Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (102)
Raspunsuri - Pagina 6
castelanaC spune:
Dragi mamici,
maine incepe anul nou chinezesc, deci anul iepurelui.
Azi plecam si noi in vacanta cateva zile, deci pana saptamana viitoate va pupicesc si GONG XI FA CAI!
toate cele bune si sanatate la iepurasii vostri, mi se rupe inima cand citesc de ei ca-s bolnaviori!
va pupacesc
castelana mami fericita
nafi spune:
Neata fetele!
Dau la toata lumea!
CASTELANA - vacanta placuta!
se vede ca sta sa inceapa anul iepurelui caci iepurasul meu s-a trezit si tzopaie de la 6 am!
Acum stam in sufragerie si ne jucam caci de...la ora asta ce altceva mai bun poti face?!
Noi am fost prinsi ieri cu instalatul celor catvea mobile cumparate de la ikea, am fost pe la sala , pe la cumparaturi...si a trecut ziua..
Maine pleaca sotul la servici si voi incerca sa fiu un pic mai activa pe forum.
Sanatate multa iepuricilor bolnaviori!
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladimirescu Iar cantitativ o masa inseamna 1/2 cana adulti pt el, dar de cele mai multe ori nu maninca nici atit, ci un sfert... LP un maxim de 450 ml toata ziua, si un iaurt din ala mic, c;est tout :) Nu ma mira asadar ca la 1 an nu va trece de 10 kg :) |
Draga Vladi, Alexia mananca mai bine de atat si tot nu va trece de 10 kg la un an!
In weekend, ea mananca cam asa:
in jur de 6 - lapte din tzitzi
8-9 - o felie de paine graham prajita cu unt
12 - un borcanel de 190g legume cu carne
16 - 200ml LP
19 - cereale cu iaurt sau branzica, cam cat mananca si la pranz
Dupa fiecare masa, cativa pufuleti sau biscuiti mici si cateva bucati de fruct (mere, banane, struguri, afine, pere)
Tudor manca chiar mai bine decat Alexia si la 1 an a avut 9kg si ceva. Tine si de gene!
Eu oricum sunt super multumita de amandoi ca mananca bine si la gradinita. Am avut ceva emotii cu Alexia care daca nu agreeaza combinatia, nu ia mai mult de 2 lingurite.
Eu ma bucur ca nu ma mostenesc pe mine in ceea ce priveste kg.
baietilor tai, sper sa scapati odata de boli!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Castelana, vacanta placuta! Si an nou chinezesc bun!
Ce coincidenta, eu ma gandeam la luna mea de miere in Insulele Seychelles cand iti citeam postruile din Malaezia. Cel putin cand vorbeai de mancare, de caldura si de umiditate, clar numai la luna de miere ma gandeam!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
kossir spune:
Neata,
Haideti la cafeluta. Eu sunt un pic obosita, Cred ca v-am mai spus, Sofia e in plina schimbare de program, inca nu ne-am adaptat, ea inca nu s-a hotarat la noul program, mai schimba, sau poate eu o fortez obisnuita dinainte. Nu stiu, ne vom stabiliza probabil cumva. Mai rau e ca duminica pleaca iara sotul pentru o saptamana si voi fi cu amandoi noaptea, cand Sofia nu prea doarme linistit (mai ales seara tarziu), iar Mihai trebuie sa se odihneasca sa mearga la scoala a doua zi.
Capitolul mancare. Sofia mananca in salturi. Are zile cand mananca bine, aproape tot ce-i dau, zile cand te miri cu ce se hraneste. Cu lapte . Are alimente preferate, este lesinata dupa uleiul de masline in orice forma, alimente dulci, fructele uneori, suc de portocale la mare cinste, painea pe primul loc.
I-am facut un fel de ghiveci la cuptor cu pui, a mancat zdrobit, ficatel cu sos de rosii, piureul clasic, ma rog nu-mi vin acu in minte toate. Dimineata fructe, ou cu ulei de masline, painica cu unt, gem fara zahar, combinatie de fructe uscate si nelipsita pruna fara de care nu iesim afara. Seara ceva pe baza de lapte (gris in budinca, iaurt, branzica, cu diverse).
Gata, mi-a expirat timpul. Revin
carmickey spune:
buna dimineata va invitam la o
la multe lunite Albert Krisztian, Jane Carolyn, Silvana Aroa, David Stefan, Briana Maria sa fie sanatosi si cu multa voiosie....
castelanaC vacanta placuta
noi suntem foarte irascibile,parca din ce in ce mai rau se agita nu vrea in brate, nu vrea jos, nu stiu cum sa o mai tin si ce sa ii dau...sper sa fie dintisori de vina pentru ca baga pumnul in gurita si plange...
azi este sarbatoare, asa ca nu avem nimic de facut, stau cu adelina in brate...
