LMA Briana! Iepurasi de mar-apr 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Yaia spune:
Rebiana, Roxana, Vladi, mi-ati facut pofta de tortilla de patatas!
Rebiana, eu sunt cam ca tine, mai conservatoare in ceea ce priveste mancarea. La mine problema e ca stiu sa gatesc si daca nu-mi suna bine combinatia, nu incerc. Sushi am incercat, dar nu ma incanta ideea de peste crud si nici foita de alge nu ma da pe spate. In plus, nu-mi plac sosurile, nu-mi place curry si nici wokurile. Deci 'pierd multe', cum imi spune sotul meu, care incearca de toate, ca Vladi. De multe ori ii raspund sa ma lase in pace, ca e pierderea mea, nu a lui.
Sa aveti o noapte buna!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rebiana27/Rebiana27.jpg)
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yaia Rebiana, eu sunt cam ca tine, mai conservatoare in ceea ce priveste mancarea. La mine problema e ca stiu sa gatesc si daca nu-mi suna bine combinatia, nu incerc. |
Yap! That's my problem too!
Merg sa caut link-ul cu pozele voastre. Nu le-am vazut si vreauuuu!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rebiana27/Rebiana27.jpg)
Rebiana27 spune:
Scriu in timp ce vizionez pozici. Tudor e dulce foc; colegii lui asemenea. Privindu-i, la serbare, emotionati, fastaciti, entuziasti, usor plictisiti dar plini de energie, imi reamintesc de ce am ales sa intru in invatamant. Fii-miu e fan bluza lui Tudor ~ ii place de numa' Lightning McQueen. Tu, mami, chiar ai slabit... si ai ochii la fel de frumosi. Alexia ii mosteneste. Tudor e asa de afectuos cu surioara lui, care-i un pitic minunat! Cozonacii-s pufosi si numa' buni de mancat. Sa mai faci! Carticica precum aceea adusa de Mos Craciun Alexiei, cu butoane, a avut si Luca. I-a placut foarte mult! Pfiu, mi-am facut de lucru cu pozicile voastre si i-am declansat lui Luca (le vizionam impreuna) tot soiul de intrebari, legate de cadourile de sub brad :)) Ne place de voi la zapada aceea mare si la patinaj. Tudor se tine super bine pe skiuri!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yaia Am vazut pozele lui Ianis, ii statea bine cu carlionti, ii sta bine si acum, tuns, ca-i ies in evidenta ochii superbi si falcutele! Fug sa citesc din urma si revin cu raspunsuri...sper! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
mutumim mult
![](icon_smile_blush.gif)
am vazut si eu pozele voastre, am tremurat la cele cu zapada, brrr, dar m-am incalzit imediat cand ti-am vazut frumosii, au o privire asa calda si banda
![](punk.gif)
aaa, initial am crezut ca Alexia este in poza de la patinoar, apoi am citit comentariul pozei
![](icon_smile_big.gif)
andra_s spune:
Am vazut acum comentariile voastre la poze, va multumim mult, sunteti tare dragute
Am vazut ca intrebati de ce 2 torturi? Pai i-am luat unul micut exact pe 19 ian cand a facut un an, si altul pe 22 ian, cand l-am serbat.
In seara asta i-am dat lui Ianis sa pape prima data oul intreg, i-am mai dat de fapt in galuste, i-am facut omleta in tigaie de teflon, fara ulei si a mancat cu mamaliguta, yummy, yummy.
kossir spune:
LA MULTI ANI BRIANA SCUMPA CU PARUL CA PANA CORBULUI.
Sa fii fericita alaturi de parintii tai dragi. Ramy sa va traiasca si sa va bucurati de ea!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nafi/nafi.jpg)
nafi spune:
Buna seara fetelor!
ma trezesc si eu la sfarsitul petercerii sa spun BRIANEI
LA MULTI ANI FERICITI PISICUTZA MICA SI SCUMPA, SA FII SANATOASA SI BAFTOASA!
Am avut o zi plina, sala, shopping, curatenie...plus ca musiu a adormit f greu , ne-am luptat vreo ora cu le. ii era somn dar nu reusea sa-si gaseasca pozitia in pat, se enerva, incepea sa planga si iar il luam in brate..iar la la..li li...nani nani...Sunetm franti si eu si sotul acum , stam prabusiti pe canapea fiecare cu laptopul lui...
Ieri am fost stresata caci am avut ctrl ginecologic.
Mi-a dat pilule anticonceptionale si mi-a facut si testul PAP ( are o mana asa usoara ca nici n-am simtit! mi-a zis dupa ca mi la facut!) Despre prolaps mi-a zis ca e normal ptr ca am nascut un bebe mare . vestea buna este ca nu uterul e cel s-a lasat ci peretii , mai bine zis un perete si anume cel comun cu rectul. e gradul 2 din maxim 4 ca stadiu deci nu f rau. asa ca pot continua o viata normala , sport , love si toate cele...caci nu se va agrava decat la o noua nastere. iar cand ma voi decide ca gata cu bebeii atunci ma opereaza si ma face ca noua.
Are o maniera de a spune lucrurile acest doctor ca m-a linistit complet si m-a facut sa-mi revin din obsesia pe care o aveam ca nu mai sunt ca inainte si ca arata naspa acolo jos (desi sotukl sarcu' mi-a zis ca nu vede sau simte vreo diferenta!). era totul in capul meu! Acum astept si rezultatul de la PAP test si pe urma ma calmez complet. Mi-a zis ca exercitiile Kegel nu ma ajuta. alea sunt ptr intarirea musculaturii , ptr cele cu pierderi de urina etc, ceea ce nu e cazul meu , ca muschii mei sunt f ok si nu am de ce sa ma preocup.
In rest nu am noutati. acum sunt f obosita si abia astept sa merg la culcare. O sa incerc maine sa citesc din urma.
Imi aduc aminte doar ca zicea Vladi de laptele de capra.zilele trecute i-am luat si eu lui Ricky si i-am facut branzica ptr cina din el. i-a placut tare mult! Aici e 3 euro litrul.
pe maine fete dragi. va pup si pe voi si pe iepuricii cei scumpi!
sanzi spune:
LA MULTI ANI, BRIANA!!! MULTA SANATATE, NOROC SI FERICIRE !
Ramy, sa-ti traiasca fetita frumoasa!
CoriMami spune:
La multi ani Briana!!! Sa fii vesela mereu, iubita si pretuita, sanatoasa si norocoasa!!!
Petala desi nu are febra si e foarte vesela, am constatat ca are o amigdala inflamata (pe langa multii muci). I-am pus un supozitor in seara asta, primul din viata ei, cu paracetamol. Doamne, sper sa fim ok! Singura grija e ca daca ar fi nevoie de antibiotice ea nu inghite nimic-nu bea decat lapte dimineata si seara. Apa, ceai, nimic, siropuri nici atat.
Denisa, ma bucur ca sunteti bine, ne e dor de poze cu Maya!
Yaia, nu stii ce pofta imi e de somon, tot zic ma mai fac reteta mea preferata- medalioane de somon cu mustar si miere, la cuptor- e frantuzeasca si buuuuna. Si..mi-e pofta si de tarile nordice, ce povestesti tu suna bine tare, iar eu sunt o mare amatoare de calatorii externe. Da-ne Doamne buget!
Nafi - ma bucur ca ai primit vesti bune! Sanatatea e cea mai importanta. Acum sa te relaxezi si sa te bucuri de tot ce ai
Somnic usor iepurasi.
Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare
EVAMIKA spune:
Salutare si de la noi!
Suntem un pic bolnaviore, dar spre vindecare....speram.Dupa ce a facut febra timp de 10 zile,timp in care au suspectat-o de rubeola....dar n-a fost,apoi viroza dar n-a fost...nu mai stiu ce alte balarii....Am vazut 4 medici diferiti ultimii 3 la Medlife,am facut analize de sange, urina, scaun...am fost la ORL unde totul era ok.Deci, am avut febra care n-a sarit niciodata de 39 dar, era febra, iar la analizele de sange apareau ceva modificari care indicau o infectie...dar unde?Am facut apoi ecografie abdominala unde totul parea ok...un afara de o splenomegalie(splina marita....posibil datorita unei infectii).Singurul lucru bun era faptul ca febra nu sarea de 39 si reactiona f bine la antitermice.In toata perioada asta nu a mancat decat san si uneori cateva lingurite de iaurt bagate mai mult cu forta.De joi am inceput sa-i dau Augmentin si s-a schimbat total situatia...nu a mai facut deloc febra, a inceput sa mance si nu mai e asa maraita.
Deci, concluzia e ca a fost infectie dar unde?Mai aveam de facut radiografie la plamani dar nu ne-am mai dus dupa ce am vazut modificarile in bine.Sper sa fie ok si dupa terminarea Augmentinului.Sincer nush ce sa mai cred si cu cei de la Medlife ....au scoruri f mari , am lasat un car de bani si n-am aflat nimic concret.Sora mea i-a facut cateva analize nepotului si a dus in aceeasi zi o proba de urina la Medlife si o proba a trimis-o la Word Clinic(e o firma cu laborator in Germania...trimit probele cu avionul si sunt destul de piperati dar sunt safe ca rezultate).Diferenta a fost vizibila ...la Medlife proba a fost negativa, iar la Wclinic i-au iesit 2 germeni destul de urati.Singura problema e ca cei de la Word Clinic trimit greu rezultatele....iar eu eram presata de timp.
Gata v-am zapacit destul cu problemele noastre.
Am citit ca tot vb de mancare si mi-ati facut pofta, asa ca mi-am incalzit si eu o portie de budinca...da, la ora asta.....
Irene, bucura-te de prezenta mamei...presupun ca o vezi rar, lasa-ne pe noi,o sa ai timp sa ne citesti dupa plecarea mamei.
Am vazut ca vb de homeopatie ....acel CH inseamna de fapt o dilutie cel mai concentrat fiind 1 CH. Din 1CH prin diluare se obt 2CH....etc Eu asa stiu sper sa nu gresesc.