Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (102)
Raspunsuri - Pagina 9
LAlexandra spune:
Wapi, ma bucur ca sunt bine sora ta si nepotelul
Sensibila, de curiozitate, si cu cine ramane Gia, dimineata, ca stiu ca mai scriai o data ca ea dormea cand ai plecat. te ajuta mama ta? Foarte bine ca doarme asa mult, cred ca esti tare fericita, sau asa ar trebui sa fii. Si la noi doarme singurel, dar il auzim si cand se misca, ca sunt camerele aproape. daca zici ca e asa departe, poate iti va folosi un interfon.
...iar ma lasa neuronul, mai revin daca imi mai amintesc si eu cate ceva
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
stefimic spune:
Salutare,
LA MULTE LUNITE IEPURASULUI ERIC ANDREI!
WAPI sa-ti traiasca nepotelul, sa fie sanatos.
LAlexandra frumoasa surpriza ati avut, mai participati ca se vede ca aveti noroc.
YAIA tare bancul, uneori chiar adevarat.
CORI m-ati inteles gresit mai fetelor, IOANA nu mai suge ziua dinainte de sarbatori, ea sugea seara la culcare si peste noapte, inclusiv dimineata pana se trezea, deci nu a fost ceva brusc.
iar acum nu-i mai dau seara la culcare, dar peste noapte ii mai dau, asa ca tot treptat am luat-o si eu, dar ea acuma, cred ca de la dinti, ar suge toata noaptea si nu ii dau de asta spun ca e maraita ca nu o las sa stea toata noaptea la tata mea.
seara inainte de culcare ii dau un bibe de LP cu cereale.
CORI am vazut si noi PETALA dansatoare, o scumpica.
CHILD tu cum vei face aniversarile?
am vazut ca iepurica s-a nascut de ziua ta.
sensibila spune:
LAlexandra - Gia sta de cand s-a nascut si eu a trebut sa mai vin la munca cu prietena mea. Se inteleg de minune si sunt disperate una dupa alta.
Mama lucreaza si ea in firma si ar fi putut sa stea acasa cu gia dar am considerat ca fiecare avem treaba noastra in firma si cum eu imi las copilul sa vin la munca nu e enormal sa stea ea. Plus camama e genul care o indoapa. La 10 min sa ii mai dea ceva de mancare, lucrur cu care eu nu sunt de acord.
Da sunt o fericita ca gia doarme toata noaptea.
Defapt imi aduc clar aminte ca in prima noapte cand am venit de la spital adica cand avea 3 zile , a dormit 7 ore de m-am si trezit speriata ca nu s-a trezit sa manance.
Mancase LP ca eu aveam febra si a dormit atata de bine , mai ales ca ma gandesc eu din urletele din spital unde mereu plangea cate un bebe , acasa era liniste. O
Oricum nciodata nu s-a trezit mai mult de 1 data pe noapte sa pape.
Aaaa ba da acum cand a racit prima orara s-a trezit de 2 ori ca nu putea sa respire pe nas, iar pe gura nu stia .
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
irene26 spune:
Salut fetele dragi!
Am citit ca sunt iepurasi bolnaviori, le urez multa, multa sanatate!
Yaia si Castelana, foarte frumos ati descris tarile nordice, m-ati cam pus pe ganduri!
Mult succes fetelor care vor sa slabeasca!
Noi suntem foarte bine, Diana deja sta in picioruse si deja este o nazdravana! Nu ma lasa nici sa respir!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
Erina spune:
Buna!
Irene felicitari pentru Diana!!! David a stat citeva secunde o singura data cind era sticla de la cuptor calda si a luat repede mina. El e campion la mers in 4 labute de i s-au inasprit palmele. Ii dau cu crema emolienta.
Alexandra felicitari! E musai sa cistigati si la fotomodele daca ati avut noroc acum veti avea si acolo. Si eu am primit comanda de 18 kg de produse Plasmon si sunt asigurata pentru David.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
sensibila spune:
Erina - de unde faci comanda de Plasmon ? din romania ? sau de unde ? daca e siteul din afara trimite si in romania ?
Eu mai am mancare din Norvegia darvreau sa ii mai schimb
Mi stiu un site nemtesc dar a comandat o prietena si i-au trimis acum o saptaman mancare care expira in februarie.
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Rebiana27 spune:
CHILD uite cum vindeam eu castraveti gradinarului, cum se spune. La tine vin sa ma urechezi cand simt ca o iau pe langa ceea ce mi-am propus!
CORIMAMI am admirat Petala frumoasa si dulce dansand si smotocind renii; si am ascultat cu placere vocea-ti placuta!
