Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (102)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Salutare fete dragi,

nu am mai apucat sa intru de un secol, am reusit sa citesc abia capitolul asta.

Imi pare tare rau sa aud de iepurasi bolnaviori, si noi am fost bolnavi saptamana asta, Robin cu o viroza urata si eu cu o gastroenterita ce m-a tinut 3 zile numai in pat. dar gata a trecut, le-am invins si pe astea!

noi suntem bine, Robin s-a facut baiat mare si voinic. Inca nu merge singur si are doar 2 dinti jos insa in rest le face pe toate, nu are stare o secunda si trebuie sa fim cu ochii lipiti de el (ca si voi de altfel).

am citit ca vorbeati de homeopate, si noi facem un tratament de durata, intai am facut o luna un tratament "de fond" si acuma facem inca 3 luni un altul. intr-adevar de vreo cateva saptamani nu s-a mai lipit nici un crocobaur de el la cresa insa weekendul trecut a reinceput cu febra peste 39, asa ca antitermice, aerosoli si toata gama.
si eu am intrat in febra primei aniversari, ma gandesc pe cine sa invit, ce tort, ce cadou, mai sunt cateva saptamani ce mai.
la cresa s-a mai obisnuit insa uneori mai plange dimineata cand il lasa Cristi. insa au inceput sa il iubeasca domanele, il pupa dimineata si cand pleaca ceea ce e un semn bun :)))

va pup si incerc sa tin pasul, e cam nebunie la lucru, mai furam cate o pauza sa intru macar la pranz dar s-a cam aglomerat treaba. nu-i nimic vin vremuri mai bune!
o seara placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata fetelor,

Vad ca nu mi se arata sa stau pe forum
Am incheiat cu sesiunea si mi s-au imbolnavit pruncii..mai intai Lucas, care a facut si otita, si acum asta mic , care este extrem de irascibil si suparat

Cu f. mare intarziere zic la multi ani iepuricei Briana!! Sa fii iubita si respectata toata viata!

Anca

In asteptarea lui Cupidon

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Avem 2 dinti noi !

Jos in dreapta si stranga celor 2 deja existenti.
Iesiti fara sa stim.
Doar i-am vazut in gurita !

Pentru a putea respira mai bine i-am dat Giei pe piept si spate cu crema PulmexBaby. Si a doormit foarte bine fara nas infundat.
Inainte de culcare pus vibrocol jumate si ser jumate si apoi dat cu crema pe piept si pe spate pe piele si apoi si pe bluzata de dedesupt. Ca o culc cu 2 bluze pe ea pt ca nu sta invelita nici cum.

La multe lunici iepurasilor : Ovidiu de ioanaa28, George Theodor de Ellanik, Rares de arinaa, Mara Andreea de Rebiana27 !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Neata fetelor!

Multa sanatate bolnaviorilor, ca vad ca iar sunt cativa. Sa se faca repede bine.

Noi suntem bine, Elena a plecat in vacanta, Angela ii simte lipsa si sta tot agatata de mine, se plictiseste. Ma duc sa o imbrac sa iesim ca nu am pace cu ea.

Sa aveti o saptamana frumoasa!

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dragi mamici. Vad ca subiectul dermatita atopica e inca in discutie.

La David obrajii erau buburuzati la atingere iar la frig sau dupa baie se vedea si mai tare alergia. El e sensibil la piele desi nu e asa de alb ca Daria. La nastere a avut eritem alegic iar acum aceasta mica problema care a aproape a disparut in totalitate.

Intrebati-va medicul de Portopic 0,03%. ca si crema emolienta folosim tot cu succes A-derma Exomega. Am luat si spuma de baie din aceeasi gama si merg foarte bine amindoua.

David e bine, foarte vivace cit e ziua de lunga. Nu sta singur in picioare si nici nu merge singur. A devenit mai vocal peste week-end cind am fost la PN si participa si el la discutii...
Maninca binisor dar doar cu entertainment. Ii dau in continuare Fe, acid folic si ascovit. A scapat de ultima raceala doar cu Bronhexim si 3 zile Nurofen.

E tare curios si istet. Isi aminteste unde sa caute o jucarie ratacita, a gasit bigudirule mele calde si s-a uitat clar la parul meu, ca si cum ar fi zis, acolo le-am vazut. Zice un fel de aide, aide cind vrea ceva.

Nu adoarme decit in brate iar azi noapte a dormit in patul mare. Nu am avut patutul la PN si doar doua nopti au fost suficiente sa se invete in patul mare.