o zi buna va urez
_
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993
sensibila spune:
Buna fetele
Pupam toti bolnaviorii si le dorim insanatosire grabnica
Castelana – vacant placuta
Vladi – da, mare dreptate ai cu umidificatorul si eu il pun Giei mai ales de cand e cu nasul infundat. Si i-am mai pus ceva am o lampa din aia cu sare in care sepune o lumanare si emana din sarea aia de nu stiu unde parca din Himalaia daca retin bine. Sunt si lampi din alea de le bagi in prize dare u am de pus lumnarea.
stanucel - sigur e de la dintisori. Nu ii dai cu gel ? Sau ceva Ibalgin sau altceva pt dureri ? Pupici sa treaca
Intrebare : sunt iepurasi care dorm déjà singuri in camera ? Cum sunt ? Cum a fost cand au dormit singuri primele nopti ?
Intentionez bineinteles sa iau un interfon din ala fie el si video ca sa o pot auzi macar daca nu vedea ce face.
Ca eu vreau sa ii fac Giei camera ei si sa o mut singurica. Bine asta nu se v-a intampla chiar acum ca mai intai trebuie sa i-o aranjez si sa arunc o gramada de mobile pt ca in viziunea mea, in camera ei trebuie sa fie doar patutul ei si in rest plina de jucarii, iar pe jos sa fie o mocheta sau un covor dragut pt copii foarte groasa sa ii tina cald. In camera ei (care a fost si a mea in copilarie) este un dulap incorporate in perete, asa ca nu ii ocupa loc din camera si nici nu are cum sa se loveasca in el.
La multe lunici iepurasilor : Albert Krisztian de child, David Stefan de lariana, Jane Carolyn de freedelia, Silvana Aroa de Dayanara, Brianna Maria de ladyD !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
andra_s spune:
Erina multumim de laude, intr-adevar Ianis pare mult mai blond acum, de fapt este mai blond, pt ca motul si carliontii erau din parul de la nastere care era mult mai inchis, cat despre slabit si sfaturi, nu ma supar, din contra, iar haine mi-am luat in ideea in care daca acum am un sifonier de haine ce nu ma mai incap, n-o sa fie mare pierdere daca slabesc si o am cateva boarfe mari macar de as slabi
Cata felicitari pt rezultate, 4 kg e f bine
Vladi nu scol eu copilul sa pape la 6 dimineata, nici gand, el cere, adica maraie pana da in plans daca nu il servesc rapid si imi goleste sanii, deci chiar ii e foame, nu e prosteala si alintatura
Sanzi arunca in mine cu link-ul ala cu mamici preocupate de slabit, poate ma bag si eu in competitie
Am auzit la mai multe mamici ca dupa alaptare au slabit mai usor si mai repede, true or false?
stefimic spune:
salutare si de la noi,
LA MULTE LUNITE IEPURASILOR:ALBERT KRISZTIAN, JANE CAROLINE, SILVANA AROA, DAVID STEFAN,BRIANNA MARIA.
Multumim fetelor pt sfaturi si incurajari in legatura cu intarcatul, azinoapte a fost tare naspa, la culcare i-am dat sa bea lapte praf dar a baut vreo 40 ml si apoi restul de 140 i l-am facut cu cereale si l-a papat cu lingurita.
la culcare nu i-am mai dat sa suga, i-am dat o data azinoapte si in rest numai maraiala si numai pe picioare a stat.
credeti ca mai este cazul sa mai iau ceva pastile avand in vedere ca ea nu mai suge decat noaptea si bineinteles cantitatea de lapte s-a redus?
ANDRA ehe mami mai e mult pana departe, mai vreau sa dau vreo 10 kg si abia apoi pot sa stau linistita.
la faza cu slabitul dupa ce intarci nu stiu dar iti spun daca este vreo diferenta.
CASTELANA vacanta placuta si sa revii cat mai relaxata si linistita.
CARMEN bafta multa cu schimbarea SOFIEI si sper sa aveti o perioada linistita cand ramaneti singurei.
STANUCEL pupam ADELINA si dintisorii sa iasa mai repede.
pupam si bolnaviorii si va uram o zi cat mai placuta.
mihaelagrosan spune:
Andra teoretic in timpul alaptarii consumi mult mai multe calorii, asa ca ar trebui sa slabesti mai usor, dar in practica probabil mamicile doar dupa ce inceteaza alaptatul tin regim mai strict. Oricum eu nu stiu din experienta nk
Stefimic ce mila mi-e de Ioana cum se chinuie. Clar nu e pregatita inca sa renunte la tzitzi. Ei cand sunt pregatiti renunta usor. Macar incearca sa o iei mai usor, cum zicea Vladimirescu da-i seara si dimineata, incearca sa nu-i mai dai doar noaptea. Sau poate daca ii dai ziua mai des nu mai vrea noaptea asa des. Nu stiu nici eu cum ar fi mai bine, dar nu cred ca va face bine metoda asta brusca. Imi pare rau ca nu ati ajuns la un consens.
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)