Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (102)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetelor, multumim de urari!

SENSIBILA Albert doarme singurel in camera de vreo 3-4 luni, dar las usile deschise intre camere, ca sa-l auzim, nu avem interfon.
Nu am avut probleme deloc, cand plange ma duc la el, il iau in brate pana readoarme apoi il pun in patut si doarme linistit, pana dimineata.

ANDRA eu am slabit cel mai bine cat am alaptat, dupa ce am intrerupt m-am ingrasat si acum ma lupt cu dietele, ca nu mai dau asa usor jos, organismul meu opune rezistenta.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Eu zic ca-i un mit treaba asta cu slabitul dupa renuntarea la alaptat. E o parere formata din experienta-mi dar si din a altora. Restul, in aceeasi viziune - proprie, sunt exceptii.
Am eu o vorba... esti ceea ce mananci... si nu ma refer la cantitate ci la calitate, vorba pe care mi-am consolidat-o dupa ce am ajuns ca la 31 de ani sa fac o colecistectomie :)
Anyway, CHILD, poate ca nu o dieta e ceea ce cauti sau ceea ce ti se potriveste ci, poate ar fi mai bine, sa te gandesti sa ai un stil alimentar mai echilibrat si mai sanatos. Recomand 6 mese pe zi, organizate in 3 mese principale si doua gustari. Renunta la dulciuri (daca poti... ca eu duc maaaaare luta cu mine insami si cu poftele mele) si bea multe lichide. Eu incerc sa ma tin de ceaiul verde insa sunt zile cand sar peste programul stabilit de mine. Mi-am format o regula (de la care ma mai abat, e drept) sa am portii mai mici decat ce obisnuiam. Sportul/miscarea e esential/-a...
Daca mai stiti si alte lucruri benefice pentru slabit sau mentinut in forma fizica/psihica excelenta, impartasiti-le, fetelor. Putem sa ne motivam una pe cealalta! Eu nu am ca target o greutate mai mica insa vreau sa ma mentin si sa mananc sanatos.
ANDIRA sper ca tu si pisicile dulci sunteti bine. Nu ne-am mai "citit" demult.
Kisses!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Uitasem, eu mi-am comandat vit B12 + acid folic pentru ca mananc rar carne (si doar de pui/peste). Sper sa soseasca curand.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

KOSSIR ma tot gindesc de citeva zile la tine, ca tot vad l atelevisor ca e cam mare deranjamentul in lumea araba... Sper din tot sufletul sa nu va afecteze in nici un fel ! Din rindurile tale vad insa ca-ti vezi de treburile tale, deci esti bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leea111 spune:

Bine ati venit in noul an chinezesc al iepurasului!
De pe la 17 au inceput cu artificiile, la 12 a fost varful, au fost multe, multeeee si nici acum nu s-au oprit si e 1 noaptea.
Sper sa se opreasca totusi sa dormim si noi.
Multumim pentru urarile de 10 lunite.
De slabit si eu intelesesem ca dupa ce nu mai alaptezi mai slabesti...deci e un mit. Eu mai am vreo 2 kg sa ajung la greutatea de dinainte, dar ce ma enerveaza pe mine e ca m-am mai latit un pic in solduri si cu asta nu mai am ce sa fac :(.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Buna seara!
O veste buna: a nascut sora mea si bebele nu are nicio problema ; si ea se simte foarte bine.
Sensibila - de la 3 luni l-am dus in camera lui (in sufragerie) dupa ce adormea, mai intai ziua ca sa-l obisnuiesc sa se trezeasca singur in patut, apoi si noaptea. E adevarat ca noaptea fac naveta, dar prefer sa dorm confortabil.
Despre slabit - nu am prea pierdut in greutata conform cantarului, dar m-am "dezumflat" destul de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Wapi bun venit nepotelului! Mult laptic mamicii si refacere rapida.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna!
Andra, uite topicul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160719&whichpage=1
Te asteptam daca te hotarasti, sa stii ca eu am premiu cu coronita.
Pacat ca in seara asta am mancat 3 clatite, dar recuperez eu...
Wapi, felicitari pentru nepotel, sa fie sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Fetelor va pup,
sunt epuizata, nemancata ca tin si eu regim...ce numai voi sa fiti frumoase la motz?
Iar motzata mea mica danseaza de zor si plange cand se termina melodia ei. Muci are in continuare.
Sensibila, cum se mai simte Gia? despre dormit separat, eu de la 2 luni jumate am lasat-o singura in camera ei, cu usa inchisa pt ca avem pereti f subtiri prin care se aude mai orice. Daca tu zici ca Gia doarme multe ore noaptea..nu ai de ce sa iti faci griji la aceasta schimbare.
Stefimic, si eu sunt pt intreruperea treptata a alaptarii, e mai bine pt amandoi! Doar daca ai tu o mare urgenta sa intrerupi rapid. Mesele de noapte si eu le-as scoate fara regrete. Eu am scos timp de o luna alaptatul de seara, treptat, apoi cel de dimineata cu completare si apoi doar biberon si dimineata. Tot procesul a durat 1 luna jumate.
Pup

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

http://www.youtube.com/watch?v=MBc_wD7AWno
Pun un filmulet cu Eliza incercand sa danseze (scuzati dezordinea din casa si calitatea filmarii..dar era ora 23.00 ieri, si eram f obo).

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare

Mergi la inceput