sunt in pregateli...
lori
sa nu raceasca si pitica...desi slabe sanse, pt ca ii dai san si are deja anticorpi formati.
de ce o fi oprit-o pe tunde in spital? mie cand mi-a scos firul m-a trimis acasa...ma rog...lasa ca e mai bine sa stai acolo,sa te odihnesti pana maine,sa tii buburuza la caldura.

babyleeks ce misto ca te lasa sa scoti bebelul asa repede afara !!! noi mai avem de asteptat 6 zile...si parca mi-e urat sa il scot oricum ca aici e frig rauuuu.
anka eu zic ca daca deja bebe tau papa la 3 ore inseamna ca ai laptic bun, suficient si se satura. asta e parerea mea de mama care alapteaza de 3 sapt...al meu tot asa papa la aprox 3 ore si a luat bine in greutate,nu vomita,papa cat ii trebuie.
vasi si al me fornaie rau de cateva zile, mai ales cand papa.dar cica e normal...eu o astept pe sormea sa vina maine, sa vedem ce parere are ea, daca e cazut de batista bebelusului sau nu.
aditza nu cred ca s-a invatat in brate bebele tau, si eu il iau in brate de cand are colici, au vorbit fetele pe aici si ziceau ca pana la 4 luni nu se invata rasfatat,in brate. si de atunci eu il iau chiar si cu mine in pat cand il doare rau brtica,doarme pe burta mea sau langa mine. si cand nu are colici,sta cuminte in patutul lui,adoarme linistit fara sa fie tinut in brate.deci, nu iti face griji,probabil il doare ceva sau are nevoie de afectiune.
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
missmj spune:
Voi faceti vaccinurile de la stat? Iar pe cele optionale le faceti?
Mie mi-a recomandat dr sa le fac pe cele de la stat nu e dif,sunt aceleasi tulpini,doar ca la stat il inteapa de 2 ori in picior,iar la cele straine doar 1 data. Si mi-a zis ca nu imi recomanda sa le fac pe cele optionale pt ca bebe meu nu traieste intr-un mediu in care e posibil sa ia vreun asemenea virus.Si daca va fi necesar ,vom face mai tarziu.
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
luciact spune:
Lorich
,nu mai astepta sa raceasca....roaga te la DD si ai sa vezi ca n o sa pateasca nimic Ana,multi
Shines spune:
eu voi merge strict pe schema nationala de vaccinare..fara nimic in plus
sunt multe si din astea de stat pe care sincer nu le-as face..dar deh..sa isi faca si ei treaba.
nu imi foloseste la nimic ca are imunizare la bolile copilariei pentru 7-8 ani..dar le face cand e adult..si poate chiar intr-o forma mai grava.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
bebelu86 spune:
hello gagici. am intrat un picut sa dau si eu raportu sa nu ma dati disparuta.
eu am reusit performanta sa racesc, nu stiu cum si unde,dar am racit, aseara am facut si febra, tusesc k magaru, am o stare ff proasta, nu imi arde de nimic.
bubulina e o m,araita si jumatate. nu stiu ce are, nu stiu ce sa-i mai fac. de luni de cand am fost la control nu stiu ce a patit, dar urla fara motiv. sta linistita si dintr-o data incepe. de dormit nu prea mai doarme, de papat, papa k haplea si dupa vomita tot, ne chinuim si cu colicii.
Felciitari MELANIES, LO, SIMIS, ARIANA, BABYLEEKS!!!! sa va traiasca buburuzele si sa sa fie sanatoase fara colici 

TUNDE ai grija de tine. hai k mai ai si tu un picut si vine buburuza. nu te supara p noi k numai suntem asa active. eu una abia dc ajung sa mananc. noroc cu socrela k mai e ea aksa,cand nu e ea, e sotu.si ma mai ajuta ei. k altfel...nu stiu ce as face.
Ralukara poze am la semnatura. bine..din luna 1. acu de abia am apucat sa deschid pc sa intru un pic sa va citesc cat mai sta sotu cu donsoara
intrebare: voi cum procedati cu alaptatu cand iesiti afara la plimbare? k eu chiar nu stiu cum sa fac cand vom iesi pe per mai lungi.mai ales k papa doar san.
gata ies.k a inceput iar concertu

