LMA Briana! Iepurasi de mar-apr 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
andra_s spune:
La multi ani, BRIANA!!! Iti doresc viata lunga si frumoasa, plina de noroc si succese!!!
Ramona, mami, felicitari pentru asa copil, sa-ti smulga zambete clipa de clipa si sa ii faceti un fratior la fel de frumos!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
stefimic spune:
Salutare, venim si noi cu o cescuta de cafea pt cine mai doreste.LA MULTI ANI! BRIANA![[/red]s]
Sa-ti fie viata plina de bucurii si mereu sa fii cu zambetul pe buze.
[red]Ramy tu sa te bucuri in fiecare minut de dragostea si zambetele micutei tale.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rebiana27/Rebiana27.jpg)
Rebiana27 spune:
ANDRUSH am vazut pozele botzogashului. Ce frumusete!!!!
La cele de pe contul comun cred ca sunt restanta dar promit sa intru saptamana care vine.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rebiana27/Rebiana27.jpg)
Rebiana27 spune:
VLADI eu sunt genul de persoana care nu mananca mai nimic din ce n-a obisnuit. Fac extrem de multe mofturi la mancare, din pacate. Admir oamenii care mananca orice sau macar incearca un aliment nou. E drept ca ceea ce imi place mananc pana la refuz :))
A-propos de mancarurile din Spania, nici eu nu-s fan toate ( clar!) insa as manca non-stop: tortilla, paella, arroz al horno ().
Mami de doua minuni: Luca si Mara
vladimirescu spune:
REBIANA pai banuiesc ca in copilarie nu te hraneau cu tortilla :) Carevasazica esti deschisa la noutati! Eu cunosc pe cineva care maninca doar carne de pui si porc, nici macar curcan sau rata (nu mai zic de oaie, capra sau fructe de mare!), peste doar crap romanesc prajit si cu usturoi, brinza doar de vaca sau oaie, oua doar de gaina si vegetalele obisnuite de la noi din tara. Adica, daca in salata in loc de obisnuita salata verde e ceva f similar (tip aia chineeasca sau iceberg) nu maninca nici s-o omori. Mie mi se pare ok oricum, pt ca e tot o alimentatie echilibrata, doar imi pare rau pt ea ca pierde multe placeri culinare din cauza ariei restrinse in care "se misca". Bref, nu mi se pare ca esti mai smecher daca maninci si stridii de ex, nu e nimic de lauda, doar ca ai norocul sa descoperi lucruri noi care-ti fac placere, c'est tout ! :)
CHILD cumva tu erai tare cu patinajul? sau incurc eu? daca da, mai ai timp sa mergi pe patine? :)
HONEYBABY parac si tie iti placea pe gheata si pe zapada. Imi aduc aminte ca erai gravida si te tavaleai prin zapada cu Honey, te dadeai cu sania, numai linistita nu stateai cind era zapada afara... mama si ce zapada a fost iarna trecuta, si noi cu burtile o infruntam!
Mayei ii place zapada? Lui Floricica ii place cind ninge, se uita si e vesel!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/castelanaC/castelanaC.jpg)
castelanaC spune:
Buna fetele,
ca premiu ca ma doare capul sotul il distreaza pe castelan si mami se relaxeaza pe forum
fetelor merci pentru cuvintele de incurajare, o sa-mi revin si povestea cu tata ... nu vreau sa o dezvolt, este personala si nici cand era hot nu am zis-o. sa spunem ca am strecurat-o printre randuri, nu sunt suparata pe tata, doar ca am un gust amar cand ma gandesc...si asa ne intalnim rar si stam putin impreuna...
daca ma gandesc bine sunt plecata din casa parintilor mei in 1990, deci am peste 20 de ani, acum a fost prima data cand am stat impreuna asa o perioada lunga: 2 luni.
