Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (102)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimi, haideti la o cafea si la o vorbulita, desi cred ca astazi o sa plecati pe afara ca se anunta vreme frumoasa.

ANDIRA cat de frumoase sunt operele tale, m-ai impresionat mult, acum chiar ma intreb daca esti cumva o super femei si esti de-a noastra pamanteanca, de unde ai mami atata putere si rabdare?

LA MULTE LUNITE IEPURASILOR:THEODOR STEFAN, TUDOR, TANYA IOANA, CEZAR.

STANUCEL si eu zic ca tot de la iaurtul cu fructe i se trage alergia, eu nu le-am dat decat simplu, si lui STEFI chiar si acum, dar pot spune ca mi-a facut STEFI alergie la clementine si la piersici din compot, asa ca cel mai bine este sa eviti sau sa faci cum ti-a zis si CHILD sa-i pui tu fructe in iaurt.
sper sa va treaca repede, mie dr i-mi dadea zyrtec, si am amai avut o crema ADVANTAN MILK,poate te ajuta.

la noi parca e mai bine, doarme la inceput vreo 3 ore si apoi suge la mami si o culc inapoi in patut, dar la urmatoarea trezire este musai sa vina la mine in pat si sa ramana acolo sa se mufeze pana spre dimineata cand adoarme singurica.

va pup si va doresc o zi minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Ziua 4 cu scuzele de rigoare

La multe lunici iepurasului : David Andrei de Delia13, !

Ziua 5

La multe lunici iepurasilor : David Nicholas de uta_ciun, Andrei Eduard de riella_ela Maya Rebecca de honeybaby !

Ziua 6

La multe lunici iepurasilor : Theodor Stefan de ate_09, Tudor de mami07, Cezar de CastelanaC Tanya Ioana de bluekidoo !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara fetelor!

Vad ca v-ati retras toate in sanul familiei azi! e de inteles!

Numai eu sunt singura majoritatea weekendurilor! asta e ...n-avem ce face!

Riccardo nu m-a crutat nici un moment azi. de cate ori vorbeam cu sotul la telefon, ma apropiam de laptop sau nu ma vedea langa el..se punea pe un plans de or fi zis vecinii ca-l maltratez!

N-a dormit decat o ora pe bucatele si acum dupa ce a mancat a lesinat de somn practic. mai ales ca i-am facut si o baita calda inainte de cina.sper sa-i iasa odata si coltisorul asta ca nu mai rezist nervos!

bine ca maine vine babysittera cateva ore , asa ma pun si eu la punct un pic si mai citesc niste chestii acci luni am interviu ptr un job. nu stiu daca e part time cum imi doresc dar ma duc oricum ptr practica.

Sunt zombi, obosita moarta...Acum , ca sa puna capac, s-a stricat si tv-ul care a ramas fara sonor! Nici nu vreau sa ma gandesc ca trebuie sa luam unul nou.

Singura raza de soare din zilele astea mi-a adus-o sotul care mi-a zis ca i-au schimbat orarul de zbor si pe 14 februarie e liber! Asa ca acum ne gandim unde sa evadam!(avnd in vedere ca va fi mama la noi de pe 8 februarie i-am spus ca valoreaza greutatea ei in aur ptr noi!). Mie mi-ar fi palcut sa mergem la Viena. ca e un avion la 7.30 am si altul la 19.30 asa ca puteam petrece ziua acolo. dar nu cred ca mama face fata singura cu Ricky atata timp. abia fac eu fata! asa ca trebuie sa ne gandim la o varianta mai rapida gen Garda Lake sau Venetia. depinde si cum va fi timpul. Verona sunt sigura ca va fi plina de cupluri plutitoare in norisori roz! Dar noi suntem satui de ea ca doar o bantuim de aproape 2 ani.

Ma duc sa mananc ceva si sa ma relaxez in sfarsit!

O seara placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna seara fetelor,

nafi sunt si eu pe aici, m-am retras in sanul forumului

ai mei copilasi dorm, eu iau o gura de bere, citesc pe ici-colo si la somn...

fetelor vreau sa va zic ca eu nu as crede ca adelina are alergie, ma gandesc ca ar putea fi dermatita...nu se scarpina, nu o deranjeaza in nici un fel, si sunt zile cand nu se simt deloc...la ea nu se vede, ci doar se simte pielea mai aspra...se simt la pipait, doar la picioruse pe pulpa, si pe obrajori

am tot citit si este o boala intalnita la multi bebelusi...
pana fac acele teste alergologice ma framant rau...

fug la somnic, va urez o noapte buna si linistita alaturi de iepurasii vostri cuminti...