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza
Natalia Maria (30. 12. 2010)
RaluKara spune:
lili, ma bucur ca sunteti bine si ca incet incet isi intra lucrurile intr-un normal.ce frumos trebuie sa fie sa ai casa plina de copii. imi si imaginez agitatia si rasetele din casa. Sunteti o familie de invidiat iar tu esti o mamica taaare implinita.
monika, ma bucur ca ti-a sosit vaccinul, acuma poate sa vina mandra fara probleme. si e foarte dragut din partea cunoscutilor vostri ca se ofera sa cumpere patutul. asa prieteni sa tot ai, saritori si plini de bunatate.
gabiu, lucia
sherbi,abia asteptam sa vedem si poze de Marc printre buburuze!
anka maria, cu cat creste piticul cu atat si productia de lapte se mareste prin stimuarea de la bebe. daca il pui la san inainte de cele 3 ore la care il hranesti in mod constant sanul tot are timp sa se umple. nu cred ca va fi cazul sa pape putin si des, daca vei insista pe suptul de la ora de masa.
alinushali, foarte simpatica faza cu prietena soacrei. eu cred in posibilitatea existarii unor persoane care au abilitatea de a percepe mai mult decat cei din jurul lor. si mai crd foarte mult in horoscop. bine, horoscopul alcatuit de o anume tanti mi se pare cel mai eficient.in cazul meu chiar a avut o dreptate majora, prezicand ca din data de 20 ianuarie se termina cu tot disconfortul si incepe o perioada de stralucire si de revelatii si ca nimic nu va mai fi la fel cum a fost. siii, surpriza, s=a nascut mandra...si nimic nu mai e la fel
babyleeks,
, ma bucur ca incepeti sa va acomodati toti 3. totusi mai incearca putin si cu alaptatul la san, macar in tandem cu laptele praf in ideea ca ii ajuti mult asa sistemul imunitar iar copilul simte altfel legatura cu tine. sper sa nu te superi pe mine.
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
monika_bt spune:
Se vede ca nu e Tunde![]()
![]()
Lasa sa stea linistita ca mai are pana pe 16...berechet!
Ralukara
de cand mi-a dat DD bebelina toate mi-au mers din plin si, desi, am avut in jur o multime de oameni rai, extrem de rai, totusi in perioada asta am intalnit oameni nemaipomeniti ceea ce pentru mine inseamna BINECUVANTARE...Si asta doresc tuturor!
Alinush, da, poate fi pe 5.02..adica poimaine
Chiar sunt curioasa daca se va indeplini. Si eu cred in capacitatea unora de a ghici..din pacate eu presimt doar raul...moartea...si tare nu-mi place, dar e si asta un dar si-l iau ca atare...Dar mi-amintesc ca mi-a ghicit odata o tanti (cam acu 2 ani), aceeasi tanti care imi ghicise si inainte unde voi lucra si cand si ca sotul isi va schimba serviciul, ca voi naste fetita si totul va decurge bine si ptr mine si ptr ea...Daar, toate vin de la Doamne Doamne si eu in EL am ceea mai mare incredere!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
37s+ 
RaluKara spune:
lorich, capul sus! ii vei demonstra pediatrei ca Ana e rezistenta si nu va lua raceala/viroza/bubitele de la Robert. au un talnt si doctorii sa ne faca sa capatam o mie de ganduri negative.
vasilasanita, probabil are ceva mai multi mucisori, de aia fornaie. Si Maia fornaie dar se diminueaza dupa ce ii pun serul fiziologic, mai trage si ea cate un mic stranut si mai iese cat un mucisor. mie mi-a zis dr sa ii pun ser in nasuc inainte de fiecare alaptat ca sa fie umectata zona si sa nu aiba niciun disconfort cand papa.
aditza, nu cred ca s-a invatat in brate bebele tau ci ca pur si simplu simte nevoia de afectiune sau ca isi vrea mamica aproape. Cum spuneau si fetele, abia dupa 4 luni putem vorbi de "cerutul" in brate.
missmj, noi nu am vorbit pana acuma despre vaccinuri cu dr, dar eu vreau sa le facem pe cele de la stat, nu pe ce;le straine mergand pe premiza ca astea sunt adaptate populatiei noastrea
shines, si eu as prefera sa scap de vaccinurile pentru bolile copilariei. e mult mai ok sa faca bolile cand e copil decat cand e adult, si asta o zic din proprie experienta. dar...deh...
bebelu, offf...nu iti ajungea ca e buba cu colici...ai mai racit si tu...ia repede tratament ca sa te faci bine. eu stiam ceva de genul ca nu ai voie sa alaptezi daca tu ai temperatura peste 37.5 pentru ca ii poti pasa infectia pe care o ai.asa mi s-a zis in spital. sincera sa fiu chiar nu m-am documentat inca pe subiect.
sa te faci bine si
pentru buba.
tunde, te asteptam cu drag sa vii...ca ai de strigat catalogul, de facut atentionari...si e ciudat fara galeriile tale multicolore.
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
Foxy-le spune:
salut fete. dau si eu raportul-suntem ok. un mancacios si jumate al meu., aaa! am pus si eu cateva poze cu el. m-am uitat la poze-toti buburuzii sunt niste dulci!
si nu-s fotogenici bebeii-ei sunt muuult mai frumosi in realitate,nu?![]()
asa e cu timpul-nu-i.inca suntem haotici la program, dar incet-incet il aranjam noi.
sper sa pot intra mai des de acum. nu promit,dar incerc.
bebelu- si eu sunt incurcata cu iesitul pe afara. al meu nici nu vrea sa miroasa biberon sau tetina.
Asa ca degeaba ma mulg
puuup dulce toate gagicile, s-auzim numai de bine

bafta la nasteri si liniste in suflete mamici.
mami fericita de KRISTIAN