Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (102)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

OANA cadou pt mandra mea de 1 an cred ca o sa fie un mulaj pt picioare, un album si sper eu o sedinta foto, la jucarii sincer nu m-am uitat dar mai am timp, vreau sa-i iau ceva util, ma uitasem la cele de agatat de cada de la fisher price.
la noi jucariile nu prea au mare cautare, ne jucam cu orice prostioara gaseste pe la frateso si cu ale ei nu, asa ca mai astept sa vad poate vede la vreun copil ceva si-i place.
noi mai avem si multe chestii de la STEFI si e mai enervant asa, astept perioada cu papusi si toate cele.

MIHA sper si eu sa termine cu trezitul ca nu stiu cat mai rezist, mi-e foarte greu singura cu amandoi si noaptea sa nu ma pot odihni deloc, dar daca va fi sa faca as apana mai tarziu asta e, oricum nu am ce sa-i fac,e copilul meu.

ah, era sa uit, aseara am facut si eu compot de mere si cu biscuiti si a mancat o cana mare imediat.
si acum sa o si laud un pic, a mancat pt prima oara ciorbita neblenduita, sunt asa fericita, poate va renunta definitiv.

gata fug sa pap, au adormit piticii si raman nemancata daca mai tau mult pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Salut, fetele...cred ca de cand nu am scris...m-ati si uitat

Ultima data intram sa va salut...acum cam tot asa!

Vad ca multa lume cu probleme...si eu cu ale mele...din pacate s-a adeverit ce banuiam si tocmai am fost diagnosticata cu hipotiroidism si ceva noduli la glanda tiroida...inca nu se pune problema operatiei...dar daca cumva se maresc...cutitul ma asteapta. Acum sa vedem cum evolueaza, in timp.

De asta am fost zilele astea cam aeriana si fara chef...am citit acum ce ati scris, dar cum am citit asa mult odata....nu mai retin nimic.

Urez si eu cu mare intarziere Briana!!!! La multi ani sanatosi!!!
La multi ani ATB

va las....am de facut mancare, curatenie...

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Oana tot programul pentru mine se desfasoara seara cind vine tati de la job.

Ziua copiii dorm in contratimp si asa am ajuns sa am mari restante la odihna.
Daria nu merge deocamdata la gradinita aici pentru ca abia isi revine din faringoamigdalita+traheita plus ca vreau sa ii fac un program de imunizare inainte.

L-am vazut pe Eric plecind la plimbare. Ce frumos merge tinut numai de o minuta!!!

Alexandra sanatate multa.

Cum am omis sa ii spun la multi ani Brianei!!! Sa ai o viata de basm frumoasa cu perisor lung si ochi adinci!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna fetele,

Desi cam tarziu, intru si eu sa va multumesc din suflet pentru urarile adresate printesei mele! Noi am sarbatorit duminica, desi 29 a fost sambata, din diferite motive, important e ca ne-am simtit bine, printesa mea a fost cuminte, desi a fost multa lume si ma gandeam ca n-o sa-i placa...Noi n-am taiat mot si nici n-am pus tavita cu lucruri, la noi nu e acest obicei. Oricum, practic motul i l-am taiat de cateva luni, cand i-am taiat din par ca ii era prea mareO sa incerc sa pun cateva pozici de la aniversare cand am putin timp, am mai pus cateva mai recente de vreo saptamana sau mai mult, dar n-am mai apucat sa intru sa va spun.

ADRIANA, cu multe scuze pentru intarziere, iti urez si eu LA MULTI ANI!sa ai o viata plina de impliniri, sa fii fericita si sanatoasa!!!

Ma duc sa-i fac papica, va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Wow, ce multe informatii mi-ati dat despre Singulair, multumesc mult de tot fetelor !

ANDRA - nu inteleg, tu acum trezesti copilul ca sa-i dai lapte la ora 6? Daca da, nu cred ca ar trebui sa te stresezi. Nu mai e de 2-3 luni sa te tii de un orar de masa ca vai d emine nu ia in greutate... Eu zic sa lasi omul in pace sa doarma si sa-i dai dupa ce se trezeste. Bref, daca doarme inseamna ca nu-i e foame si nu-i trebuie :) faceti nani linistiti asadar, lasa-l pe el sa-ti "zica" cind e foame

COPII MUCOSI CARE RESPIRA GREU NOAPTEA: nu uitati de umidificarea corecta a aerului in camera. Acum, iarna, in casa aerul e f f uscat si copiii sint mult mai sensibili ca noi, li s einfunda nasul cind nu e umiditate suficienta in aer. Eu am 3 umidometre in casa si imi arata umiditate de 32-38% toate, ceea ce inseamna aer f uscat (iar eu nu am peste 22 grade in casa caldura niciodata, nu fac prea cald). Umiditatea confortabila pt respirat e 50-60%.
Seara pun umidificatorul in camera unde dorm copiii (da, 2 copii, 2 camere, 2 umidificatoare :)) si pot sa va zic ca pina si eu simt o mare diferenta de confort al somnului cind ridic umiditatea la peste 50% :)
Daca nu aveti umidificator, o cratita sau un lighean mare de apa calda ajuta si el ceva, sau din alea agatate la elementii de calorifer (niste chestii lungi umplute cu apa).
Pe noi ne mai ajuta o batista atirnata la lampa pe care seara pun citeva picaturi de esenta de eucalipt (e in farmacii si e ieftina) sau sparg o capsula de Carvol acolo.

CHILD - ce tare esti, arbitru international de patinaj... Super!!

KOSSIR mutumesc, dar nu e asa greu cu copilasii bolnaviori pt ca au forme destul de usoare (dar din pacate de durata),sint pe picioare si veseli amindoi, am ajutoare suficiente si intotdeauna sun doctorita sau o chem la consult, ca sa stiu ce sa fac cu tratamentele :)

Mergi la inceput

STEFIMIC sper sa nu patesti ca mine, care dupa 3 luni de la intarcat sint trezita noaptea inca si mai des ca inainte :))
La mine si la altele vad ca nu a avut legatura alaptatul cu trezitul noaptea. Iti zic asta ca sa te gindesti bine si, in caz ca de fapt ai mai vrea sa alaptezi sa zicem dimineata si seara, sau macar numai seara, sa nu intarci de tot si dupa aia sa-ti para rau.
Oricum, banuiesc ca incepi sa elimini mesele de nnoapte mai intii. Dupa o vreme ai sa-ti dai seama daca din cauza alaptarii noaptea se trezea sau nu, si dupa aia o sa mai vezi ce trebuie sa faci in continuare.
Inainte sa nu mai vrea el sa suga (ca la mine s-a lasat el, eu as fi continuat cu 2 alaptari, dimineata si seara, pina pe la vreun an, dar nu a mai vrut el), ultima luna de alaptat oricum nu i-am mai dat noaptea deloc. daca se trezea ii ofeream LP, pe care nu l-a vrut, sau ceai, pe care l-a vrut (am incercat diverse ceaiuri pina am gasit unul care-i place). Iar eu am dormit cu o bustiera pe mine, cu maiou si cu tricou, ca sa ma simta mai putin la sini si sa nu i se faca "pofta" asa usor :)
Iti tin pumnii sa-ti recapeti noptile de somn de care tu ai atita nevoie!

Multumesc fetelor de sfaturile cu homeopatele. E adevarat ca nu prea cred in ele, dar nici nu am nimic impotriva sa incerc. De ce nu am incercat pina acum? Pt ca atunci cind e in faza acuta de boala mi-e teama sa incerc, ca nu prea am timp de pierdut cu incercari, mi-e frica de tuse saptamini la rind si muci, ca se cronicizeaza. Eu am avut o pneumopatie in studentie care s-a cronicizat pt ca am trata-o superficial si am tusit 2 ani, zi de zi si nopate de noapte. Iar sinuzita mea cronica o am de aproape 30 ani, deci stiu ce-i aia boala cronica :(
dar promit ca o sa merg la un homeopat cind o fi mai bine si o sa incerc.