Sanatate puiutilor, zile frumoase si nopti linistite!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Despre alimente si alergii, mare prudenta. Mihaela ai perfecta dreptate mai ales cu citricile. Un mare supermarket a fost nevoit sa schimbe cimentul din zona de depozitare din cauza portocalelor.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27
Eu nu m-as mai baga la nimic, asa-s de obosita :)))) dar cum never say never, nu stiu ce sa zic despre BB3.

Te inteleg cu oboseala. E a doua saptamana de cand m-am intors la serviciu si imi vine sa dorm cu capul pe birou! Alexia inca se trezeste noaptea, de obicei doar o trezire, de obicei scurta, dar tot imi strica somnul si nu mai pot dormi nici la pranz, ca atunci cand eram acasa cu ea, deci voi recupera somnul pierdut la pensie.
Doar si faptul ca iei in considerare BB3 ma face sa-mi scot palaria in fata ta! Eu abia astept sa creasca copii mai maricei, sa putem pleca in concedii fara multe bagaje si in locuri mai indepartate.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

yaio daca-ti arde de o extraconjugala, inseamna ca ai timp de nr 3 :))

Am zis 'daca-i musai sa aleg dintre astea 3'. Si stii cum e, pui stacheta sus de tot, unde e imposibil de atins si ai scapat de treaba! Si daca as slabi si as ajunge din nou in forma, tot nu s-ar uita barbatu' ala fain la mine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefimic
fetelor discutia cu bb3 este foarte interesanta, mie mi-ar placea daca ati detalia un pic, pt ca nici eu nu am spus un "nu" definitiv,

noi inca batem pasul pe loc cu intarcatul, am reusit totusi sa nu-i mai dau la culcare, adica sa nu trebuiasca sa o culc eu intotdeauna, dar peste noapte tot la mine la titi ajunge si sta mult si bine.

Cata, NU definitiv nu cred ca poti spune niciodata. Adica am auzit cazuri de sarcina cu trompe legate, deci se poate. Uitati aici, pentru cine are chef si timp de o poveste interesanta cu final fericit.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=72588&whichpage=1
Eu si sotul am decis de la inceput 2 copii si dupa ce s-a nascut Tudor si a crescut maricel, cand a sosit timpul de BB2, ne-am gandit bine daca sa-l facem pe al doilea, ca noi nu avem niciun fel de ajutor, suntem doar noi doi sa ne ocupam de copii. Si pentru ca decisesem dianinte si voiam ca Tudor sa aiba pe cineva apropiat lui cu care sa se joace si sa creasca mare, am hotarat sa respectam planul. Eu iubesc copii enorm, dar imi plac mai maricei, sa aiba macar 6 luni, sa nu fie chiar asa mici si dependenti. Sarcina nu mi-a placut in mod deosebit, mai ales la Alexia a fost greu, vreo 2 luni am fost leguma, asa ca ideea de BB3 nu ma atrage deloc.
DAR...exista si un dar. Cand copii vor creste mari si nu vor mai avea nevoie de mine, ma gandesc sa mai cresc copii, daca nu voi reusi sa adopt, macar sa ma ofer voluntara la ceva orfelinat sau sa iau in custodie pentru perioade scurte copii ce au nevoie de asa ceva.

In legatura cu intarcatul, eu cred ca as fi ales sa scot mesele de noapte si sa raman cu masa de seara si dimineata, mai ales ca seara si dimineata sunt mese ce vor ramane si cand vor fi inlocuite de solide, pe cand mesele de noapte nu vor mai fi. Acum daca ai scos-o pe cea de seara, nu cred ca e o idee buna sa te intorci din drum, incearca sa scoti inca una dintre mesele de noapte, scoate-le treptat. Poti incerca si sa maresti intervalul dintre mesele de noapte pana cand ajungi sa le scoti. Cate 30 minute-1 ora, cat rezisti si tu! Tin pumnii sa scapati de treziri nocturne!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andira
Yaia - ramasesem datoare, multam mult pentru oferta de ajutor, i-am luat azi din Carrefour sticluta din aceea cu pai, maine facem o incercare, sa vad ce zice.

Va pun un link cu "capodoperele" mele din ultimele luni

Spor la baut cu paiul!
Foarte dragute 'capodoperele', mai ales cele cu parul lung si zambete ghiduse!
Sanatate multa, sa va puneti repede pe picioare!

Mergi la inceput