Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (102)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Salutare,
Racesc . Si nu-mi place. Sper sa fie o forma usoara, cum fac de obicei, nu cum fac o data la 2,3 ani de nu stiu de mine.
Pe Sofia inca o astept sa-si stabilizeze programul cumva, azi a dormit f bine, a mancat bine, om vedea la noapte.

Vladi la noi e chiar liniste. E regat aici, e mai greu de intrat. Mai ales ca oamenii sunt multumiti aparent. Insa au ieftinit pe ici pe colo ca sa nu fie vreo idee.
Wapi felicitari surorii tale, sa creasca cel mic sanatos, sa bea laptic si sa doarma bine.
Corimami am vazut-o pe Petala. Doamne ce scumpa e. Pupici de la noi

Sanatate multa iepurasilor bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Multumim pentru urari!
Este bebe nr. 3 al surorii mele, al treilea baietel :)
Este un mare papacios, am fost azi si l-am vazut. Nu-mi venea sa cred cat de mic pare, desi are exact aceeasi greutate cum a avut si Mihai.
Eu incep campania ptr a gasi o bona, ma bate tare gandul de a reveni la munca.
Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefimic

CHILD tu cum vei face aniversarile?
am vazut ca iepurica s-a nascut de ziua ta.

STEFIMIC eu am si uitat ca e si ziua mea , m-am tot agitat pentru Albert, pana la urma fac la un restaurant, ca suntem vreo 14 persoane si nu ma vad gatind pentru atatia, plus stransul de dupa...
Oricum, 2 martie va fi pentru mine doar ziua comorii mele, Albert...pentru mine imi doresc doar sanatate si putere de munca, sa-l pot creste.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

REBIANA oricand, cu mare placere

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Neata!
Vad ca azi nu da nimeni cafea. Atunci va poftesc eu sau , de care poftiti voi. Multa voie buna si spor la treaba.

Kossir sanatate multa, sa treaca repede raceala.

Child nu am stiut ca Albert e nascut de ziua ta. Ati programat cezariana sau asa a vrut el sa iasa?

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27
Mara mea s-a trezit la 5.35 si a avut chef de vorba si joaca pana dupa ce am plecat eu la scoala.
YAIA tarrrre bancul. Tre’ avut grija, insa… anul iepurelui, ce tocmai a inceput, zice-se ca-i anul casatoriilor si al relatiilor extraconjugale ;))

Credeam ca doar Alexia da trezirea la 5-5:30-6. Acum ca ma gandesc, a avut si Tudor o perioada pe la aceeasi varsta cand se trezea devreme. A tinut parca cateva luni si a trecut...

Da, si al copiilor! Te bagi la BB3? Eu nu! Aleg sa ma marit din nou daca am de ales dintre astea 3. Dar tot cu sotu' din dotare! Daca stau bine si ma gandesc, m-as baga si la o extraconjugala cu Gerald Butler...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui wapi

Multumim pentru urari!
Este bebe nr. 3 al surorii mele, al treilea baietel :)
Este un mare papacios, am fost azi si l-am vazut. Nu-mi venea sa cred cat de mic pare, desi are exact aceeasi greutate cum a avut si Mihai.
Eu incep campania ptr a gasi o bona, ma bate tare gandul de a reveni la munca.

Sa traiasca nepotelul cel nou si cei 2 fratiori ai lui! Bine ca e sanatos si papacios!
Eu iti urez bafta la gasit bona buna, e asa o loterie cu bona. Ce ma bucur ca nu trebuie sa apelez la asa ceva, eu am foarte putina incredere in bone si ma bucur ca nu trebuie sa apelez la asa ceva. Aici te intorci la lucru la 10 luni ale copilului, dar iti asigura loc la gradinita sau la 'mama de zi' si stai linistita, ca sunt controlate de primarie si educate toate. Iti tin pumnii!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

sensibila multumesc pentru videoclipul cu gummy bear, se uita adelina foarte atenta nu clipeste deloc...sta cateva clipe cumintica...

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Seara Buna, fete dragi si La Multi Ani de Anul Nou Chinezesc!!

Iertare ca nu am scris de atata timp, abia am revenit de la mare, am avut o vacanta de vis, am sa va pun poze cand am sa apuc... momentan e cam jale cu timpul, pentru ca femeia este plecata la ea acasa pentru 2 saptamani de Anul Nou si abia prididesc sa fac mancare, curatenie, sa mai si iesim cu copiii, cumparaturi, nu imi ajunge timpul...

Vreau sa urez si eu La Multi Ani, desi cu intarziere, iepurasilor care au implinit un an cat am fost noi la mare...

JOY -- sanatate, fericire si multi, multi ani minunati, sa le fii mereu o bucurie parintilor tai. Gaby, sa va traiasca minunea si sa va bucurati de ea!!!

BRIANA -- iepuras grabit, sa fii sanatoasa, mare si frumoasa. Ramy, sa fiti mereu o familie fericita si vesela!!!

Repede despre noi -- la mare, Jane a inceput sa stea in picioare singurica si azi, la 11 luni si 2 zile, a facut primii pasi -- numai unul-doi pasi si cu teama, dar suntem foarte mandri de ea!!!

Va pup, tre sa fug sa pun copiii la culcare, ca au avut prieteni in vizita!!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

WAPI - felicitari ptr al treilea nepotel! sora ta va fi soacra cu trei nurori deci!

FREEDELIA - primim cu bucurie vesti despre vacante superbe Felicitari ptr cei doi pasi! de acum le vei pierde numarul!

REBIANA - cred ca intru intr-adevar in clubul mamicilor matinale caci si azi Ricky m-a trezit la 6 si nici chip sa mai adoarma!

MIHAELAGROSAN - mai ai ceva cafea ramasa de dimineata? ca mor de somn!

Nu am recuperat prea mult din urma caci m-am ocupat un pic de poze. am vazut noutatile, iepurici si mamici de nota 10 (si taticii de nota 10 ca sa nu se supere)

Am pus si eu cateva poze noi din luna ianuarie.

Acum fug sa vad daca reusesc sa motzai 10 minute sa-mi incarc bateriile un pic caci dupa ce se trezeste muisu iesim la plimbare ca e soare si frumos (10 grade)

Va pup cu drag!

Mergi la inceput