LMA Briana! Iepurasi de mar-apr 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Rebiana, Roxana, Vladi, mi-ati facut pofta de tortilla de patatas!
Rebiana, eu sunt cam ca tine, mai conservatoare in ceea ce priveste mancarea. La mine problema e ca stiu sa gatesc si daca nu-mi suna bine combinatia, nu incerc. Sushi am incercat, dar nu ma incanta ideea de peste crud si nici foita de alge nu ma da pe spate. In plus, nu-mi plac sosurile, nu-mi place curry si nici wokurile. Deci 'pierd multe', cum imi spune sotul meu, care incearca de toate, ca Vladi. De multe ori ii raspund sa ma lase in pace, ca e pierderea mea, nu a lui.

Sa aveti o noapte buna!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Rebiana, eu sunt cam ca tine, mai conservatoare in ceea ce priveste mancarea. La mine problema e ca stiu sa gatesc si daca nu-mi suna bine combinatia, nu incerc.

Yap! That's my problem too!
Merg sa caut link-ul cu pozele voastre. Nu le-am vazut si vreauuuu!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Scriu in timp ce vizionez pozici. Tudor e dulce foc; colegii lui asemenea. Privindu-i, la serbare, emotionati, fastaciti, entuziasti, usor plictisiti dar plini de energie, imi reamintesc de ce am ales sa intru in invatamant. Fii-miu e fan bluza lui Tudor ~ ii place de numa' Lightning McQueen. Tu, mami, chiar ai slabit... si ai ochii la fel de frumosi. Alexia ii mosteneste. Tudor e asa de afectuos cu surioara lui, care-i un pitic minunat! Cozonacii-s pufosi si numa' buni de mancat. Sa mai faci! Carticica precum aceea adusa de Mos Craciun Alexiei, cu butoane, a avut si Luca. I-a placut foarte mult! Pfiu, mi-am facut de lucru cu pozicile voastre si i-am declansat lui Luca (le vizionam impreuna) tot soiul de intrebari, legate de cadourile de sub brad :)) Ne place de voi la zapada aceea mare si la patinaj. Tudor se tine super bine pe skiuri!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Am vazut pozele lui Ianis, ii statea bine cu carlionti, ii sta bine si acum, tuns, ca-i ies in evidenta ochii superbi si falcutele!

Fug sa citesc din urma si revin cu raspunsuri...sper!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

mutumim mult

am vazut si eu pozele voastre, am tremurat la cele cu zapada, brrr, dar m-am incalzit imediat cand ti-am vazut frumosii, au o privire asa calda si banda
aaa, initial am crezut ca Alexia este in poza de la patinoar, apoi am citit comentariul pozei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Am vazut acum comentariile voastre la poze, va multumim mult, sunteti tare dragute

Am vazut ca intrebati de ce 2 torturi? Pai i-am luat unul micut exact pe 19 ian cand a facut un an, si altul pe 22 ian, cand l-am serbat.

In seara asta i-am dat lui Ianis sa pape prima data oul intreg, i-am mai dat de fapt in galuste, i-am facut omleta in tigaie de teflon, fara ulei si a mancat cu mamaliguta, yummy, yummy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

LA MULTI ANI BRIANA SCUMPA CU PARUL CA PANA CORBULUI.
Sa fii fericita alaturi de parintii tai dragi. Ramy sa va traiasca si sa va bucurati de ea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara fetelor!

ma trezesc si eu la sfarsitul petercerii sa spun BRIANEI

LA MULTI ANI FERICITI PISICUTZA MICA SI SCUMPA, SA FII SANATOASA SI BAFTOASA!

Am avut o zi plina, sala, shopping, curatenie...plus ca musiu a adormit f greu , ne-am luptat vreo ora cu le. ii era somn dar nu reusea sa-si gaseasca pozitia in pat, se enerva, incepea sa planga si iar il luam in brate..iar la la..li li...nani nani...Sunetm franti si eu si sotul acum , stam prabusiti pe canapea fiecare cu laptopul lui...

Ieri am fost stresata caci am avut ctrl ginecologic.

Mi-a dat pilule anticonceptionale si mi-a facut si testul PAP ( are o mana asa usoara ca nici n-am simtit! mi-a zis dupa ca mi la facut!) Despre prolaps mi-a zis ca e normal ptr ca am nascut un bebe mare . vestea buna este ca nu uterul e cel s-a lasat ci peretii , mai bine zis un perete si anume cel comun cu rectul. e gradul 2 din maxim 4 ca stadiu deci nu f rau. asa ca pot continua o viata normala , sport , love si toate cele...caci nu se va agrava decat la o noua nastere. iar cand ma voi decide ca gata cu bebeii atunci ma opereaza si ma face ca noua.

Are o maniera de a spune lucrurile acest doctor ca m-a linistit complet si m-a facut sa-mi revin din obsesia pe care o aveam ca nu mai sunt ca inainte si ca arata naspa acolo jos (desi sotukl sarcu' mi-a zis ca nu vede sau simte vreo diferenta!). era totul in capul meu! Acum astept si rezultatul de la PAP test si pe urma ma calmez complet. Mi-a zis ca exercitiile Kegel nu ma ajuta. alea sunt ptr intarirea musculaturii , ptr cele cu pierderi de urina etc, ceea ce nu e cazul meu , ca muschii mei sunt f ok si nu am de ce sa ma preocup.

In rest nu am noutati. acum sunt f obosita si abia astept sa merg la culcare. O sa incerc maine sa citesc din urma.

Imi aduc aminte doar ca zicea Vladi de laptele de capra.zilele trecute i-am luat si eu lui Ricky si i-am facut branzica ptr cina din el. i-a placut tare mult! Aici e 3 euro litrul.

pe maine fete dragi. va pup si pe voi si pe iepuricii cei scumpi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

LA MULTI ANI, BRIANA!!! MULTA SANATATE, NOROC SI FERICIRE !

Ramy, sa-ti traiasca fetita frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

La multi ani Briana!!! Sa fii vesela mereu, iubita si pretuita, sanatoasa si norocoasa!!!

Petala desi nu are febra si e foarte vesela, am constatat ca are o amigdala inflamata (pe langa multii muci). I-am pus un supozitor in seara asta, primul din viata ei, cu paracetamol. Doamne, sper sa fim ok! Singura grija e ca daca ar fi nevoie de antibiotice ea nu inghite nimic-nu bea decat lapte dimineata si seara. Apa, ceai, nimic, siropuri nici atat.

Denisa, ma bucur ca sunteti bine, ne e dor de poze cu Maya!

Yaia, nu stii ce pofta imi e de somon, tot zic ma mai fac reteta mea preferata- medalioane de somon cu mustar si miere, la cuptor- e frantuzeasca si buuuuna. Si..mi-e pofta si de tarile nordice, ce povestesti tu suna bine tare, iar eu sunt o mare amatoare de calatorii externe. Da-ne Doamne buget!

Nafi - ma bucur ca ai primit vesti bune! Sanatatea e cea mai importanta. Acum sa te relaxezi si sa te bucuri de tot ce ai

Somnic usor iepurasi.

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Salutare si de la noi!
Suntem un pic bolnaviore, dar spre vindecare....speram.Dupa ce a facut febra timp de 10 zile,timp in care au suspectat-o de rubeola....dar n-a fost,apoi viroza dar n-a fost...nu mai stiu ce alte balarii....Am vazut 4 medici diferiti ultimii 3 la Medlife,am facut analize de sange, urina, scaun...am fost la ORL unde totul era ok.Deci, am avut febra care n-a sarit niciodata de 39 dar, era febra, iar la analizele de sange apareau ceva modificari care indicau o infectie...dar unde?Am facut apoi ecografie abdominala unde totul parea ok...un afara de o splenomegalie(splina marita....posibil datorita unei infectii).Singurul lucru bun era faptul ca febra nu sarea de 39 si reactiona f bine la antitermice.In toata perioada asta nu a mancat decat san si uneori cateva lingurite de iaurt bagate mai mult cu forta.De joi am inceput sa-i dau Augmentin si s-a schimbat total situatia...nu a mai facut deloc febra, a inceput sa mance si nu mai e asa maraita.
Deci, concluzia e ca a fost infectie dar unde?Mai aveam de facut radiografie la plamani dar nu ne-am mai dus dupa ce am vazut modificarile in bine.Sper sa fie ok si dupa terminarea Augmentinului.Sincer nush ce sa mai cred si cu cei de la Medlife ....au scoruri f mari , am lasat un car de bani si n-am aflat nimic concret.Sora mea i-a facut cateva analize nepotului si a dus in aceeasi zi o proba de urina la Medlife si o proba a trimis-o la Word Clinic(e o firma cu laborator in Germania...trimit probele cu avionul si sunt destul de piperati dar sunt safe ca rezultate).Diferenta a fost vizibila ...la Medlife proba a fost negativa, iar la Wclinic i-au iesit 2 germeni destul de urati.Singura problema e ca cei de la Word Clinic trimit greu rezultatele....iar eu eram presata de timp.
Gata v-am zapacit destul cu problemele noastre.

Am citit ca tot vb de mancare si mi-ati facut pofta, asa ca mi-am incalzit si eu o portie de budinca...da, la ora asta.....

Irene, bucura-te de prezenta mamei...presupun ca o vezi rar, lasa-ne pe noi,o sa ai timp sa ne citesti dupa plecarea mamei.

Am vazut ca vb de homeopatie ....acel CH inseamna de fapt o dilutie cel mai concentrat fiind 1 CH. Din 1CH prin diluare se obt 2CH....etc Eu asa stiu sper sa nu gresesc.

Mergi la inceput