LMA Briana! Iepurasi de mar-apr 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

pentru cine vroia sa vada acum merge siteul de la semnatura mea cu
Carucioare pentru animalute

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

La multi ani urmatorului iepuras ce implineste 1 anisor

Eric Petrus

sa cresti mare mare si sa aduci multe bucurii parintilor tai!!

sensibila nici nu mi-am dat seama ca fata mea implineste azi 10 lunite daca nu o felicitai tu.
Sunt putin nedormita, dupa ce sapt trecuta fata mea a fost pe antibiotic ca a avut conjuctivita, saptamana asta a luat raceala de la frate-so si iarasi ii curg ochii si de 2 nopti mai mult nu doarme. Am mai tarziu iarasi programare la dr. sa vedem ce ne mai da de data asta.
Si noi avem portita, singura problema ii ca nu sta singura si urlaaaaa fata de frate-so care asa cuminte a fost la varsta ei. Ea ii genul care ma urmareste peste tot prin casa. Miercuri si-a facut o vanataie de toata frumusetea deasupra ochiului stang in masuta ca nu s-a tinut cum trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

LA MULTI ANI tuturor iepurasilor care au implinit un an Joy de GabyHila, Eric de mami25_7 si in avans pentru Briana de Ramy!
Am intrat scurt sa va spun ca suntem bine, doar ca eu fiind in sesiune sunt foarte ocupata, nu am timp de intrat pe net si ma tin departe de calculator fiindca odata deschis prea imi capteaza atentia. Oricum, cand Denis e treaz nu am cum fiindca trebuie sa stau doar cu ochii pe el fiindca e la faza cand incearca sa se ridice singur si inca neavand stabilitatea buna cade inapoi in fund sau chiar pe spate asa ca sunt mereu pe langa el. Iar cand doarme incerc sa invat.
Mai am doua examene saptamana viitoare si scap. Cele pe care le-am dat pana acum le-am luat cu note mari, nesperat de bine. Ma mir de mine cum reusesc sa le iau cu note asa de mari. Cand intru la examen am impresia ca e o varza totala in capul meu la materia respectiva, dar dupa ce citesc subiectele incep sa-mi aduc aminte incetul cu incetul si-apoi scriu tot ce-mi aduc aminte. Si desi am impresia ca pe-alocuri aberez, se pare ca profii au de unde alege ce e bun.
Mno bine, fug sa-l culc pe Denis si sa mai citesc cate ceva. Va pup cu drag si dor!

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

babyangel 4 granule de 2 ori pe zi.

mamica de Rares 21.02.2010

mersi !

Anca

In asteptarea lui Cupidon

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a

Mergi la inceput

L-ai ajutat pe BLUEKIDOO cu 142 bani!

Vladi – felicitari pentru achizitii

2anke – ma bucur ca sunt de ajutor (gluma) dar cu siguranta dup ace te dezmeticeai putin iti aduceai tu aminte. Pupici si sanatate multa iepuritei sa se faca bine repede !

atb – bafta la examene si sa iei numai note mari !

Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

'Neata. Hai la cafeluta.

Noi am avut o noapte secsi. Mereu se scoala de cateva ori bune noaptea dupa suzeta, apa sau pur si simplu, dar azi noapte a scancit efectiv mai mereu in somn. Bineinteles dintii, ce sa fie altceva? Asta zic de vreo luna incoace, asta zicem mereu cand nu avem raspunsuri, nu? Ea e si putin mucoasa, dar azi noapte nu a avut deloc probleme cu asta.

Vladi sanatate micutilor in primul rand. Ce bine ca a vazut si tati cum e cand esti cu norma intreaga. Ei chiar nu realizeaza cum e sa fie dependenti toatal de tine astia micii. Desi mie mi-a zis odata cand se vaita el rau de oboseala, stres si toate necazurile pamantului, ca nu ar sta cu astia mici nici o zi. Prefera sa mearga la servici si toate celelalte.
Ce frumos povestesti tu de Franta branzeturile si pateurile lor. Eu sunt cert de la tara, zau ca nu ma dau pe spate branzeturile si pateurile lor. Nu zic ca nu sunt bune, ca sunt fine si speciale, dar eu prefer branza de la taicameu si pateul Bucegi . Poate ca mi-e dor de ele si de-aia. Insa mor dupa rata lor cu portocale, iar supa aia de care vorbeai cred ca e tare gustoasa.
Cat despre vacanta prevazuta, du-te ca vezi tu acolo ce iese. Pacat ca nu pui poze sa vedem si noi. Da povestesti tu
Castelana , sa stii ca si eu dupa plecarea maicamii am ramas cu un gust amar, dar intre timp am uitat si mi-e dor de ei de mor. Trece ca sunt parintii nostrii si au scuza varstei. Pupam castelanii.
Stefimic sper si eu sa ne vedem la vara. Venim clar in tara si facem program impreuna, mergem in parc . Sanatate puiutilor.
ATB bafta la examenele ramase si felicitari pentru cele luate cu note asa mari

Hai ca iar m-am intins.
Un weekend placut fetelor

Mergi la inceput

Aaaa sa povestesc ce am patit ieri cu Gia

Dupa cum am mai zis am aruncat o gramada din camara si eram in mijlocul unui raft si Gia care era langa mine in scaunel incepe "papa papa pa pa " si eu zis, stai mama sa termin raftul asta si apoi iti dau sa papi daca iti e foame dar in gandul meu imi spuneam ca nu are cum sa asocieze foamea cu cuvantul papa.
Si tot sortam pe acolo si la cateva minute incepe sa tipe si sa se zmiorcaisemn la ea ca ii e foame.
Am ramas blocata. Chiar ii era foame.
Si a ras un borcanele de mancare (aduse cu greu tocmai din Norvegia, dar se vede in ele calitatea) si o cutiuta de crema de vanilie de la Nestle
Apoi a baut si ceiut cu paiul, era fericita.

Si asta cu papa papa a facxut-o si de dimineata

Sa nu mai zis ca nu a dormit deloc toata ziua de curioasa ca ce fac eu in camra. S-a trezit dimineata la 10 (ca ea doarme de la 22- 23 cand adoarme pana la 9-10 fara sa se treasca deloc) si a mai adormit la ora 17.
Deobicei ea dormind destul de mult si ziua. Adica se trezeste , papa se joaca si iar vrea nani, apoi mai doarme la prinz si apoi daca se poate si de la 6-7, macar o juma de ora acolo

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ciao din nou!

S-a dus sotul pana la posta asa ca am profitat!

Noi am fost o tura in Prenatal si i-am luat caruciroul Take Away lui musiu. L-am luat cu punctele acumulate pe 2010 E mult mai micut si usurel asa ca luni cand mergem la Ikea vom avea loc in masina ptr mai multe lucruri.

Sensibila felicitari ptr Gia care stie bine ce vrea si a invatat sa si zica! Riccardo inca nu zice dar azi in masina a tras o palavrageala in bebelusheasca lui de am murit de ras! cand ii este foame ne musca iar cand ii este somn casca cu o gura maaare ca e imposibil sa nu pricepi care-i treaba

ATB - felicitari ptr notele mari si bafta la cele ramase!

Kossir - sa stii ca de la dinti poate fi maraila pisicutei tale . si Ricky , inainte sa-i sparga dintele gingia..mi-a plans in somn doua nopti la rand de mi se rupea sufletul de mila lui. pe urma, odata iesit dintzocul a trecut si mieunatul! sper sa iasa repejor dintzisorul si sa nu sufere prea mult Sofiutza scumpa.

BUMBITZA - da. cred ca la utltimul etaj avem noi probleme. stresul si oboseala sunt de vina. dar vor trece si astea. sau ne vom obisnui cu ele! pup Ilincutza frumoasa

Gata..fug sa prepar pranzul lui Ricky .

Azi meniul la pranz este crema de legume (cartofi, morcov, ceapa , conopida) cu carnita de mix pui vitel .

Inca ne luptam sa bea lichide. nu vrea si pace! ii mai dau cu lingurita cate un pic dar cum vad ca face pipi ok nu-l bat la cap prea tare. cand o avea sete va bea el!

O zi buna fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Vai Sensibila ce povesteti tu acolo...pai Gia ta, dupa ce ca e cumintica foc, e si isteata foc..auzi sa stie ea sa ceara papica. Bravo ei, si tu mami sa stapanesti sanatoasa casuta si sa o aranjezi dupa cum iti place tie.

Eu azi sunt in toane bune ca am avut parte de o noapte linistita, doar cu 3 treziri de bagat suzi in gura, si apoi trezirea definitiva la 7.30 (fata de 6 diminetile trecute, acu a fost chiar parfum).

Si eu dau chamomilla 5 bilute seara (i-am dat ch 9; si zilele astea de cand cu dintisorii aia de sus i-am dat ch30, crezand ca e mai tare...dar vad ca voi ziceti ca e invers)

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Eu nu as fi convinsa ca ch mai mic este si mai tare.
Am citit intr-o carte de specialitate ca, citez "cu cat numarul dilutiilor este mai mare, cu atat puterea medicamentului si raza lui de actiune vor fi mai mari" si erau exemple de dilutii de 6 (asta s-ar lua de 3-5 ori pe zi) si de 30 (asta s-ar lua 1-2 ori pe zi).

Logic ar fi asa cum spuneti, ca ch mic e si mai tare, daca e asa, cartea minte

O sa intreb homeopata la urmatoarea consultatie.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput