Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (102)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

http://www.youtube.com/watch?v=MBc_wD7AWno
Pun un filmulet cu Eliza incercand sa danseze (scuzati dezordinea din casa si calitatea filmarii..dar era ora 23.00 ieri, si eram f obo).

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare

La mine nu merge, zice ca e blocat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

CoriMami nu ne lasa sa il vedem, invocand blocarea drepturilor de autor...

_

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

REBIANA eu mananc foarte sanatos, serios, ii stresez pe toti cu alimentele sanatoase, home-made, fara dulciuri in exces, doar la anumite ocazii, fara zahar, sucuri si alte chestii.
Inainte de sarcina fusesem la un bioenergoterapeut si tipa a ramas foarte surprinsa de starea organismului meu, zicea ca foarte rar intalneste asemenea persoane, ma tot intreba ce mananc si-mi spunea ca ar trebui sa dau lectii tuturor de cum sa te alimentezi.
Sanatos mananc de ani de zile, dar se pare ca acum organismul meu se afla intr-un blocaj, refuza sa raspunda la regimul meu de viata sanatos

Nu-mi fac mari griji, probabil se incapataneaza si din cauza stresului, fiind la primul copil imi fac mii de griji si asta se resimte intr-un fel sau altul.
Iar cu sportul tu ai mare dreptate, intr-o vreme faceam regulat sport, de vreo cateva luni am mai rarit-o ca si Albert a crescut si nu mai e atata timp, dar promit ca de saptamana viitoare ma reapuc de sport, pe acasa, cand doarme bocanila.

Va pup!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neata si haideti la cafea

Imi pare rau ca nu se poate viziona filmul. Asta e melodia pe care dansa, http://www.youtube.com/watch?v=QvsQ9hYKq7c , ii plac videoclipul si personajele asa mult ca ar vrea sa linga laptopul, cand se termina se supara.

Pun aici un film de acum 1 saptamana, cand nu dansa asa haios...dar daca tot am deschis subiectul, iata
http://www.youtube.com/watch?v=QBPmQGuilXU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

Neata si haideti la cafea

Imi pare rau ca nu se poate viziona filmul. Asta e melodia pe care dansa, http://www.youtube.com/watch?v=QvsQ9hYKq7c , ii plac videoclipul si personajele asa mult ca ar vrea sa linga laptopul, cand se termina se supara.

Pun aici un film de acum 1 saptamana, cand nu dansa asa haios...dar daca tot am deschis subiectul, iata
http://www.youtube.com/watch?v=QBPmQGuilXU

CoriMami - merci de cafelutza! e binevenita caci suntem in picioare de la 6.50!

Am vazut filmuletzul cu Eliza dansatoare. E o dulce si o frumoasa! Ce dragutz dansa ea pana s-a enervat pe reni si a inceput sa-i certe. a vazut si Ricky filmuletzul, atras fiind de muzica..a venit repejor sa vada ce e si comentariul a fost " Gaaa..."

Ma duc sa ma joc cu el caci e cam nervos de la un dinte cred si de 3 zile e scancit rau de ne-a zapacit de cap. de azi pana duminica sunt singura asa ca...trebuie sa ma inarmez cu rabdare si cafea!

Intru mai tarziu sa recuperez si sa mai scriu.

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata fetele haideti la o

CoriMami multumim de cafeluta...eliza este o scumpa, danseaza foarte frumos, inca un iepuras care merge in picioruse....felicitari

mi-am luat si eu fetita langa mine in pat de la ora 05 dimineata, a dormit cu mami fara sa planga, sunt o happy tare frumos m-a trezit la ora 09.00 venind cu manutele pe fata mea, si catarandu-se pe capul meu...m-a tras de par, si spune trezirea...

fug la cumparaturi...
o zi buna si cu mult spor urez la toate mamicile....

_

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

child - super misto. Insa la mine nu merge faza cu usile deschise deoarece dormitoarele sunt diametral opuse. Adica ca sa ajung la ea trec printr-un hol, sufragerie, holul de la bucatarie si apoi al hol si apoi ajung la ea, deaia imi trebuie interfon. Oricum Gia doarme toata noaptea , dar in caz ca a visat urata sau ceva de genu sa o aud.

wapi – Felicitari matusicooooo ! Nu cred ca ar fi o problema la Gia cu trezitul singura pt ca eu mai mult stau in bucatarie sau sufragerie, deci ea oricum se trezeste singura in camera si chiar si pe intuneric total, fara radio sau atceva, nu are nici o treaba.

CoriMami – Wow e super Eliza. Gia nu vrea sa stea singura deloc. Fiecare in ritmul ei.
Gia e topita dupa reclame , www.youtube.com/watch?v=SgRPmVjxejk" target="_blank"> asta e reclama ei preferata
Si dupa filmulete cu www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0" target="_blank"> cu Gummy Bear , cu Dalin si aletele de pe youtube.
este mai bine Gia mult mai bine. Ii dau in continuare osccilo si vibrocil si spray cu apa de mare, ser si umidificatorul merge destul + lumanarica cu sare.
Da, Gia doarme toata noapte fara probleme. Aseara s-a culcat la 11 si la 9.30 cand am plecat eu inca dormea.

La multe lunici iepurasului Eric Andrei de Bianka1 !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

BANC
Sotul se intoarce de la serviciu si isi gaseste sotia in pat cu un tinerel.

Suparat, sotul incepe sa tipe, sa arunce lucruri si vrea sa puna mana pe sotia infidela. Aceasta insa ii spune:

- Inainte de a face o nebunie te rog sa asculti cum de s-a putut intampla asa ceva: Pe cand ma intorceam acasa l-am vazut pe acest tinerel amarat si mort de foame. L-am adus acasa si i-am dat mancarea pe care ti-o pregatisem si pe care n-ai mancat-o fiindca te-ai dus la masa cu prietenii tai.

Am vazut ca era descult si i-am dat pantofii tai noi pe care nu i-ai purtat fiindca erau cadou de la mama mea. Am vazut si ca ii era frig si i-am dat puloverul pe care ti-l facusem cadou de ziua ta si pe care nu-l porti fiindca nu se potriveste cu stilul tau de viata.

Pantalonii lui erau rupti asa ca i-am dat jeansii tai buni pe care nu ii porti fiindca nu te mai incap.

Cand s-a schimbat i-am spus ca poate sa faca o baie si i-am dat spumantul pe care ti l-am adus de la Paris si pe care nu-l folosesti fiindca iti provoaca alergie.

Si cand a iesit din baie, tanarul m-a intrebat daca mai am ceva ce nu folosesti...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Buna dimineata dragi mamici!

LAlexandra imi pare rau ca ai probleme de sanatate.Bine ca le-ai descoperit si sper ca doctorii sa-ti prescrie tratamentul adecvat.Sanatate multa!

Castelana sa aveti o vacanta frumoasa si nu mai fii trista!

Sensibila- noi l-am culcat pe Filip in camera lui de la 8 luni.Dar camerele sunt una langa alta si las usile deschise.Il auzim fara probleme iar cand il doare gingiuta si geme toata noaptea il luam intre noi.Nu am avut probleme cand l-am mutat,a dormit foarte bine.

Legat de ceaiul verde-eu am inteles de la un medic stomatolog ca bautul frecvent duce la patarea dintilor.Puteti sa intrebati si voi la dr vostri si cand stiti sa-mi spuneti si mie pt ca eu am renuntat sa mai beau.

wapi felicitari pentru nepotel!

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Buna dimineata, fetelor si bebelusilor!

Cori, si eu am reusit sa vad filmuletul, e tare scumpa.

Noi am avut ieri o surpriza placuta...eu asteptam 2 pachete cu hainute, comandate de mine...si au venit 2 pachete, dar tare grele...nenea m-a pus sa semnez pt ele, si a plecat. Ajung in casa si cand desfac...era o scrisoare de la Plasmon, ca am castigat mancare pt o luna pt Alessa.
Acum vreo jumatate de an m-am inscris la ei pe site si scria ca daca te inscrii poti castiga, dar nici nu ma gandeam sa am eu noroc, ca nu am castigat pana acum nimic.
Asa ca avem borcanele de carnita, peste, fructe, iaurt, biscuiti, creme de cereale, ulei de masline...ce mai, o gramada!

Noi suntem bine, vrem mereu joaca, si acum deja ma cearta sa merg sa ma joc cu el.

Va am. O zi frumoasa!!!

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput