LMA Briana! Iepurasi de mar-apr 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stanucel/stanucel.jpg)
carmickey spune:
bluekidoo L-ai ajutat pe BlueKidoo cu 236 bani! cam putin...?
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010
si adolescent Paul Florian13.09.1993
Viitorul suna bn pacat ca nu raspunde nimeni...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/castelanaC/castelanaC.jpg)
castelanaC spune:
Buna dimineata,
e vineri fetele si incepe wk-ul, eu ma bucur in fiecare zi de vineri ca de maine sta tati cu noi acasa.
Eu am culcat puiul dupa ce s-a trezit la 8,30 apoi s-a jucat, a mancat cateva feliute de mango ( de cand ii dau bucatele mananca o cantitate mai mica)apoi cat m-a jucat cu el a adormit bun si bland pe umarul meu.
Vladi, merci, ai mare dreptate, trebuie sa mai am si eu un mom de respiro, cand si cum nu stiu. ultima perioada a fost mai incarcata, mai ales cat a stat tata aici, am facut program turistic la greu cu el, incercand sa-i aratam cat mai multe. Eram asa multumita ca pot face asa pentru el( cu parerea de rau ca mamei mele nu am putut... din cauza sanatatii ei), ceea ce m-a daramat a fost o discutie cu el in ultima zi, am condiderat-o lovitura sub centura.
Dar am norocul ca am baietii mei langa mine si zambetul celui mic ma scoala din amorteala.
In fine viata merge inainte cu bune si cu rele, important este sa fim sanatosi si daca este posibil pe cei dragi aproape, ca de reprosuri sunt satula, batranilor care nu se considera batrani decat cand le convine, le mai place sa se alinte si sa-si dea in petec, vb romaneasca.
Merci de sugestia cu cumparat protectii, inca nu am luat nimic de la capitolul asta, vom aprofunda subiectul. sincer dupa plecarea lui tata acasa n-am mai intrat in magazine decat daca trebuia musai, ma saturasem aproape zilnic.
vorbeati de jucat cu copiii, al meu se joaca si singur mai ales dimineata, seara in schimb incepe sa fie obosit si prefera sa fim langa el, sau sa fie cineva. Cand gatesc cina sta cu mine in bucatarie in scaunelul sau si comenteaza, discuta cu mine, asta daca nu este tasu acasa si se joaca amandoi in living pe jos.
Cand vine cineva in vizita se joaca si cu ceilalti fara sa fie nevoie de mami. rade cu lacrimi cand ne strambam la el, cand facem jocul cucu si alte de astea inteligente.
Face din ochi, noi inchidem cateva secunde ochii si el doreste sa ne imite, strange cu nasuc cu tot, este asa de haios, ne distram si noi pe langa el.
in schimb cutiile, cartoanele, orice bucata de la ambalajele jucariilor sunt fascinante pentru el.
azi are la masa:
dimineata feliute de mango ( a mancat si mami)
pranz la fel ca ieri carnita de vita cu legume ( cartof, cart6of dulce, ceapa si suculet de rosie) condimentate cu patrunjel, parmiggiano si o lingura de ulei inainte de servire.
deseara nu stiu, ma gandeam sa-i fac paste sau orez fierte in lapte de vaca, oricum are si iaurt, deci in functie de inspiratia de moment
sa vedem ca avem si musafiri si depinde si de cat de ocupata sunt cu pregatirea mesei.
cam asta e, incercam sa fim acasa la ora "olita" asa il pot vedea cand incepe sitiatia scremacioasa si pac bagam 15 min de studiu cu carticelele.
fetele va pup, sa aveti o zi excelenta si un wk-end insorit sa puteti scoate copii la zapada, bafta pentru studioasele odiseei ( doame cat va admir) si scuze cand mai fac greseli, nu revin asupra textului, altfel n-as mai trimite nimicuta.
caffe si ceai pentru toata lumea, cornuri cu cioccoooooooo aburinde va las la micul dejun
castelana mami fericita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyangel/babyangel.jpg)
babyangel spune:
'neata fetele,
Nu am citit ieri nimica si nici azi nu am timp dar am mare nevoie de o informatie:care din voi dati la bebei CHAMOMILA pt dureri de dinti (CH9) cate bilute dati si de cate ori pe zi???
Am cumparat ieri si farmacista m-a trimis la Dr homeopat ca elenu stiu cate se dau!
Va tuc pe toate si ne "auzim" maine!
Anca
In asteptarea lui Cupidon
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/child/child.jpg)
child spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyangel 'neata fetele, Nu am citit ieri nimica si nici azi nu am timp dar am mare nevoie de o informatie:care din voi dati la bebei CHAMOMILA pt dureri de dinti (CH9) cate bilute dati si de cate ori pe zi??? Am cumparat ieri si farmacista m-a trimis la Dr homeopat ca elenu stiu cate se dau! ![]() |
Eu stiam de 3 granule de 3 ori pe zi.
Eu ii dau chamomilla de ch 15, 5 granule seara, asa mi-a recomandata homeopata
Diana
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyangel/babyangel.jpg)
babyangel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui child
Eu stiam de 3 granule de 3 ori pe zi. Eu ii dau chamomilla de ch 15 5 granule seara, asa mi-a recomandata homeopata Diana ![]() ![]() |
Mersi
![](pupic.gif)
Se pare ca erau mai informate si practica homeopata a ajuns in farmacii de mai multa vreme.
Anca
In asteptarea lui Cupidon
![](amoras.gif)
mami de
![](copilas.gif)
de
![](cavaler.gif)
Codrin luna a 8 -a
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nafi/nafi.jpg)
nafi spune:
Buna dimineata fete dragi!
Doar ce i-am dat micul dejun lui Ricky si profit ca sta cuminte in scaunel ca sa va salut pe ziua de azi si sa spun
LA MULTI ANI ERIC PETRUS! SA CRESTI MARE, SANATOS SI SA-I ADUCI LUI MAMI MUUULTE BUCURII!
VLADI - sa stii ca eu am gasit un ham pe la verisoara lui Ricky, cand am fost la socri de Craciun, l-am incercat dar nu a fost chip. musiu e prea naravas ptr ham! Era un circ total si a trebuit sa renuntam la idee. bine ca nu l-am cumparat ac erau bani aruncati.
Portita e o idee f buna dar iarsi in cazul meu nu de mare efect caci Ricky bantuie prin toata casa dar nu are cu ce-si face rau caci noi inca avem cutii de carton pe post de mobila si trage de ele toata ziua..dar rau nu are cum sa-si faca.
Ieri a intrat in baie si a inhatat hartia igienica. 2 minute l-am lasat singur sa merg in bucatarie. cand m-am intors sa vad ce face, ca prea era liniste!, el intindea hartia de mama focului prin toata casa!
CASTELANA - ce dulce e Cezar cum adoarme el cumintel si cat de haios cand strange din nasuc! si Ricky a inceput sa faca asa si ne vine sa-l papam cat e de simpatic. eu una nu l-am invatat sa faca asa...e initiativa lui!
Ma bucur ca gasesti resursele si puterea sa treci peste toate cele neplacute. asta e, viata e plina de rele si de bune. importnat e sa incercam sa minimizam la maxim ce e rau si sa ne bucuram de cele bune!
BUMBITZA - ca tot ma intrebai de analize, ieri am luat rezultatele si acum nu o sa ma mai creada nimeni cand spun ca sunt epuizata si nu ma simt bine ptr ca mi-ai iesit analizele f bune!
Ca sa dau acteva exemple ptr cine se pricepe:
Glucoza - 96 mg/dl
Colesterol total - 129 mg/dl
Colesterol HDL - 50 mg/dl
Colesterol HDL % - 39 %
Hemoglobina 134 g/l
Azi merg in sfarsit la ginecolog , sunt un pic stresata caci de cand ma stiu urasc ctrl ginecologice, dar importnat e sa imi puna un diagnostic corect si sa-mi dea tratamentul just.
WAPI, BLUEKIDOO - f haiose bancurile
Va doresc o vineri linistita si un weekend super mamici dragi.
ma duc sa schimb veveritul caci avem si noi o situatie scremacioasa vorba Castelanei
![](images/user_woman.png)
Bumbitza spune:
Neata fetelor!
LA MULTI ANI ERIC PETRUS! SA FII SANATOS, FERICIT, VOIOS, NOROCOS SI IUBIT TOATA VIATA!
Raportam o noapte ca toate celelalte, cu treziri la 2-3 ore pt supt tzitzi:)
CASTELANA si eu la fel de tare ma bucur cand vine week-end-ul tot din acelasi motiv :D Cat despre vorbele tatalui, poate nu a vrut sa loveasca asa tare, sau poate nu si-a dat seama..e greu sa nu pui la suflet stiu, dar asa-s parintii de la un punct incolo
NAFI, si eu mi-am facut analizele pt ca la fel, eram epuizata si surpriza, au iesit perfect toate :)) Cred ca la psihic tre sa mai lucram un pic sa fim mai zen :D
Eu am avut Chamomila CH7 (apropos, eu credeam ca-s mai slabe decat CH9...) si dadeam cate 2-3 bilute de 3 ori pe zi.
Fug sa prepar mancarica. Azi avem:
mar+avocado+un strop de cereale
spanac+galbenus
budinca de mere+orez+lapte sau cartof+unt+lapte+branzica ma mai gandesc
Trimit ca ma musca de genunchi :D
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
![](images/user_woman.png)
kossir spune:
LA MULTI ANI ERIC PETRUS!!
Sati fie viata frumoasa si sa ai parte doar de momente frumoase
MAMI25 sa-ti traiasca, sa te bucuri de copiii tai sanatoasa si fericita.
Mai da si tu o veste, ceva. Povesteste despre nazdravani.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
La multi ani iepurasului mare :
Eric Petrus de mami25_7
sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !
La multe lunici iepurasilor :
Maria-Emilia de oanka80, Iris Alexandra de Andira,
Melina Isabel de 2anke , Lavinia Valentina de Brumari !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"