NAFI get in line : )))) Mara mea s-a trezit la 5.35 si a avut chef de vorba si joaca pana dupa ce am plecat eu la scoala.
WAPI felicitari pentru nepotica! Sa-i dea Dumnezeu sanatate si viata frumoasa si lunga!
YAIA tarrrre bancul. Tre’ avut grija, insa… anul iepurelui, ce tocmai a inceput, zice-se ca-i anul casatoriilor si al relatiilor extraconjugale ;))
Mami de doua minuni: Luca si Mara
LAlexandra spune:
Multumesc fetele de felicitari.
Sensibila, mama ce fetita cuminte ai! Frumos ca ai pe cineva aproape care sta cu Gia.
Erina, da, fotomodel mai ramane sa il fac acum . Pe cate luni i-ai luat mancare, adica 18 kg in masa neta, ca stiu ca un borcanas are 80 gr. Cat ii mai dai acum sa manance la o masa lui David? Eu ii dau si la amiaza si seara, ba carne, ba branzica, ba peste, depinde de cum am chef.
Eu ma aprovizionez mereu cand sunt oferte, acum e oferta la toate felurile de omogenizat, si cum de asta folosesc inca la borcanas, i-am luat acum mai multe.
Irene, mai tine-o pe mamica atunci la voi, ca asa mai ai ajutor cu Diana nazdravana!
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
Erina spune:
Sensibila, eu am o prietena in Italia care imi cumpara ce imi trebuie. David a mincat foarte rar carne de aici, doar vitel din sursa controlata. Prefer sa ii dau borcanele.
Alexandra si prietena mea tot la oferta a cumparat Plasmon. Foarte convenabil. Eu nu am luat doar borcanele ci si cereale, biscuiti... David maninca doar un borcan de carne in zilele cu carne. Brinzca ii dau de casa, sau uneori doar 1/4 borcanel parmiggiano, o sa incep sa vad daca ii place si pestele.
Eu am luat doar carne la borcanele pentru ca legumele i le pun eu, am bio pentru el.
Chiar ma uitam ce preturi sunt la noi si ce convenabil e la ei. Un mega pachet de biscuiti Plasmon cu 360 bucati costa 9 euro si ceva in promotie iar la noi Nestle Petit Biscuit cred ca in jur de 18 roni. La borcanele nu pot compara pentru ca doar pe la Organix am vazut omogenizat doar din carne cred undeva peste 10 roni borcanul...aici in promotie dac imi amintesc bine patru borcanele X80g vreo 6 euro.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
LAlexandra spune:
Da, Erina, si eu ii dau borcanase de carne, peste, etc, ca pt mine sunt mai sigure si ies bine si la bani. Legume le fac eu...desi nu sunt bio...da o pun pe mama sa imi trimita pachet (glumesc). Branzica ii dau proaspata de aici de la un magazin bun, rar ii dau de la borcan, daca nu am iesit la cumparaturi si nu am proaspata in casa.
Biscuiti nu prea vede el decat tare rar...In rest, da, si paste pt copii si cereale mai iau, si bineinteles iaurt (eu nu fac in casa...am experienta celor facute de mama acasa de la vacuta noastra...asa ca degeaba fac eu din lapte de cumparat, ca mai mult ma complic, tot nu o sa fie bio) Cat am fost acasa de sarbatori am avut de toate bio de la mama, dar aici mai bine la borcanas, ca mie mi se pare mai safe..
Da, sunt tare scumpe acasa...toateeeee...am patit de sarbatori cand am mers cu mancare de aici, iar Ale al meu a facut figuri la tot ce ii dadeam pt ca ii ieseau 4 dinti odata, si uite asa incercand sa ii dau de toate, lui care nu e mofturos defel, am ramas fara mancare. Nici o problema, mergem la magazin...cand am vazut cat am lasat acolo...mai sa mi se faca rau.
Aici la noi era parca vreo 1,67 euro( de la vreo 2.40) 2 borcanase de carne. (edit)
Eu am inceput sa ii dau si peste de vreo 2 saptamani si vad ca ii place, desi ne-a spus pediatra ca multor copii nu le place, din cauza mirosului.
Eu ii dau si seara si dimineata mancare, adica supa cu carne, sau cu branza, sau cu peste, sau numai cu legume. Cateodata ii dau si 2 borcanele de carne, ca pediatra ne-a zis sa ii dam acum un borcanel la o masa...si ma gandeamca poate e prea mult asa dewvreme, de asta te intrebam.
A, si te intrebam de kg...ca sa iti dai seama, eu am primit ieri 50 de kg de mancare-ama vazut pe colet, bine aici mai intra si borcanele, dar tot e ceva.
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!