In fine stiti cum e vb: si ei sunt ai nostri si... ii iertam, ii mai certam, ii mai dojenim...
cine stie cum vom avea relatia noi cu copii nostri, ma gandesc de multe ori la asta, sper sa am si eu o relatie cu copii mei asa cum avea mama cu noi.
mama... azi se fac chiar 7 luni de cand ma priveste de sus...
dragelor, nu vreau sa va intristez cu mesajul meu.
doar am vrut sa va multumesc pentru sustinere si cuvintele frumoase.
sunteti niste dulci.
castelana mami fericita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/child/child.jpg)
child spune:
VLADI eu sunt cu patinajul, nu tare, ci am facut de performanta si acum, ca hobby, sunt si arbitru.
Pe patine nu am mai urcat de vreo 2 ani, ca anul trecut nu m-a lasat sotul, fiind gravida si anul asta nu am apucat.
Dar in patinoar sunt destul de des, ca arbitru, ca a inceput sezonul competitiilor, din noiembrie si, cam la 2-3 saptamani este cate un concurs, din fericire pentru mine, toate de pana acum s-au tinut la Brasov, ca au facut patinoarul asta olimpic nou.
Competitiile internationale le-am refuzat anul asta, dar tot trebuie sa merg la un seminar de specialitate in aprilie, la Berlin.
Patinajul este un mod foarte placut de a te relaxa, il vad pe sotul meu, care e anti-talent la sport, cat de mult ii place pe patine.
Apropo, saptamana asta sunt europenele, asta seara e finala baietilor, avem si noi un reprezentant, Zoli Kelemen, sa-i tinem pumnii!
Diana si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nafi/nafi.jpg)
nafi spune:
Buna fetelor!
Sunt pe fuga...n-am citit din urma ..dar voiam sa va las ceva sa v amuzati!
Mama lui Stefan..cel bugetar!
Pe o strada ingusta , intr-un bloc recent
Unde bate vintul si-i pe jos curent ,
Tinara nevasta plinge si suspina
Ca-i oprita apa si nu e lumina.
Si ca la serviciu sotul ei iubit
A plecat la 6 si n-a mai venit.
Orologiul suna noaptea jumatate
Jos in bloc la poarta , oare cine bate?
- Eu sunt mama soacra , sunt facut covrig
Vin de la serviciu si sunt mort de frig!
Tinara nevasta fuge sa-i deschida
Insa din balcon mama soacra-i striga:
- Ora e tirzie , esti un derbedeu
Unde ti-e chenzina , nu-ti sunt soacra eu !
- Nu sunt eu de vina , soarta fuse cruda
Am muncit ca boul pe 50% ...
Am venit acasa sa ma incalzesc
Si sa fac o baie , sa ma odihnesc
- Ai venit degeaba , ii raspunse soacra
Fiindca nu-i lumina si-i oprita apa!
Du-te la serviciu si de-o fi sa mori
Vine sindicatul cu-n buchet de flori...
O seara placuta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
honeybaby spune:
Hello
Intru si eu sa citesc si ce vad..... Vladi ma crede iubitoare de zapada.
urasc frigul si iarna. zapada mi=ar placea, dar sa fie calda, mereu curata si uscata.
In rest ma duc la schi ca imi place sa ma misc in aer liber si nu prea am alta optiune iarna.
Anul trecut ieseam afara din acelasi motiv, nu pot sa stau inchisa in casa 4 luni pe an asa ca profit si de zapada, mai ales ca lui vali ii place.
Maya pare ok. Ii place cu sania. nu-i place cand ninge , sufla non stop in fulgii care ii cad pe fata. Nu pare foarte friguroasa.
Ma intrebai mai de mult cum se intelege Maya cu Honey si Petic. Acum sunt ok . honey se joaca mai nou cu Maya. Cam de o luna- doua. O lasa pe Maya s-o mai traga de par. Maya nu mai e asa de hotarata s-o cheleasca. A vazut ca daca o trage de par, Honey pleaca, asa ca acum s-a axat pe coada. Cand Honey e culcata se joaca cu coada ei, adica loveste cu coada de parchet.
Petic cum o vede pe Maya vine la ea , iar ea il prinde de coada si incerca s-o manance. Iar el sta ca fraierul.
Acum Petic nu a mai aparut de 2 saptamani, sper sa fie pe la o mandra ceva. in fiecare zi ma gandesc daca sa strang castroanele lui sau nu...
La multi ani Briana !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa fii fericita si sanatoasa alaturi ai tai parinti