Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (102)
Raspunsuri - Pagina 4
Yaia spune:
Corimami, suna tare bine reteta si o sa o incerc cat de curand, probabil in weekend.
Am trecut si peste retetele mamicii de Yanis, dar nu am poposit mult ca sunt la birou si nu vreau sa ma vada colegii salivand. Plus ca mi-e o foame...Fug la sala!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladimirescu YAIA - wow cite detalii despre Stockholm - multumesc mult d etot, le-am salvat si poate la vara chiar merg acolo! Si multumesc si de ideea cu fiordurile Norvegiei, nu m-am gindit niciodata la zona aia, dar din ce zici tu sigur mi-ar placea! |
Daca te decizi pentru varianta nordica si mai ai nevoie de cate un link la o cazare, un itinerar, da de stire. Stockholmul il stiu mai bine decat Helsinkiul, e super fain si ai ce vedea, de asta am fost de mai multe ori acolo (in plus e frumoasa si calatoria cu vaporul.
Si in Norvegia am 2 trasee super facute de colega mea norvegianca, deci am 'inside information' cu ce merita vazut. Noi am facut unul dintre ele de 2 ori, vrem sa-l facem si pe celalalt cat de curand, cand ne-or permite copii sa calatorim cu masina.
Sanatate multa!
oanaiacovita spune:
Ziua buna!!!
Sa scriu si eu doua vorbe pana nu se trezeste.
Vladi sanatate lui Floricica, mititelul prin cate trece. Nu te-ai gandit sa il duci la un dr homeopat? noua ne-a mers tare bine tratamentul, si nu am mai racit deloc.
Erina sanatate si lui David, vad ca te-ai dat dupa agitatia din Bucuresti, esti mereu in actiune. Cine sta cu David cand esti plecata?
Cata ce ii iei cadou de 1 an Ioanei?
Eu la dieta nu ma simt in stare, cel putin nu cat inca se trezeste des noaptea si eu ziua sunt zombi. Daca ma mai privez si de mancare, dulciuri si alte alea ajung iar la spital. Ca imi aduc aminte, acusica se implineste si anul de cand am trecut prin cea mai traumatizanta experienta...brrr...
Meniu ieri/azi:
- dimineata: banana+kiwi+cereale/banana+para+cereale
- pranz: ciorbica de vita si ieri si azi la felul 1, la felul doi ostropel de pui/ piept de curcan cu smantana
- seara: compot de mere cu biscuiti/ azi inca nu stiu, sa vad ce fac pt noi si daca ii pot da si lui
O zi frumoasa sa aveti.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
mihaelagrosan spune:
Sanzi baietelul unei prietene, care acum are 3 ani jumate, a papat aproape numai san pana la 1 an si 2 luni. Refuza constant mancarea solida. La 1 an si doua luni a facut stomatita, o forma mai urata si nu a mai vrut sa suga deloc, in schimb a inceput sa pape solide. Singura problema a fost ca dupa aceea a inceput sa se imbolnaveasca foarte des, desi pana la varsta aia nu fusese racit niciodata.
Stefimic succes la intarcat. Elena, ti-am zis s-a intarcat fara probleme fiind mica, doar 8 luni, dar la trezit noaptea nu a renuntat pana la 2 ani. Si imi venea sa-mi sparg capul ca in loc sa scot tzatza faceam LP noaptea. Insa am auzit si eu ca unii renunta la trezit daca nu mai au tzitzi.
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
mihaelagrosan spune:
Oana multa sanatate! Ai grija de tine! Spune-mi te rog cat papa Eric la pranz? Vad ca el mananca 2 feluri.
Sanatate multa tuturor iepurasilor bolnaviori!
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelagrosan Nu stiu ce sa fac cu Angela, mie mi se pare ca mananca foarte putine lactate. Laptele doar de la san, desi dimineata mi se pare foarte putin. In dimineata asta am incercat-o iar cu LP, dar nici vorba. Asa se stramba de zici ca-i dau otrava. Am incercat cu biberonul, apoi cu canuta din care bea apa. O sa mai incerc cu lingurita. Asa, deci lapte nu prea mult, iaurt aproape deloc si doar amestecat cu fructe, branza nu prea. Nu stiu de ce ma plang ca oricum nu am ce face |
Sugestii:
-lapte din cana cu pai
- branza ascunsa in diferite mancaruri: papanasi, budinci, paste
- iaurt sau branza in cereale
oanaiacovita spune:
Miha eu nu stau sa masor cat mananca. Dintr-un castronel papa jumatate de ciorba(cstronel de la seturi de farfurii normale), iar la felul doi, ieri de exp(ca azi inca nu s-a trezit), i-am dat paine intinsa in sosul de la ostropel si bucatele mici de carne. Sa zic o lingura de ostropel si cateva bucatele de carne, dar cu painica, cam o felie. Iar ciorba e foarte concsitenta, ca eu ii pun in zeama de toate ce e prin ea, incluziv fidea, carnita, etc si papa f bine. Plus desert juma de mandarina.
Dar nu stau sa vad cat papa, cand nu mai vrea, nu mai vrea si gata, trecem la felul urmator.
oanaiacovita spune:
Si lactate nici Eric nu se omoara cu ele, papa ff mult LP(cam 800 ml/24ore), iaurt, unul la 2-3 zile, branzica i-am luat fagaras si mai papa ba pe paine, ba cu fructe, dar nu se omoara, prefera cerealele.
LP incearca sa ii dai amestecat cu cereale si cu lingurita, daca nu vrea altfel.
carmickey spune:
Erina am inteles,la noi nu sunt decat niste mici brobonele,care cred ca ar putea fi de la frig,daca sta in casa nu apar,ci doar atunci cand iese afara...multumesc frumos
stefimic da, va sta cu mama,care este la pensie si sta la doua statii de masina distanta de noi...
azi am o fetita foarte irascibila,se chinuie mama cu ea sa ii faca pe plac si nu reuseste mai cu nimic,eu sunt cu gatitul la bucatarie...si mai arunc si un ochi aici pe forum...
si noi folosim ulei de masline,dar il punem la sfarsit,asa stiu si eu ca nu se pune in timp ce fierbe,folosesc extravirgin fiind foarte bun si pentru constipatie...
o zi buna
_
poze
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993
Yaia spune:
Eu voiam sa va spun ca ma uitam la emisiuni cu mancaruri gatite in Grecia si Italia si aia folosesc la gaiti numai ulei de masline. Francezii am vazut ca folosesc unt mult, in combinatie cu ulei de masline, ca untul se arde repede. Dar toti il folosesc la prajit, deci banuiesc ca stiu ei ce stiu.
Stefimic, succes la intarcat. Eu te inteleg ca ti-e greu. Si eu o sa-i scot masa de tzitzi de dimineata in curand, ca sunt cam zombi la serviciu. Dar noi am ramas doar cu 2 mese de tzitzi si vad ca se cam imputineaza cantitatea, deci sper sa nu am mari probleme. Eu o sa ii dau probabil biberon ca l-a acceptat si ziua are la 4 un biberon cu LP, desi nu bea intotdeauna 200ml. Sper sa fie bine si la voi, va tin pumnii. Tu o sa ai cateva nopti nedormite pana ii scoti tzitzi noaptea, asa ca iti urez rabdare si succes!