LMA Briana! Iepurasi de mar-apr 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

ANDRUSH am vazut pozele botzogashului. Ce frumusete!!!!
La cele de pe contul comun cred ca sunt restanta dar promit sa intru saptamana care vine.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

DENISA long time no see! M-am bucurat sa te citesc!
CHILD ma uit cu nespusa placere la patinajul artistic. Imi plac atat gratia patinatorilor cat si elementele pe care le executa. Le gasesc pe toate tare complicate avand in vedere ca eu nu ma pot deplasa pe patine.
CASTELANA sa fuga gandurile rele si sa adune numai bune!
VLADI hihi; ce zici acolo? Pai trend-ul copilariei mele, in materie de mancare, era format din cartofi prajiti si oua ochiuri/omleta asadar tortilla trebuia sa fie pe gustul meu :)) Nu spun ca n-am deschidere defel spre alimente noi insa resping din start pe unele dintre ele (fructe de mare - never ever; lapte de capra, asemenea... dar asta pentru ca nu-mi place laptele in general ca la branza de capra nu fac nazuri, sushi - nici macar n-am vrut sa incerc, carne de vanat, caltabos, creier pane, ciorba de burta etc).
NAFI stiam parodia insa tot am gasit-o amuzanta si.. din ce in ce mai reala

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Briana Maria, sa-ti fie viata precum ti-e acum privirea, plina de veselie, pura si incantata de viitoarele descoperiri! La multi ani sanatosi si fericiti!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Am vazut pozele lui Ianis, ii statea bine cu carlionti, ii sta bine si acum, tuns, ca-i ies in evidenta ochii superbi si falcutele!

Fug sa citesc din urma si revin cu raspunsuri...sper!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefimic
YAIA draguti puii tai, s-au facut mari, cred ca au inceput sa se joace impreuna.

Multumesc!
Cata, vrei sa spui sa-si smulga unul altuia jucariile, nu? Exagerez acum, exista si momente cand se joaca atat de frumos impreuna, de obicei Tudor o face sa rada pe Alexia cu giumbuslucurile lui si Alexia il soarbe din priviri si rade cu gura pana la urechi. Si eu mor de dragul lor si uit de toatemicile conflicte pentru jucarii.
La voi cum e? Banuiesc ca e cam la fel, dar sper la mai bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
yaia superbe pozele! alexia cu falcute si seamana cu tudor
si tu ai mai slabit, cel putin asa se vede la fata

Mersi!
Esti tu draguta cu mine, am slabit inainte de sarbatori vreo 3-4 kg, dar dupa aia nu am mai tinut post si nu am facut nici miscare, deci nu am mai slabit. De luni insa incep sala si dieta!
Sanatate multa, acum se explica absenta ta, brrr, toti 4 bolnavi si silvana rau! Sper ca a trecut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Yaia ce frumosi sunt cavalerii tai! Si se vede ca se inteleg. Cel mai mult imi place poza aia unde sunteti claie peste gramada pe covor. Dar nu va invidiez deloc pt zapada aia, chiar daca vad ca baietii tai stiu de mici sa mearga pe skiuri. Sti, chiar ma gandeam cum de ai ajuns tu asa departe de casa? Parca ai zis o data ca esti acolo de 10 ani, nu?

Cavalerul cel mic e cavalera.
Se inteleg cand nu se cearta, stii cum e, ca fratii.
Departe de casa m-a dus dragostea. Sotul, pe atunci prieten, a venit cu bursa la doctorat si eu am venit dupa el. Am mai facut si eu inca o facultate aici, apoi ne-am gasit slujbe si am ramas, deocamdata. Sunt aici de 8 ani.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu
yaia chiar, cum ai ajuns tu prin frigurile alea? Te-ai adaptat complet sau cam le injuri iarna? :))
Poate la vara ajung si eu prin partile voastre, o sa te intreb la un moment dat unde e frumos de mers cu un copil de 6 ani... Asta pt ca Mos Craciun mi-a adus cadou un calendar cu orasele europene si, in e,l un "voucher" de weekend unde vreau eu... M-am uitat cu Vladimir pe pozele din calendar si i-am zis de Roma ca e romantic, de Paris ac e stilat, de Berlin ca e curat si ordonat... si cind am ajuns la Suedia si Finlanda i-am zis ca acolo sint orase cu oameni cinstiti, cabane cju usa deschisa unde intri, stai, maninci si lasi banii la sfirsit si ca nimeni nu fura - na, ce stiam si eu de prin copilaria mea cind citeam almanahul Flacara :)) La sfirsit l-am intrebat unde vrea sa mergem noi doi si a zis ca vrea la oamenii cinstiti :))

Dragostea, maica, dragostea!
De adaptat...cand vine vorba de iarna, categoric nu! Adica eu astept deja primavara si ea va veni prin aprilie-mai! Si ultimele ierni au fost super incarcate de frig si zapada. Pana si vecina mea, finlandeza get-beget, mi-a zis ca s-a saturat de ninsoare.

Pe Vladimir atunci e musai sa-l duci la Stockholm! E un oras super, orasul meu preferat, il prefer chiar si Oslo-ului. E plin de muzee, cu vaporase, canale, palat ce schimba garda, primaria unde se dau premiile Nobel si un muzeu de isrotie naturala pe care Vladimir il va adora, ca sunt o gramada de chestii interactive si educative pentru cei de varsta lui. Si mai e muzeul Vasa, de care Vladimir v-a fi incantat daca ii plac vapoarele (e o corabie veche scoasa de pe fundul marii, are o poveste interesanta). Stockholmul are si un parc de distractii super si nu departe de Stockholm se afla Kolmorden, o gradina zoologica super, unde se poate plimba cu masina printre lei si alte animale, ce mai, ca un safari in nordul Europei.
Ce are Stockholmul fata de alte orase grozave ale Europei - curatenia!
Noi chiar glumim, spunem ca ceea ce trebuie vazut cand cineva vine in Finlanda e Stockholmul. Asta pentru ca in Finlanda nu e mare lucru de vazut in afara de natura. Dar poti face un concediu aici in nord, poti veni in Helsinki, sta 2-3 zile si poti lua vaporul pana in Stockholm, nu e foarte scump si e o experienta placuta pentru baietii de varsta lui Vladimir.
Iar pentru iubitorii de natura, recomand cu caldura fiordurile Norvegiei, dar trebuie vazute in tur cu masina, autocarul sau trenuletul. Sunt absolut magnifice, dar un copil de 6 ani nu e prea atras de privelisti, deci Norvegia e mai mult pentru adulti.
Daca va decideti asupra tarilor nordice, da de stire. De veniti la mine vara, va pot duce la un lac superb. De nu veniti, tot va pot ajuta sa va faceti o vacanta frumoasa in nord.
Si aici chiar sunt cinstiti, nu au nici macar cuvant pentru coruptie. Dar nu se plateste cash mai niciunde, peste tot se plateste factura online, deci nu se mai lasa banii cand pleci, platesti dinainte pe internet. Si la sfarsit te vezi cu proprietarul uneori, sa lasi cheia, desi de multe ori iti zic sa lasi cheia in cabana si sa tragi usa dupa tine (se inchide automat si ei au mai multe chei). Asa ca vezi de-ti updateaza informatiile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami
Yaia frumosi copii ai!sa-ti traiasca! si am dat si peste pozele cu cozonaci

Multumesc!
Dar eu cu tine nu vorbesc, ca tu imi tot faci pofta de peste! Hai sa te ademenesc si pe tine: aici somonul e foarte bun si se gaseste peste tot, e cel mai comun peste. Te-am ademenit?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irene26
Yaia, maine incerc sa vizionez pozicile cu puisorii tai!

Irene, eu zic sa profiti de prezenta mamei si sa te bucuri de ea cat mai mult!

Mergi la inceput