Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (102)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27
Mara mea s-a trezit la 5.35 si a avut chef de vorba si joaca pana dupa ce am plecat eu la scoala.
YAIA tarrrre bancul. Tre’ avut grija, insa… anul iepurelui, ce tocmai a inceput, zice-se ca-i anul casatoriilor si al relatiilor extraconjugale ;))

Credeam ca doar Alexia da trezirea la 5-5:30-6. Acum ca ma gandesc, a avut si Tudor o perioada pe la aceeasi varsta cand se trezea devreme. A tinut parca cateva luni si a trecut...

Da, si al copiilor! Te bagi la BB3? Eu nu! Aleg sa ma marit din nou daca am de ales dintre astea 3. Dar tot cu sotu' din dotare! Daca stau bine si ma gandesc, m-as baga si la o extraconjugala cu Gerald Butler...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Eu nu m-as mai baga la nimic, asa-s de obosita :)))) dar cum never say never, nu stiu ce sa zic despre BB3.
DELIA felicitari pt primii pasi ai lui Jane!
IOANA ce faci, cum mai sunteti?

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

yaio daca-ti arde de o extraconjugala, inseamna ca ai timp de nr 3 :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

MIHAELA legat de suprapunerea zilelor de nastere, asa a fost sa fie!
De la 35 de saptamani Albert nu a mai vrut sa creasca, m-au tot monitorizat, am stat internata cu o saptamana inainte de nastere si pe 1 martie doctorita m-a anuntat ca a doua zi facem cezariana, fara sa stie de ziua mea, bine-nteles.
Initial ma gandeam sa-i spun sa nu aleaga 2 martie, sa avem date de nastere diferite, dar m-am razgandit, am lasat ca soarta sa decida (ma rog, la noi a decis medicul, dar a fost o decizie medicala).

Oricum, ma consider binecuvantata, pentru ca Albert a venit in viata noastra dupa ani lungi de asteptari.
Suprapunerea datelor de nastere a fost cireasa de pe tort .

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Child ai avut cel mai frumos cadou anul trecut si asa va ramane de acum incolo. Esti asigurata Multa sanatate sa aveti si aniversari frumoase! Albert a fost micut si uite ce vlajgan e acum

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Buna seara si de la noi,

LA MULTE LUNITE IEPURASULUI DAVID ANDREI.

CHILD stiam de anul trecut de cand ai nascut, de asta te-am si intrebat cum va srabatoriti, sincer cred ca mi-ar fi placut si mie sa nasc unul dintre copii de ziua mea dar cum am ales primavara nu avea cum sa se intample.
sa aveti aniversari reusite cu multa bucurie.

fetelor discutia cu bb3 este foarte interesanta, mie mi-ar placea daca ati detalia un pic, pt ca nici eu nu am spus un "nu" definitiv, dar nu vad motivele sa ma faca sa ma gandesc in directia asta, mie IOANA mi-a cam dat de cap, asa ca s-ar putea sa nu ma mai tenteze niciodata.

CARMEN sanatate multa si sa speram ca este o forma usoara.

FREDELIA felicitari lui JANE pt primii pasi, abia astept pozicile sa vedem o familie fericita in concediu.
sa stii ca tu m-ai convins sa ma gandesc si la bb3 si sa vorbesc cu dr in sala de operatie sa nu-mi lege trompele, desi cu ceva vreme ne hotaraseram ca asa o sa facem.
mie i-mi place tare mult familia voastra.

noi inca batem pasul pe loc cu intarcatul, am reusit totusi sa nu-i mai dau la culcare, adica sa nu trebuiasca sa o culc eu intotdeauna, dar peste noapte tot la mine la titi ajunge si sta mult si bine.

va pup si va doresc o noapte linistita si fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna seara fetelor,

FREDELIA felicitari lui jane pentru primi pasii, si sa ne arati sinoua poze cat mai curand, esti o mamica exceptionala...

child ce mult mi-ar fi placut un asa cadou...supeeer

Wapi sa iti traiasca nepoteleul, sa fie sanatos...

ne-a vizitat pediatra astazi, si ne-a spus ca acele brobonele pe fata si pe picioruse sunt o alergie...brobonelele nu se vad ci doar se simt, pielea fiind mai aspra in unele locuri...

vreau sa va intreb credeti ca de la iaurt muller cu fructe poate fi alergica?? altceva nu i-am dat ca aliment nou...

eu cred ca ar putea fi de la iaurt penru ca are cateva zile de cand nu mananca fructe deloc, si i-am dat www.kudika.ro/articol/news/6782/Muller-Pezzi-di-Frutta-armonie-dulce-de-iaurt-cu-bucati-de-fructe.html" target="_blank">acest iarut destul de des...

vom merge sa facem testele alergologice...

o noapte buna si linistita va urez...

_

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

Mergi la inceput

STANUCEL iaurtul cu fructe din comert poate da alergii.
Incearca sa-i dai iaurt normal cu fructe adaugate de tine.
S-ar putea sa fac si eu asa, ca Albert nu prea e mancator de fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Salut!

Am culcat-o si eu pe Atomix, dupa ce mi-a varsat toti cei 150ml de lapte cu cereale, dati cu lingurita (va dat seama frustrare pe capul meu, toata munca mea s-a dus ).
Nici la noi nu merge prea bine cu intarcatul, se trezeste noaptea sa se mufeze, dar a mai scazut numarul trezirilor de la 8-10 la 4-5, ceea ce e mai bine.

Nu sunt chiar ok, suntem muciosi toti 5, cel mai rau eu si tati. Aseara nici n-am putut dormi pana la 2 din cauza durerii de gat, si pana la urma am luat un Tantuum Verde, ca nu mai puteam, desi nu stiam daca pot sa-l iau avand in vedere ca mai alaptez. Dar pt ca medicul de familie mi-a zis la un mom dat ca pot sa-i dau ei cu T V spray in gat, am zis ca o pastila n-o fi foc. Si-abia asa am reusit sa adorm.

Yaia - ramasesem datoare, multam mult pentru oferta de ajutor, i-am luat azi din Carrefour sticluta din aceea cu pai, maine facem o incercare, sa vad ce zice.

Wapi - felicitari pentru nepotel!
Si pe mine ma batea gandul sa ma intorc la servici, dar ezitam destul de mult, m-am mai sfatuit si cu fetele si am zis ca mai stau nitel acasa.

Delia - chiar ma intrebam ce mai faci de nu mai scrii. Ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa. Poze? Felicitari pentru primii pasi!

Child - nu stiam ca Albert a venit chiar de ziua ta, nu m-am mai uitat de mult pe listuta. Tu si Selina, cu piticii nascuti chiar de ziua voastra. Frumoasa potriveala!

Si parca si Sensibila si Gia sunt pe acolo, plus
Cenia cu David, si acum cu Sophie... hai ca am facut inventarul..

Va pun un link cu "capodoperele" mele din ultimele luni, o parte din voi le-ati vazut deja -
Adriana, Stanucel, Rebi - multumesc frumos pentru aprecieri!

https://picasaweb.google.com/kirinati/KC2#

Ma duc sa-mi mai fac un ceai cu miere si lamaie, ca prevad ca iar ma enervez la noapte.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Ce harnicuta esti ANDIRA, un buchet de pentru o super-mami!

Eu la durere de gat iau homeogene, cate o pastiluta pe ora si chiar functioneaza.
Si propolis cu vitamina c, e foarte bun.

Trebuie sa iau si eu sticluta cu pai, prea o laudati, am cautat in DM dar nu am vazut, o sa ma uit si carre4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

andira eu cind te aud pe tine ce tragi cu nedormitul noaptea, cu puiutii bolnaviori si cutoate cite le ai tu de dus in casa ta... de fiecare data promit ca eu nu mai deschid gura sa ma pling! Ca macar la mine s etrezeste noaptea dar nu e mufeaza, am jutoare, de Vladimir se ocupa mai mult tati ... asa ca eu sint parfum!
Ziceai de durere de git, tocmai am scapat eu de una, era cum zici, nu puteam dormi de durere. Eu folosesc Tantul Verde spray pt calmarea instant a durerii in git. Mi se pare mai eficient decit pastila, de cite ori ma doare ma ridic noaptea intr-un cot si bag un puf pe git.
Parerea mea e sa nu-ti faci griji cu TV pt ca alaptezi, si nici cu altele, pt ca nu mai e vbebe de 2 saptamini, e mare acum, ficatule mai puternic si nu cred ca mai evreo problema sa proceseze substante ajunse accidental prin lapte, ca doar sint cantitati f f mici si doar nu bei otrava :)
De vindecat in git mie mi-a trecut cu spray Bioparox, e un antibiotic care actioneaza local, nu prea ajunge in singe - eu l-am folosit si cind eram insarcinata si cind era bebe f mic..
Sanatate multa! Si putere sa le duci pe toate - e frumos cred la tine, dar nu usor deloc

Mergi la inceput