Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (102)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Pentru piele atopica, eu am folosit cu succes www.aveneusa.com/nc/phys-ex-trixera-selectiose2/?sword_list%5B0%5D=atopic" target="_blank">crema de la Avene si www.aveneusa.com/phys-ex-trixera-selectiose3/" target="_blank">gelul de dus.
Crema o aplic si acum dupa fiecare baita, noi iarna avem ceva probleme cu pielea uscata din cauza frigului.

Sanatate multa tuturor bolnavilor, mici si mari! Sper sa scapati repede de boli si neplacerile pe care le aduc!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

buna mamici.. multumim frumos pentru urarile la implinirea celor 11 lunite

avem 2 filmultete noi

Categoric NU!

http://www.youtube.com/watch?v=NTOAv67fHKY

Ma joc cu pisica

http://www.youtube.com/watch?v=UbNYz9h19nU

Un vot va rog.

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

bluekidoo - felicitari Tanyei ! Cum vb ea acolo si se joaca cu pisica ! Hihihi

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

SALUTARE!

Am zis sa intru scurt sa vad ce mai fac iepurasii si am dat de filmuletele cu TANYA.
BLUEKIDoO- e atat de scumpa Tanya cum da din cap ca"NU", imi vine s-o mananc, iar cu pisica impreuna e tare draguta. Chiar vroiam sa te intreb: NU ITI E FRICA DE PARUL DE PISICA? Avem si noi un motan si de fiecare data cand pune David mana pe el,ramane cu fire de par in mana si i le iau rpd.

SENSIBILA- felicitari pt cei 2 dintisori.Pisicuta ta ce mai face, cum se mai simte? Al nostru a ramas cu 3 labute din cauza medicilor, de la o simpla entorsa, a dat in cangrena ,apoi a trebuit amputat:((.

BABYANGEL- sanatate baietilor.

Am vazut ca discutati despre dermatita. Si David are ceva pe un obraz, o pata rosie si uscata, dar ma gandesc ca si eu am asa ceva pe brate si poate ma mosteneste? O sa vad sapt asta ce zice dr.

David inca baleteaza, merge pe varfuri, deci inca nu da semne sa mearga singur. Sunt bucuroasa ca a invatat sa faca pa-pa si sa-mi dea o jucarie din mana lui dk i-o cer.I-au mai aparut 3 dinti, in total 4 sus si 3 jos:)

SENSIBILA si StEFIMIC- multumim pt urarile la implinirea celor 11 lunite.De luna viit. nu mai spuneti la multe lunici, ci LA multi ani:))

LA MULTE LUNICI:OVIDIU DE IOANA28,GEO DE ELLANIK,RARES de ARIANAA , MARA DE REBIANA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

AM SI EU O INTREBARE PT FETELE CARE DAU HOMEOPATE. AM citit ca discutati despre intreruperea pastilutelor inainte de vacc si dupa. Eu ii dau lui David cate o doza de oscillo. pe sapt timp de 6 luni mi-a zis medicul pt imunitate. Acum stau si ma intreb ca am citit pe la voi. TRE SA INTRERUP OSCILLO si eu pt vacc.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata fetelor....haideti la o va invit si cu adelina care sta la mami in brate si o ajuta la tastat...

va multumesc frumos pentru sfaturi in legatura cu dermatita, m-am linistit, nu voi face acele teste alergologice, momentan...

tanyia este o scumpa foooc cum zice ea un nu hotarat acolo, si cu pisicuta ei ce frumos se joaca...

noi suntem bine, asa in exterior, este foarte greu singura cu doi copii, nu ai cu cine impartasi o bucurie s-au o tristete, sper sa pot duce si asta...se spune ca dumnezeu ne da atat cat putem duce
pe mine ma inspaimanta gandul ca nu o pot duce, dar trebuie sa o duc, am copii care au mare mare nevoie de mine...
sunt momente cand simt ca dau in depresie, si imi revin...
dupa 18 ani de casnicie ma obisnuiesc mai greu...

adelina este o svapaiata mica, abia reusesc sa ii pun pampersul, nu sta o clipa, acum vrea in brate in secunda urmatoare vrea jos, si tot asa...cu mine in pat refuza sa doarma, se foieste si plange, iar daca o duc in patutul ei adoarme imediat...sper sa reusesc pana la urma sa o iau cu mine in pat...

gata ca nu mai vrea sa stea...revin cand doarme

la toate mamicile

poze
video

_

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neata
Stanucel - de ce s o iei pe Adelina cu tine in pat? Stiu ca toata lumea se zbate sa doarma singur copilul in patutul lui, si mai ales daca zici ca adoarme imediat cand o pui in patul ei..nu e perfect?

Noi la cele 11 luni implinite azi avem 8800g si vreo 74 cm cred, dar s-a foit cam mult asa ca lungimea nu e relevanta.
Merge vreo 12 pasi, face Pa, dar zice "BA" in loc de pa ...radem de ne stricam:))
Bate din palmute la Bravo, deci..clasic, cam ce fac copilasii la varsta asta +-
O iubesc de numai pot si i-am declarat ca ea e prietena mea cea mai buna

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Mai dar unde sunt fetele ??????????

Ce s-a mai intmplat de nu mai scrie aproape nimeni ????????????

Delia13 – multumim. Pisica e bine , cat de bine poate fi. Cand cu carut cand fara se plimba prin casa. Problema e ca trebuie golita vezica si schimbata de pampers dar asta e. E a noastra si o iubim asa cum a lasat-o Dumnezeu.
Imi pare rau pt pisicuta. Pe mine ma apuca nervii cand ma gandesc la dr veterinary de la noi. Si pisica mea poate mergea daca dadeam de un dr bun care sa o trimita la operatie in timp util adica 4 zile, nu sa o tina 4 saptamani sa pape bani gramada si apoi sa imi zica ca nu se mai poate face nimic, ca el nu se baga sa o opereze.

CoriMami – felicitari Elizei pt dimensiuni si performante :D

La multe lunici iepurasilor : Felix Manuel de Alice_, Cristian Patrick de rmkristine Irina de Ami_84, Eliza Valentina de CoriMami, Asteropi Ioanna de Asteropipan !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Delia nu imi este teama de par. In primul rand pisica nu sta prea mult in preajma Tanyei, adica nu sta la distanta la care poate fi paruita. Mai sta sa o traga Tanya de urechi, sa ii dea palme, dar cand incepe sa traga de par face cativa pasi.. In rest sunt cu ochii la ei ele de cate ori sunt foarte aproape si ii verific manutele dupa fiecare contact...

Un vot va rog.

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

fete dragi...pe aici sunt si eu..
Rebiana
citesc, dar nu-mi prea vine a scrie...sunt intr-o pasa tare proasta...din nou e innegurata viata mea, am impresia ca sunt actor intr-o telenovela de doi bani,...si nu vad iesirea...
Nicidecum nu am calitatile pe care Rebiana cea marinimoasa mi le-a atribuit odata, dar cred ca nici scorpie nu sunt asa cum tocmai am aflat ca ma considera soacra mea, dupa o cearta naspa, mai degraba i-as spune circ...
Asa ca, incerc sa-mi vad de copii...si atat. Dar e trist tare, stanucel, te inteleg perfect, copii dau sens vietii dar doare al dracu' de tare cand in afara de asta nu mai e nimic...
nici nu am apucat sa o pup dulce pe Oana, m-am bucurat sa citesc despre voi, sper ca sunteti bine...vladi, castelana, ce fain sa va citesc si pe voi...
pt toate celelalte mamici si bebici, sa nu va suparati ca am nominalizat doar cateva, voi stiti fiecare cat imi sunteti de dragi...va citesc mereu ca e singurul meu refugiu dar n-are rost sa scriu ca-s cam intoarsa pe dos...si din pacate nu-s genul care sa simuleze o alta stare..vorba aia,"ce-i in gusa si-n capusa"...desi stiu ca nu am castigat niciodata nimic cu atitudinea asta, din contra...

iepurimea

Mergi la inceput