_

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Neata!

Stanucel cred ca e vorba de dermatita atopica, o dermatita de cauza alergica, care nu o mananca in stadiul asta. Testele alergice la varsta asta nu prea au nici o valoare.
E important sa-i dai mancare cat mai sanatoasa, iaurturile cu fructe sunt nocive si pt noi adultii. Lasa ca ii va trece. Nu e grava forma pe care o are ea. Oricum eu zic sa nu-i mai dai o perioada nici o mancare care nu e preparata de tine in afara de borcanase. Nici painea nu e ok in general. Are tot felul de aditivi. Insa poate face alergie si la alimente pe care le consideram noi sanatoase. De exemplu Elena facea la piersicile din piata, portocale.
Sanatate multa

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna dimineata,

Imi cer scuze ca dau buzna, sunt o mamica de la buburuze de ianuarie februarie 2011 si vreau sa va intreb daca nu aveti nevoie de niste lapte praf Humana contra diareei. Am primit doua cutii care expira acum la sfarsitul lui februarie si alte doua care expira la sfarsitul lui aprilie, nu le folosesc si nu as vrea sa expire la mine in dulap, este pacat.

Detalii aici: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=15838&n=Lapte-praf-HUMANA-contra-diareei---2-cutii

Va rog daca sunteti interesate sa imi dati PM, nu prea mai am timp sa intru pe forum. Multumesc si o duminica minunata!

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

mihaelagrosan deci se pare ca pot face aceste teste degeaba?? mersi frumos...

eu ii prepar mancarica pe loc, nu ii place de la borcanel nimic, si totul este facut de mine in casa...de aia si dau vina pe iaurt, dar acum ma gandesc poate face si de la fructe???? fructa simpla poate provoca alergii??? wow

eu i-am dat fructele facute putin la abur, pasate si amestecate cu cereale s-au biscuiti...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Hello si de la noi!
Multumim pt toate vorbele frumoase la adresa Petalei. Ma bucur daca v-am distrat cu filmuletul.
Stanucel, idem are Eliza! Nici nu am dus-o la doctor, ca multi copii cu dermatita am vazut la farmacie, multe retete am eliberat, si nu imi fac griji pt moment. O ung cu ce trebuie (creme de corp, crema de fata pt bebelusi-Bubchen si Chicco am in casa acum- si cateodata si Triderm), verifica sa nu se agraveze si atat. In general le trece de la sine. Asa e perioada de adaptare.
Are obrajii uscati, si zone de piele uscata pe brate si picioare care se simt la palpat.Din cand in cand trebuie baita cu pelin si galbenele-ei ii face bine. Doamne ajuta sa scape fetele noastre rapid de problema...pana cand s-or marita sigur sunt ok!:))
Pup

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare

Mergi la inceput

CoriMami multumesc frumos....deci este o boala la moda, eu cu baiatul nu am avut asemenea probleme acum ma speri din nimica toata...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Stanucel din cate stiu eu testele la varsta asta nu sunt prea relevante. Sunt unele teste facute din sange, dar nu cred ca e cazul la ea, avand o forma atat de usoara. Cum zice si Cori, e perioada de adaptare a organismului la toate alimentele noi, la mediu. Sigur ca pot face alergie la fructe, din cauza asta unele fructe nici nu sunt recomandate decat dupa 1 an, cum sunt fructele de padure, capsunii, kiwi. De asemenea pot face alergie si la chimicalele cu care sunt tratate fructele. Elena facea alergie la piersicile cumparate pt ca erau tratate cu ceva substante ca sa nu se strice asa repede, iar la cele bio de la bunici sau la cele din borcanel Hipp nu avea nimic.
Iar aveti grija la portocale, citrice in general, sunt tratate cu ceva chimicale, asa ca trebuie spalate bine cu apa fierbinte, chiar detregent, inainte sa le decojim ca sa nu ajunga substantele acelea de pe coaja pe pulpa.
Nu te speria, nu e asa mare lucru, o sa-i treaca.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput