LMA Briana! Iepurasi de mar-apr 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nafi
Yaia pe care o

Nu stiu ce am facut sa merit asa pupic dulce, dar il primesc cu placere!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ami_84
Mie mi se pare cam frig sa iesim. Nu stiu cum scoateti voi iepurasii afara.

Mie imi zice calculatorul ca in Bucuresti sunt -4 grade. Asta la noi inseamna primavara. Daca nu am iesi afara din cauza frigului, noi am sta in casa din octombrie pana in mai. Ieri au scos-o la gradinita afar, a sta cam o ora si jumatate si erau -15.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Briza eu cu Cif curat, mie mi se pare ca e cel mai bun si de obicei las sa actioneze juma de ora. Apoi limpezesc. Spor la treaba.

Ami m-ai facut foarte curioasa cum reusesti sa o tii pe Irina in pat. Totusi cred ca v-ar prinde mult mai bine la amandoua daca ai lasa-o pe jos. Copiii au nevoie sa exploreze, iar mamicile au nevoie de putin respiro. La noi sunt in casa cam 21, max 22 grade, iar la podea sunt de obicei cam 20-21 grade. Mie mi se pare foarte ok. O imbrac cu un body maieu , pantaloni, bluzica si sosete antiderapante. Nu a racit decat o data si atunci a luat de la sora ei. Iar afara e foarte important sa iasa macar 5-10 minute. Aerul proaspat e la fel de important precum hrana buna. Scuza-ma ca insist pe chestiile astea, dar stiu cat de benefice sunt si de aia vreau sa le impartasesc.

Nafi asa e si Angela. Vrea sa stau si eu cu ea pe podea. Chiar daca nu ma joc cu ea ,daca stau acolo e bine. In schimb daca ma pun la laptop in secunda2 e agatata de picioarele mele.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

mihaelagrosan da mai fetelor,si la noi la fel,daca ma joc cu ea este ok,daca fac treaba iar este ok,deci ma lasa sa fac treaba,doar sa fiu in ochii ei sa ma vada mereu,cum ma asez la laptop,urla dar urla sa o iau in brate...
azi nici noi nu am iesit afara,dar sper sa o scot diseara putin in brate,atat cat sa ia putin aer,si este suficient...adelina s-a invatat afara,altfel nu doarme noaptea...va trebui sa o scot,nu ma lasa constiinta....

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

multumesc mult fetelor pentru laudele aduse "mergaretei" mele inca nu am reusit sa fac un filmulet mai clar dar sper sa-mi iasa

nafi multunesc pentru mobilizare.. buseala de la vasluieni a fost mica si ieftina in comparatie cu ce am avut si ce o sa mai am.. se chinuie rau astia sa ne faca sa renuntam.. da nu ma las
multumesc si pentru voturi fetele

si pentru cine nu a apucat sa voteze sau sa vada, Tanya are nevoie de un vot din internet explorer ca sa functioneze (se poate vota o singura data de pe calculator si cu o adresa de mail)
http://www.fotobebe.ro/wp-content/plugins/wp-photocontest/viewimg.php?img_id=38&post_id=1853&order

multumesc

Un vot va rog.

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui wapi

Trecem in fuga sa anuntam: avem un dintisor!!!!
Alecsandra27 - si mie tot dna doctor Grigoriu mi-a urmarit sarcina, si am nascut cu dnul doctor Badiu.
Un banc si am fugit:
Angajatul: Scuzati-ma, domnule, pot sa vorbesc cu dumneavoastra
Seful: Sigur, intra ce pot sa fac pentru tine?
Angajatul: stiti, sunt angajatul aceste firme de peste zece ani.

Seful: Asa…
Angajatul: Nu vreau s-o iau pe ocolite. As vrea o marire de salariu. Sunt mai multe companii care ma cauta dar am zis sa vorbesc cu dumneavoastra prima data
Seful: O marire? Ti-as da o marire de salariu, dar nu e timpul potrivit pentru asta acum.
Angajatul: Va înteleg si stiu ca situatia economica curenta are un efect negativ asupra vânzarilor, dar trebuie sa luati în considerare ca muncesc mult, am initiativa si sunt loial acestei companii de peste zece ani.
Seful: Ok, luând în considerare acesti factori si pentru ca nu am chef sa caut pe altcineva în locul tau, îti ofer o marire de 10% si înca 5 zile de concediu pe an. Ce zici?
Angajatul: Excelent. Multumesc, domnule!
Seful: Înainte sa pleci, de curiozitate, care sunt companiile care te cauta?
Angajatul: … Electrica, Distrigaz, Romtelecom, ApaNova si banca.

Wapi & Mihai Theodor (20.04.2010)& Stefan Cristian (19.05.2006)

Am ras cu lacrimii

Un vot va rog.

Nunta 12.05.2007

Mergi la inceput

si uite asa mi-am adus aminte ca am pastrat niste bancuri, primite pe mail, sa vi le arat si uitasem de ele

Un barbat la volanul unei masini. Noapte, el foarte obosit dupa multe ore de condus. La un moment dat, trage pe dreapta pentru foarte necesarul pui de somn. Nici n-apuca s-atipeasca, ca-l trezeste unul : - Nu va suparati, aveti un ceas ?
Asta, nervos, raspunde: - E 4 si jumatate !!! Se baga iar la somn. Dupa ceva timp, altul ii bate-n geam :
- Nu va suparati, aveti un ceas ? Asta, si mai nervos : - E 5 fara 10 !!! Dupa care scrie pe o foaie mare : "NU STIU CAT E CEASUL" si, o lipeste pe masina. Un al treilea se opreste si ii bate-n geam : - Tu ce mai vrei ma ??? intreaba soferul enervat la culme. - E 5 si 10 !!!

O fetita abia terminase prima saptamâna de clasa întâi si vine nervoasa acasa: “Îmi pierd vremea cu scoala”, îi spune mamei. “Nu stiu sa citesc, nu stiu sa scriu si nici sa vorbesc nu ma lasa !!!”.

Singurul martor la accident de munca este un copil. Un politist vine si-l întreaba: - Ma, copile, de ce a cazut omul ala de pe schela ? - Pai, l-a batut Dumnezeu ... - Da’ de ce l-a batut Dumnezeu ?? - Pentru ca a înjurat ... - Si cum a înjurat ??? - Dumnezeii matii de copil, nu mai scutura scheeelaaaa !!!

La tribunal, judecatorul: - Si vreti sa sustineti ca atunci ati crezut ca portmoneul gasit va apartine ??? - Portmoneul, NUUUUUU !!! ... Da’ bancnotele îmi pareau foarte cunoscute ...

Un vot va rog.

Nunta 12.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

AMI, STANUCEL eu il scot pe Albert zilnic, ieri si azi au fost cam -8, -7 grade, dar tot l-am scos in fata blocului, stam cel putin o jumatate de ora.

VLADI bine ai revenit, multa sanatate iepurasilor tai!

OANA tu intrerupi homeopatele la vaccin? Mie nu mi-a spus asa ceva, intr-adevar nici nu i-am zis ca vom face vaccin .
Sper sa nu se bata cap in cap, cu toate ca am citit ca homeopatele merg cu alopatele fara probleme.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Child si noi intrerupem 3 saptamani dupa vaccin. Asta mi-au zis 2 medici homeopati, dar explicatia nu o stiu. Oricum nu cred sa fie mare problema.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Am fost azi la Ikea si am cumparat gardut din ala de siguranta care se pune in deschiderea usii. La Vladimir nu am avut dar acum mi se pare necesar pt ca acusi Floricica va merge singur si nu stii cind ii vine sa o ia pe scari... M-am gindit sa va amintesc si voua, mai bine zis cui crede ca are nevoie, ca sa blocheze copilul in camera lui cind are treaba dar sa nu trebuiasca sa inchida usa totusi, macar sa-l auda :)

Am mai luat protectii pt colturile mobilelor sa le lipesc pe unde sint colturi taioase, protectii pt sertare ca sa nu-si prinda mina la comoda de exempu unde vad ca ar fi interesat sa scotoceasca si protectii pt prize, sa astup prizele care-s in raza lui de actiune. O sa le montez pe toate zilele astea, pina sa inceapa sa umble mai mult prin casa (deja se plimba tinindu-se de mobile) - mai bine mai devreme decit prea tirziu ! :)

Am mai luat si un ham de la Chicco. Si pe noi ne rupe de spate cu mersul tinut de mina. Vreau sa-i pun ham de cind incepe sa mearga singur, nesustinut, ca sa mergem si noi in pozitie verticala pe linga el. DAYANA, stiu ca si tu te plingeai de spate, tie nu ti-ar fi util un ham?
Lui Vladimir i-am pus hamul prea repede, inainte sa mearga singur, si nu a fost bine, l-am intirziat cu mersul, pt ca i s-a parut mai comod sa atirne in ham decit sa-si tina sigur echilibrul pe picioare :)

CASTELANA sper sa aud curind de la tine ca nu mai esti abatuta etc si ca totul e vesel pt tine. Stii, am auzit de o carte buna. se cheama "Nu sint o mama perfecta!". Ma gindesc adesea la asta, ca trebuie si noi sa avem momentele noastre de respiro, in care sa nu ne pese daca se mai darima ceva prin casa sau daca lipsim de undeva unde sintem invitati pt simplul motiv ca ne mai pastram energia si pt mine... sa zaci cite un pic in fiecare zi e benefic - cel putin pt mine sigur e! Oboseala acumulata, nervii tinuti intinsi fara sa-i descarc multa vreme de dragul politetii, purtarii intelepte sau ceva de genul asta si somnul insuficient de luni de zile m-au cam darimat :)

Mergi la inceput