LMA Briana! Iepurasi de mar-apr 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 17
sensibila spune:
CoriMami - Multumesc frumos. Nu are febra
Doar stranuta si ii curgeeeeeeeeee nasul
Oscciloccocnic cat se da ?
Mi-a zis o prietena ca se da 1 flacon de 2 or pe zi ? ?
Si zicea ca mai e bun Homeogene 9 si paragripe ? 3 tablete pe zi ?
Zicea cineva pe aici de bagat vitamina c pe nas ? sau am visat eu ? de la ce marca vitamina C ? ca eu am una dar Giei mereu ii vine sa verse dupa ea !
Am inteles ca pt nas e bun Coryzalia ?
Intreb ca sa vad mai multe pareri
Momentan i-am dat doar ibalgin si oscilo si apa de mare si ser
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
atb spune:
Citat: |
ATB campionatul mondial e in ultima saptamana din martie, la Tokio Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010) |
Child, si nu mergi la Tokyo??? Tu participi ca arbitru si la mondiale sau doar la europene?
Sensibila, sanatate multa Giei! Pt. nasuc aspirat cat de des cu ser fiziologic, daca culoarea mucozitatilor capata culoare galben-verzuie trebuie dat ceva gen picaturi Betabioptal insa doar prescrise de medic, iar pentru gat siropel Stodal pe baza de plante sau Eurespal care e cahhhh, un adevarat chin... Cel mai bine e sa mergi la medic sa-ti prescrie el ce crede ca e mai potrivit.
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
CoriMami spune:
Oscciloccocnic se da 1 flacon de 2 or pe zi la urgente, granulele dizolvate in apa.
Homeogene si paragripe, sunt bune, dar sunt de supt, nu stiu cum i le-ai putea da.
Vitamina c pe nas nu te grabi sa pui!Cea sub forma de picaturi oricum NU e de pus in nas!! contine glicerina ca sa nu faca rau la stomac. In nas se pot pune picaturi din Vit C fiole, dar din cate stiu eu nu se gasesc.
Coryzalia e bun la raguseli, probleme ale corzilor vocale.
Eu zic ca i-ai dat f bine ibalgin (e tot aia cu nurofen) si oscilo si apa de mare si ser, orice in plus peste aceasta schema, sa-ti prescrie pediatrul. Daca nu vezi ameliorari cu acestea, trebuie contactat neaparat.
Pup
Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare
sensibila spune:
atb - Multumesc. mucozitatile sunt transparente. Am eurespal in casa dat de pediatra dar e o boratura. Nu il pot lua eu dar ea. Si in plus ala e de tuse si nu tuseste
O sa vad cand ajung cu ea la dr daca e cazul
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
stefimic spune:
SENSIBILA cred ca cel mai bine ar fi sa vb cu un dr ca sa vada ce fel de mucozitati sunt.
noi pt muci punem ser fiziologic si apa de mare, iar ca picaturi am folosit ophtamesone N si betabioptal(astea contin antibiotic), daca nu vrei asa poti incerca cu vibrocil.
apoi cu gatul depinde ce este, daca tuseste noi luam mucosin sau mucosolvan, sau picaturi de ambroxol, daca nu tuseste si nu pare f grav poti merge pe panadol sau eferalgan.
daca nu trece asa eu zic sa o vada un medic, sau mai sunt variantele fetelor cu naturistele.
sanatate multa.
briza_marii spune:
Sensibila eu pt nasuc am dat, la sfatul lui Gabyhilla, si apoi al doctorului, vibrocil :1 pic/nara/dim si una seara. E f bun pt ca usuca mucisorii si nu mai curg asa in valuri (lui eric ii intrau in gura!! nu faceam fata cu aspiratorul ). Sanatate multa si sa scapati fara AB
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
oanaiacovita spune:
Neata!
Senisibila sanatate Giei. Au spus fetele cele mai bune remedii.
Fetele, am pus pe contul comun 3 foldere din carti/reviste scanate cu retete. Le puteti downloada cu Picasa pe toate odata.
Cand sunteti pe Album, in View all, aveti buton de Download to Picasa deasupra pozelor. Dupa ce dati download, vi se va deschide programul Picasa, se vor salva acolo, apoi mergeti la domnloaded albums, si apoi apasati butonul Export( e pe langa butonul de Upload) si le salvati unde vreti voi in calculatorul vostru. Sper ca s-a priceput ce am scris aici, ca azi nu am cuvintele la mine de explicat.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
Va mai rog o data, verificati albumele personale, ca nu mai avem loc pe picasa.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Yaia spune:
citat din mesajul lui Rebiana27 Scriu in timp ce vizionez pozici. Tudor e dulce foc; colegii lui asemenea. Privindu-i, la serbare, emotionati, fastaciti, entuziasti, usor plictisiti dar plini de energie, imi reamintesc de ce am ales sa intru in invatamant. Fii-miu e fan bluza lui Tudor ~ ii place de numa' Lightning McQueen. Tu, mami, chiar ai slabit... si ai ochii la fel de frumosi. Alexia ii mosteneste. Tudor e asa de afectuos cu surioara lui, care-i un pitic minunat! Cozonacii-s pufosi si numa' buni de mancat. Sa mai faci! Carticica precum aceea adusa de Mos Craciun Alexiei, cu butoane, a avut si Luca. I-a placut foarte mult! Pfiu, mi-am facut de lucru cu pozicile voastre si i-am declansat lui Luca (le vizionam impreuna) tot soiul de intrebari, legate de cadourile de sub brad :)) Ne place de voi la zapada aceea mare si la patinaj. Tudor se tine super bine pe skiuri! |
M-ai facut sa rosec, esti prea buna cu noi!
Si Tudor e mare fan McQueen! M-a innebunit: de la chiloti la radiere, de la bluze la carti si tot asa. Cand ii spun sa inchida ochii si sa se gandeasca la ceva frumos ca sa adoarma, McQueen e unul din lucrurile la care se gandeste si e pe primul loc. Cealalta varianta implica avioane.
Si sa stii ca Tudor e afectuos doar cand Alexia nu atenteaza la avioanele sau jucariile lui. E copil bun, doar ca acum testeaza limite si cateodata ajunge cam departe, pana ii spunem noi STOP, asta nu e voie. Dar e parte din proces, stii si tu cum e, ei incearca! Mai ales ca e la varsta lui NU!
Cozonacii au iesit buni, stii si tu, norocul incepatorului. Sa vedem la Craciunul viitor cum vor iesi.
Cartea cu butoane e primita din tara, de la o pietena draga, a fost hit la fetita ei si ne-a trimis-o si noua. Am vazut ca mai sunt 2 carti in colectie, probabil le vom lua la Paste.
Ai terminat cu examenele? Sper ca ai scapat de ele si ca ai luat note bune!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
child spune:
Child, si nu mergi la Tokyo??? Tu participi ca arbitru si la mondiale sau doar la europene? |
ATB e o poveste lunga cu mersul la campionatele europene, mondiale sau olimpiade.
In fiecare an, ISU (uniunea internationala de patinaj) hotaraste ce tari isi pot trimite arbitrii la competiile de genul acesta.
Si, pentru ca noi nu prea avem concurenti (doar la individual cate un concurent) nu prea avem sanse decat la un arbitru pe an (ori la europene, ori al mondiale), asta in cel mai bun caz.
De exemplu, anul asta doar la europene a mers un arbitru de la noi.
Iarasi e o poveste lunga despre cine merge dintre arbitrii romani, in general se merge prin rotatie, asa ca, daca esti norocos, prinzi un concurs de asta la vreo 5-6 ani.
Din fericire sunt si alte concursuri internationale, mai multe ca numar, la care putem participa, daca avem patinatori in concurs.
Anul asta eu am refuzat internationalele, dar de la anul...gata, plec la munca (trebuie sa recunosc ca este, de fapt, o placere sa arbitrez, sunt in stare sa stau o zi intreaga langa patinoar, nu ma pot plictisi deloc).
Hai ca v-am plictisit cu polologhia mea, ce sa-i faci daca stau acasa si sunt nevorbita , plus ca despre patinaj as putea vorbi non-stop...
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)