Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (102)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Salutare fetelor, intru si eu pe fuga.

Multumesc pt urarile de 10 lunite ale bumbitei mele! Va servim cu tort de bezea si bauturi alese!

ATB, cu intarziere iti urez si eu la multi ani, cu sanatate, iubire si implinire pe toate planurile!

bluekidoo, eu pun ulei de masline sau putin unt in fiecare piure, dupa preparare, mai putin cel de fructe, am citit undeva ca e bine sa pui pt ca astfel asimileaza si vitaminele si mineralele solubile in grasime.

stanucel, multa putere in continuare sa treci peste acest moment mai putin placut! ai niste copii minunati si merita sa le acorzi toata atentia si grija!

sensibila, sanatate Giei! cum mai este azi? am vazut ca ti-au raspuns fetele ref la tratamente.

vladi, sanatate multa si lui Floricica! Sa se face bine repede si sa nu fie complicatii!

Ref la intarcat, Ilinca e dependenta de san, acum deja se si rasfata, vine se pune-n fund si-mi ridica bluza, tzoncane un pic sau se joaca cu sfarcul si gata. Iar noaptea la fel, are vreo 5 treziri de dragul tzitzei :)) sa ma simta aproape...
Eu as vrea pana-ntr-un an s-o intarc, sau poate si mai tarziu, in functie de ea. Deocamdata ne chinuim sa accepte LP, seara cand se termina LM baga vreo 40-50ml de LP.
Altfel, nici a mea nu se omoara dupa solide dar vad ca ia bin in greutate asa ca nu-mi fac griji momentan.

erina, o sa-ti dau PM ref la dentist, dar momentan sunt cu fii-mea pe picioare si nu pot sa caut nr.

Pupicei pt toata gasca

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

O vad pe Andra si vreau sa ii spun ca l-am vazut pe frumos fara plete. E foarte frumos si asa!!! Pare mult mai blond!

Si eu tin dieta, Scarsdale, dupa 4 zile maninca tati tort de ciocolata in fata mea si nu imi era pofta. Beau si Silhuete Help si cred ca ajuta. Iau si Colon Help. Pe detoxifiere.ro aveau inceput pe 15 ianuarie o campanie. Sunt si meniuri si exercitii. Eu fac dieta mea dar astea doua produse le-am comandat folosind un voucher de acolo. Am dat 49 de roni mai putin.

Vointa e cheia. Nu cumpara hainute pe marimea de cum daca nu e greutatea ideal pentru tine. E vorba de sanatate. Sa nu te superi ca am scris asa dar la mine functioneaza sa ma cearta un pic cineva.
Eu tin si jurnal cu ce maninc. E bine sa te asociezi cu o alta mamaica si sa va impartasiti rezultatele.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

La multi ani ATB

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Cate despre alaptat, si noi avem program nocturn de alintat la tzitzi, uneori este singurul remediu prin care il pot linisti cand se scoala noaptea, adica de vreo 3-4-5 ori/ noapte, mi-e groaza sa ma gandesc cum o scoatem la capat cu intarcatul, mai ales ca Ianis nu se atinge de biberon sub nicio forma oricum o sa incerc probabil prin primavara, cel tarziu la vara sa-i tai portia de tzitzi

la ce varsta nu mai papa dimineata la 6??? ma gandesc ca seara la 21 pot sa ii dau un pahar cu lapte inainte de a adormi, dar dimineata la 6 il trezesc din somn si-l ridic in fund sa-i dau lapte din pahar??? ca acum serveste prin somn masa de la 6

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

Cate despre alaptat, si noi avem program nocturn de alintat la tzitzi, uneori este singurul remediu prin care il pot linisti cand se scoala noaptea, adica de vreo 3-4-5 ori/ noapte, mi-e groaza sa ma gandesc cum o scoatem la capat cu intarcatul, mai ales ca Ianis nu se atinge de biberon sub nicio forma oricum o sa incerc probabil prin primavara, cel tarziu la vara sa-i tai portia de tzitzi

la ce varsta nu mai papa dimineata la 6??? ma gandesc ca seara la 21 pot sa ii dau un pahar cu lapte inainte de a adormi, dar dimineata la 6 il trezesc din somn si-l ridic in fund sa-i dau lapte din pahar??? ca acum serveste prin somn masa de la 6

Mami de iepurash botzogash Ianis Stefan (19.01.2010)

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Cand soarele rasare in miez de noapte

Andra, scuze, acum am citit despre alaptat. La tine dieta doar de la nutritionist in cazul acesta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna fetele

Cate un buchet de pentru fiecare din voi care m-a ajutata cu sfaturi

Pana la urma am sunat la pediatra si mi-a zis sa ii dau cum i-am dat oscillo si Vibrocil.
A facut si o baie calda si cu ceai si lapte mai cald decat deobicei

Este multtttttt mai bine, a dormit toata noaptea fara nici un fel de probleme.

Ziua ea oricum nu avea nici o problema, mai mult noaptea ca nu putea sa respire

Inca odata multumesc tuturor

La multe lunici iepurasilor : Luca Alexandru de Stefanna, Eric Mihai de Briza_mari, Iuria Natalia de lorex, Luana de nikole !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

legat de slabit sa stiti ca si eu m-am confruntat cu aceeasi problema, toata lumea spunea ca pana nu termin cu alaptatul nu voi putea slabi.
pana la urma satula sa vad ca nu ma incape nimic din ce aveam inainte am luat singura hotararea de a nu mai manca paine deloc, dulciuri deloc, dimineata beau o cafea si mananc un fruct, apoi dupa ce culc copii, cam pe la 3 mananc si eu masa de pranz, i-mi facceva ce se poate manca fara paine si care merge cu ceva acritura, si apoi seara beau un iaurt degresat.
am reusit sa slabesc de pe 15 ianuarie pana acum vreo 4 kg(media cam 200 de kr pe zi).
acuma nu stiu cat o mai da rezultatate, eu sper sa mai dea ca eu oricum nu pot sa tin nicio dieta anume, nu pot sa mananc exact ce zic acolo in dieta.

Mergi la inceput

CARMEN voi mai aveti asa putin si aniversati primul anisor, ce ai planuit pt pitica?
faci obiceiul din tara cu rupt de turta si apoi tavita de ales sau aveti alte obiceiuri acolo.

Mergi la inceput

STANUCEL sunt convinsa ca te vei descurca, esti o mamica puternica.
ADELINA va sta cu mama ta cand vei incepe serviciul?

SENSIBILA ma bucur ca GIA este mai bine, sper sa treaca cat mai repede.

BUMBITZA eu nu mai pot mama sa mai indur sa nu dorm deloc noaptea si apoi sa fiu fresh dimineata si sa ma ocup de doi copii si toata casa in capul meu.eu zic ca i-am dat suficient pana la un an.
cele care mai vreti si mai puteti bravo voua.

va pup ne ducem la papa si apoi somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

multumesc pentru raspunsuri fetelor Tanyei ii pun si eu ulei de masline sau unt in fiecare mancare, dar la sfarsit.. pentru noi insa, nu am folosit niciodata

gat despre kilogramele in plus.. si eu m-am ingrasat foarte tare din noiembrie in coace.. din fericire eu am norocul ca si slabesc foarte usor (cel putin pana acum) trebuie doar sa vreau.. asa ca am slabit ceva (nu stiu sa spun in kg ca nu ma cantaresc vad doar dimensiunile corpului) dar mai am destul de recuperat.. sper sa revin la dimensiunile mele pana prin martie... aa .. si fara cura ca nu rezist ci doar mancat fix cat imi trebuie, nimic peste plus exercitii

Un vot va rog.

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput