Ian-Feb2011-Bv Baby, Ariana,Simis,Lo,Mel! (184)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Salutari si de la noi!
Chiar ca se vede ca nu e draguta de Tunde prin zona. Sper ca stie ca suntem cu gandul la ea!!!

Si eu am un copil destul de marait si agitat azi, o zi buna, una mai putin buna... stiti voi! Simt si eu ca obosesc psihic uneori, dar am noroc ca doarme noaptea bine (cu o trezire, maxim 2) si ma odihnesc si eu. Poate si rutina zilnica si faptul ca nu prea ies afara din casa isi spune cuvantul.

RaluKara, Carmen ati fost mortale cu povestile de la baita.

Ralukara, Mada cum e cu bb si cu pisicutele? Banuiesc ca n-aveti probleme si nici pisi treaba cu bb!

Lori hai capul sus! Gandeste pozitiv, nu atrage tu raul prin grijile tale! O sa fie bine!

Felicitari Babyleeks, Ariana, Simis, Lo, Melanies! Bine ati venit pe lume bebei! Sa fiti sanatosi!

Mirela pe unde umblii ca parca nu te-am auzit zilele astea...

Dar de Patricia chiar nimic nu s-a mai auzit... sa nu mai intre ea deloc... ciudat! Sa speram ca e bine!

Puiului meu tot nu i-a trecut de tot mucisorii si tusea si suntem in ultima zi de tratament cu antibiotce. Maine mergem iar la dr sa vedem ce zice.

Pupici la toata gasca de burtici, buburuze si mamici!!!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Legat de vaccinuri, noi am fost sfatuiti sa facem din cele optionale Rotarixul, dar am citit treburi nasoale de el. Nici nu stim ce si cum ar fi mai bine... Mai avem o luna de documentat si de hotarat.

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

ralu bine ai revenit .te inteleg, bine ca ai ajutoare si mai apuci si tu sa mananci si sa te speli.
irinuka bafta maine la dr cu puiul !
Eu sunt ocupata cu musafirii, dar va mai citesc din cand in cand

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

BEBELU - cu iesitul afara - vrei sa zici cand iesi cu ea sau cand iesi singura? Cand iesi numai tu, lasa laptele muls, daca nu ia biberon, ia cu lingurita, limpaie ca o pisicuta, ai sa vezi. Apoi daca iesi cu ea - eu aveam asa ca o pelerina speciala de alaptat, sau pur si simplu o esarfa, o paturica, o puneam putin peste ea. Cautam un loc mai retras sau luam o bluza mare... si o bagam sub bluza, mai imi puneam si un maieu, sa nu mi se vada chiar burtoiul. SI am alaptat asa, pana pe la 2 ani, oriunde. SI eu sunt o persoana tare pudica.

ADITA - fi pe pace ca nu se rasfata, copilul e o fiinta sensibila care are nevoie in primul rand de afectiunea noastra. Cum mai ziceam, eu am eliminat complet acest concept (care mi se pare total depasit) de rasfat, am raspuns copilului cand a avut nevoie de mine si nu se poate zice despre el ca e rasfatat, nici in acceptiunea babelor alea sclerozate. Ba chiar cand merg cu el undeva toti se mira cat e de cuminte si linistit. SI am stat cu el in brate un an de zile continuu. Ai cumva un sling, sau un wrap? Iti poti vedea de ale tale si cu bebe agatat acolo de tine.

Am trimis pe contul comun o carte despre alaptat si harta puseelor cerebrale.

Pe langa puseele de crestere fizica de la 7-10 zile de la nastere, 2-3 saptamani, 4-6 saptamani, 3 luni, 4 luni, 6 luni, 9 luni, mai sunt si pusee de crestere cerebrala, cand creierul copilului trece prin nenumarate schimbari. Harta e in olandeza, e pe saptamani, unde e negru - e atunci cand copilul e in plin puseu de crestere cerebrala, si e mult mai demanding, mai nervos decat de obicei. Sunt perioadele cand parintii se simt la capatul puterilor si ca nu mai stii ce sa mai faci sa-l linistesti.

Mami de Patrick(29.04.2008) si 38+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Time is priceless, yet it costs us nothing; you can do anything you want with it, but you can't own it, you can spend it, but you can't keep it. And once you've lost it, there is no getting back, it's just gone!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Ma bag sa fac capitol nou...

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

36+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian_feb2011 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

multumesc de ras fetelor

eu am prb si cu netul nu stiu daca reusesc sa dau msj asta

pai si atunci ce sa imi explic ? cum il las jos urla , valabil si la mama , in brate adoarme cu bibe in gura si de la ora 3.30 ..cand a mancat 60 ml lapte si pana acum a mai mancat 30 ml ...cand la 5.30 avea masa , i.am fc laptic si i.am dat a supt 20 ml a adormit , am incercat sa il trezesc nici o sansa .... a dormit 30 min , s.a trezit si a mai mancat 10 ml , iar sa doarma ...pus in pat si acum urla ...ziceti.mi si mie ce are ??? asa mi.a fc toata ziua de ieri si azi , numai pot sincer , numai stiu ce sa ii fac , burtica nu il doare ca stiu cand il doare .
Daca stau in pat cu el in brate si bibe in gura e cel mai fericit , nu suge dar doarme . Consider ca asta nu e mancare si nici somn dupa ...pt ca este flamand si si se scoala repede

ralucakara te trec pe lista

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai

Mergi la inceput