Mergi la inceput

OANAIACOVITZA wow ce bine maninca Eric! De toate si mult, dupa parerea mea :) Baietii mei nu-s asa, cred ca nici Vladimir nu maninca cit Eric :))
Asta mic maninca doar superpasat, daca gaseste vreun graunte nepasat mi-l da afara urgent. Iar cantitativ o masa inseamna 1/2 cana adulti pt el, dar de cele mai multe ori nu maninca nici atit, ci un sfert... LP un maxim de 450 ml toata ziua, si un iaurt din ala mic, c;est tout :)
Nu ma mira asadar ca la 1 an nu va trece de 10 kg :)

Yaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Andra, pentru slabit nu tin o dieta anume. Mananc de toate, dar cu niste reguli: am renuntat total la cola (beam cam 1l pe zi) sau orice alt suc, paine maxim 1 sfert pe zi, dulciuri cu zgarcenie si nimic dupa ora 17. Nu am reusit in fiecare zi, am calcat si alaturi, mai ales pe la aniversari, dar am recuperat a doua zi, cu regim mai drastic. Mai beau ceai verde, 2 cani/zi si iau vitamine, sa fiu sigura ca e laptele ok. Si am intrat aici pe DC la un subiect cu mamici care slabesc, asa am reusit sa ma motivez. Ne cantarim o data pe saptamana si nu vreau sa raman ultima.
Am vazut pozele cu Ianis,e un dulce si cu plete si fara.

Mihaelagrosan, imunitatea este principalul motiv pentru care tin si eu sa o alaptez, pana acum a fost super bine, nu s-a imbolnavit deloc, desi noi am fost raciti de multe ori pe langa ea.

Oana, chiar mananca super Eric, bravo lui! Cat ai descris tu acolo la o masa, Mara mananca intr-o saptamana.
lAlexandra,sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

oana dar mananca foarte bine eric...felicitari mamico...

am incercat sa ii dau adelinei mancarica pasata cu furculita...vai era asa de haioasa, isi facea singura sila, se facea ca varsa, se ineca, am luat mancarica am dat-o in blender si a papat tot...
acum, banuiesc ca la blender se schimba gustul mancarii?

dorm asa frumos copilasii mei,iar eu stau pe forum, nu am somn deloc...

va urez o noapte buna si cat mai linistita

PS
am sters albumul foto...
asteptam poze si cu alti iepurasi...

_

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu
YAIA - wow cite detalii despre Stockholm - multumesc mult d etot, le-am salvat si poate la vara chiar merg acolo! Si multumesc si de ideea cu fiordurile Norvegiei, nu m-am gindit niciodata la zona aia, dar din ce zici tu sigur mi-ar placea!

Daca te decizi pentru varianta nordica si mai ai nevoie de cate un link la o cazare, un itinerar, da de stire. Stockholmul il stiu mai bine decat Helsinkiul, e super fain si ai ce vedea, de asta am fost de mai multe ori acolo (in plus e frumoasa si calatoria cu vaporul.
Si in Norvegia am 2 trasee super facute de colega mea norvegianca, deci am 'inside information' cu ce merita vazut. Noi am facut unul dintre ele de 2 ori, vrem sa-l facem si pe celalalt cat de curand, cand ne-or permite copii sa calatorim cu masina.

Sanatate multa!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Yaia, am sa-ti fac o marturisire, cand te citesc pe tine imi vine in minte luma mea de miere!
Pentru voiajul de nunta am avut o croasiera de vis in capitalele nordice! Am plecat din Amsterdam, apoi Copenhaga, Stockolm, Helsinki, Sank Petersburg, Tallin, Borholm, Amsterdam.
Stockolmul mi-a mers la suflet, superbbbbbbbbbbbb.
La plecarea din frumosul oras ne-am delectat cu fiordurile, de vis!
Am fost in luna august cand nu era torid, vremea insorita si foarte frumoasa, am prins noptile albe, superb de-a dreptul.
in fiecare zine trezeam intr-o noua locatie, doar la Sank Petersburg am stat 2 zile, plus alte doua zile de navigatie, in rest vizite la greu.
Daca te gandesti ca dormi nonai in conditii 5 stele, te trezesti intr-un loc diferit in fiecare zi, merita efortul unei astfel de vacante.
noi am stat 12 zile.
va recomand cu mare caldura sa stiti o astfel de vacanta.
Se poate merge si cu copii, au o multime de activitati si animatori.
de cand m-am maritat am facut o serie de croasiere, dar prima, cea de miere a fost fantastica Yaia!

castelana mami fericita

Mergi la inceput