LMA Briana! Iepurasi de mar-apr 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 18
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s aaa, initial am crezut ca Alexia este in poza de la patinoar, apoi am citit comentariul pozei |
Multumim!
Stiu ca se zice ca astia invata sa patineze inainte sa mearga, dar la noi nu se aplica! Cred ca e gena romaneasca ce-si face de cap.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
citat din mesajul lui CoriMami Yaia, nu stii ce pofta imi e de somon, tot zic ma mai fac reteta mea preferata- medalioane de somon cu mustar si miere, la cuptor- e frantuzeasca si buuuuna. Si..mi-e pofta si de tarile nordice, ce povestesti tu suna bine tare, iar eu sunt o mare amatoare de calatorii externe. Da-ne Doamne buget! |
O pui si aici? Reteta adica.
Eu nu ma prea pricep la gatit peste, cel mai mult imi place somonul la gratar. Probabil nu prea stiu sa gatesc pestele pentru ca asaca facea mama doar vreo 2 retete, care imi placeau la nebunie, dar aici nu se gasesc pestii pe care ii foloseam acasa si nu iese. Reteta cu usturoi mama o facea cu macrou. Aici nu gasesc macrou, am incercat cu alt peste, dar nu iese la fel, chiar nu iese gustoasa cu alt tip de peste.
Super asta cu bugetul!
child spune:
SENSIBILA daca are nasucul infundat, merge vibrocilul foarte bine, de 2 sau 3 ori pe zi cate o picatura in fiecare nara.
Daca nu e infundata, doar ii curge nasucul, atunci ser fiziologic cat mai mult si aspirata des.
Nurofenul merge bine, cate 2,5 ml de 3 ori pe zi, chiar daca nu are febra, e antiinflamator, medicii asa recomanda.
Coryzalia este pentru mucisori, ai putea sa-i sfarami cate o tabletica in putina apa, de 2-3 ori pe zi.
Oricum, astea sunt doar sugestiile noastre, din experienta, dar cel mai bine e sa o vada un medic.
Multa sanatate Giei!
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
Yaia spune:
Nafi, ma bucur ca au iesit bine analizele. Uneori ai nevoie doar de o confirmare ca sa iesi dintr-o pas aproasta. De acum numai zambete si voie buna la voi, binee?
Blukidoo, bravo Tanyei! De acum va merge in 4 labute din ce in ce mai putin, ai sa vezi!
Si mie mi-a facut sotul un cadou din asta sambata dimineata, a luat el copii la hranit si jucat si am dormit pana la 9 si m-am trezit treptat, ca inainte de a vea copii, si nu brusc, la strigatul ce tine loc de buna dimineata. Ce placere! I-am intors si eu favoarea duminica dimineata.
bluekidoo spune:
Sensibila multa sanatate Giei si multa putere tie sa treceti peste.. nu ma bag la sfaturi aici pentru ca noi am fost ocoliti de raceala momentan (desi o tin destul de dezbracata, sau mai bine spus imbracata subtire chiar si afara: body si geaca peste).. nu am avut decat cateva zile de febra dar fara alte simptome..
Eu o sa intru acum pe contul comun si imi sterg albumul pentru ca am alte cateva personale unde tin poze si pot fi vazute (facebook, la semnatura pe photobucket, picasa personal).. spatiul de pe contul comun il voi ceda
Fetele cum sa fac ficatel pentru pitica? Azi vreau sa-mi fac mie o tochitura de ficatei cu inimi, pipote, ciuperci, ceapa si condimente (pt mine doar prajit exista ficatul) si as vrea sa-i fac si Tanyei dar nu stiu cum.. parca doar fiert nu merge.. voi ce spuneti? ma gandeam la cartofi natur, salata de morcov cu telina si multa lamaie si ficatei. Sa ii fierb si apoi s aii inabus un pic in ulei? sau sa-i las doar fierti? or fi buni?
Un vot va rog.
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
Yaia spune:
citat din mesajul lui irene26 Yaia, baiatul iti seamana, iar fetita seamana cu sotul tau. Superbe pozele si protagonistii! |
Multumim mult!
Rebiana27 spune:
IRINA mai e putin pana la finalul sesiunii insa pana acum este foarte bine. Nu degeaba m-am apucat de invatat cu 3 saptamani inainte de a incepe primul examen.
SENSIBILA sanatate Giei. Pentru nasuc recomand, ca si fetele, serul fiziologic + aspirat mucozitatile. In gat este rosu, de ai tras concluzia ca o doare? Nurofen, zic eu. In cazul in care face febra eu merg pe Eferalgan. Oricum, doctorii recomanda sa le alternezi. Dai sa bea multe lichide.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
bluekidoo spune:
gata.. album sters.. cine vrea sa ne vada ne gaseste la semnatura mea (este link de pe photobucket) si pe facebook
yaya deja nu prea mai sta deabuselea.. numai in picioare. deabuselea o ia cand isi pierde echilibru si vrea neaparat sa ajunga undeva si nu are rabdare sa se miste incet..
Asa este.. este o binecuvantare sa te odihnesti si sa te trezeasca atingerea si glasul puiului mic sorin asa ma trezeste mereu, imi pune fata in pat iar ea de cate ori ajunge langa mine imi pune manutele pe fata, ma pupa si tipa de fericire m-as trezi la fiecare 10 minute chiar si noaptea numai sa am astfel de treziri
Un vot va rog.
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
Rebiana27 spune:
BLUE incearca sa-l frigi sau sa-l faci la grill din acela de folosit pe aragaz... in care pui apa in compartimentul de jos, deasupra e gratarul si deasupra tuturor capacul. Sper ca ai inteles explicatia. Pofta mare!
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui bluekidoo Asa este.. este o binecuvantare sa te odihnesti si sa te trezeasca atingerea si glasul puiului mic sorin asa ma trezeste mereu, imi pune fata in pat iar ea de cate ori ajunge langa mine imi pune manutele pe fata, ma pupa si tipa de fericire m-as trezi la fiecare 10 minute chiar si noaptea numai sa am astfel de treziri |
Lovely!