Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (102)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna! Salut si eu toate mamicile, nu am mai scris, pentru ca nu am mai facut nimic interesant, dar sunt pe faza si citesc in fiecare zi.
Cate un pupic mare de tot pentru Stanucel si Ioanaa , imi pare rau ca traversati o perioada asa grea, sa dea DD sa treaca si sa vina iarasi zile mai bune. .
Blukidoo, te-am votat si am vazut filmuletele cu Tanya, e o scumpa. Cel cu pisica m-a distrat tare .
Corimami, felicitari Petalei tale, la multe lunite!
Sensibila, felicitari pentru noii dintisori ai Giei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

L-ai ajutat pe BlueKidoo cu 238 bani!

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27
Eu nu m-as mai baga la nimic, asa-s de obosita :)))) dar cum never say never, nu stiu ce sa zic despre BB3.

Te inteleg cu oboseala. E a doua saptamana de cand m-am intors la serviciu si imi vine sa dorm cu capul pe birou! Alexia inca se trezeste noaptea, de obicei doar o trezire, de obicei scurta, dar tot imi strica somnul si nu mai pot dormi nici la pranz, ca atunci cand eram acasa cu ea, deci voi recupera somnul pierdut la pensie.
Doar si faptul ca iei in considerare BB3 ma face sa-mi scot palaria in fata ta! Eu abia astept sa creasca copii mai maricei, sa putem pleca in concedii fara multe bagaje si in locuri mai indepartate.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Irina, si Mara se trezeste de doua ori pe noapte, inca. Asemenea tie, nu ma pot odihni dupa-amiaza pentru ca gasesc prilej pentru a pune la punct treburile prin casa iar dupa ce il iau pe Luca de la gradinita prefer sa stam cu totii la joaca sau sa povestim. Nu exclud ideea de BB3 pentru ca nu stiu ce ne-a harazit Dumnezeu si nici nu vreau sa fiu categorica in privinta asta. Deocamdata ma rog doar pentru sanatate.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

buna mamici.. multumim frumos pentru urarile la implinirea celor 11 lunite

avem 2 filmultete noi

Categoric NU!

http://www.youtube.com/watch?v=NTOAv67fHKY

Ma joc cu pisica

http://www.youtube.com/watch?v=UbNYz9h19nU

Un vot va rog.

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Tare dulce e!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28

fete dragi...pe aici sunt si eu..
Rebiana
citesc, dar nu-mi prea vine a scrie...sunt intr-o pasa tare proasta...din nou e innegurata viata mea, am impresia ca sunt actor intr-o telenovela de doi bani,...si nu vad iesirea...
Nicidecum nu am calitatile pe care Rebiana cea marinimoasa mi le-a atribuit odata, dar cred ca nici scorpie nu sunt asa cum tocmai am aflat ca ma considera soacra mea, dupa o cearta naspa, mai degraba i-as spune circ...
Asa ca, incerc sa-mi vad de copii...si atat. Dar e trist tare, stanucel, te inteleg perfect, copii dau sens vietii dar doare al dracu' de tare cand in afara de asta nu mai e nimic...
nici nu am apucat sa o pup dulce pe Oana, m-am bucurat sa citesc despre voi, sper ca sunteti bine...vladi, castelana, ce fain sa va citesc si pe voi...
pt toate celelalte mamici si bebici, sa nu va suparati ca am nominalizat doar cateva, voi stiti fiecare cat imi sunteti de dragi...va citesc mereu ca e singurul meu refugiu dar n-are rost sa scriu ca-s cam intoarsa pe dos...si din pacate nu-s genul care sa simuleze o alta stare..vorba aia,"ce-i in gusa si-n capusa"...desi stiu ca nu am castigat niciodata nimic cu atitudinea asta, din contra...

iepurimea

Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010

Ioana, ofer o imbratisare calda sufletului tau. Poate dispare tristetea si reinvie speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Buna fetelor. Am reusit sa ajung la zi cu cititul, scrisesem si ditamai carantul de mesaj..si s-a luat curentul!. Nu cred ca mai reusesc sa rescriu tot - am scris in timp ce citeam ca sa nu cumva sa uit ce aveam de zis

Noi suntem bine, doar ca am fost tare prinsa cu munca, cu Ericutu care nu sta nici o clipa...Am inceput sa iau supradyn, dar din pacate pastilele nu intra sigure in gura, asa ca ba iau ba nu iau.

Ioana, Carmen am citit de problemele voastre. Nici nu stiu ce sa va spun sa va imbarbatez, imi dau seama ce durere e in sufletul vostru si ce efort faceti ca sa micutii pui sa nu resimta tensiunea voastra. Va si va doresc sa apara soarele cat mai repede pe "strada voastra".
A, Carmen, dormi mama singura in pat, nu mai chinuii copchilu. Ia dormi tu de-a curmezisul, sa vezi ce bine e sa ai patul doar pt tine. Glumesc, imi dau seama ca simti nevoia sa simti un suflet langa tine
Cori ce fotomodeala ai tu acolo. Bravo ei ca tine la silueta si nici nu o cocoseaza pe mami de spate
Sensibila tu ce mai faci? Ai terminat cu aruncatul de prin casa?

E..cam asta e tot ce imi mai amintesc din ce scrisesem. Merg sa fac tura 2 de cofee si sa fac ceva de papa pt Eric - spanac cu pui.

Voi faceti spanac la bebei? Cu ce il mai ingrosati? Eu mereu ii pun orez, ca Eric nu mananca mancarea dc o simte mai zeama, dar parca m-am saturat eu de combinatia asta...

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Eu ii fac spanac cu orez si cand e aproape gata pun si o cana de lapte Napolact gras, si mai las sa fiarba asa. Dupa ce il dau usor prin blender (il mananca si asa dar dureaza masa o ora, ca ea vrea sa analizeze bob cu bob...) adaug si un galbenus fiert si gata. Ii place asa.

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Cam slabuta activitatea pe aici.

BRIZA- eu ii fac spanacul inabusit cu usturoi ,apoi ii adaug suc de rosii la cutie. Ii place ff mult.

CASTELANA, IOANA- imi pare rau pt voi, dau un si o in speranta ca o sa fie mai bine.

Si David se trezeste noaptea des pt tzata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Suntem si noi prin zona.N-am mai intrat in ultimile zile, a fost frumos afara si am profitat din plin.Suntem bine in sfarsit am terminat cu antibioticul iar febra nu a mai revenit.Facem progrese in fiecare zi si ne bucuram de fiecare moment.
Ioana,iti doresc multa rabdare cu soacra si nervi de otel.
Am vazut filmuletele cu Petala si cu Tanya....felicitari pt progrese.

Punem si noi 2 filmulete cu ultimile realizari.

Eva vorbareata http://www.youtube.com/watch?v=yC_L6wh0gac&feature=BF&list=UL8eMOYVu0reM&index=22

Eva in patut http://www.youtube.com/watch?v=U-0HeCbM4FY&feature=BF&list=UL8eMOYVu0reM&index=21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimineata, haideti la o cafeluta si lao vorbulita.

noi suntem binisor, dar i-l avem pe tati virusat si acum nu mai am 2 copii, am 3.
cel mai naspa i-mi este sa nu ia si copii, ca a facut si face febra mare, dar sa speram ca va fi bine.
de citit v-am citit dar nu am mai gasit resurse sa si scriu, acum profit ca doarme pitica si scriu si eu cateva chestii.

BLUEKIDOO am vazut-o pe TANYA, e tare simpatica asa cum se joaca ea cu pisica si cat de categorica este , e superba cum merge, zici ca este pinguin, am murit de dragul ei.

STANUCEL tu esti o femeie puternica si sunt convinsa ca te vei descurca si in primul rand vei reusi sa-ti faci un plan de viata in 3 si ai sa vezi ca va fi bine.

IOANA te inteleg despre ce vb, eu am exclus-o demult din viata noastra pe acelasi motive si in timp sa stii ca sotul a inceput sa-mi dea dreptate.
tu sa fii sanatoasa ca restul sunt nimicuri.

EVA sanatate micutei.

Mergi la inceput