LMA Briana! Iepurasi de mar-apr 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salut fete dragi!
Stefimic si Bluekidoo, daaa, este ca o mana cereasca s-o am pe mama langa mine! Ma ajuta extrem de mult, desi pe mama o dor picioarele ingrozitor si tocmai ce si-a scos gipsul de la mana dreapta. Imi place si faptul ca nu-mi da sfaturi si ma las s-o cresc pe Diana asa cum cred eu ca este bine.
Castelana, eu zic ca nu ai de ce sa te superi pe tatal tau, este un om in varsta si singur si poate ca tot ce ti-a spus, a spus-o din cauza supararii.
Yaia, maine incerc sa vizionez pozicile cu puisorii tai!
Va citesc zilnic, dar la ora asta din pacate. Va pup si va urez multa sanatate voua si iepurasilor frumosi!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata!

O ?

BRIANA LA MULTI MULTI ANI fericiti si impliniti. Sa iti fie viata o poveste, sa ai parte de noroc, de impliniri, sa fii sanatoasa si sa iti bucuri parintii. Sa ai o zi SUPERBA, printesa mica, frumoasa si isteata.

Ramy sa iti traiasca papusica, sa te bucuri de ea toata viata.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata!
Poftiti la
Oana
Vladi sincer si sotul vrea sa ii dam lapte de capra, insa, eu nu am mancat niciodata si cand aud mi se cam face greata. Nu stiu de ce... Inca vrea sa cumpere o caprita si sa o creasca el.
Roxana nici nu am indraznit sa ma uit pe pagina care ai pus-o ca am salivat destul cat am citit discutia ta cu Vladi.
Briza sa-i fie de bine lui Eric papica.
Corina multa sanatate Petalei. Si Irina face la fel. Nu sta mai deloc pe covor. Face ce face si fuge si sta in fundulet fix in fata usei, unde e curentul mai puternic.

Pe mine m-a cam speriat stirile de azi dimineata cu gripa noua. A murit o gravida la Constanta dupa ce i-au facut cezariana, si alte doua cazuri de tinere gravide au fost semnalate in Prahova.

Meniul la noi e acelasi cu cel de ieri, doar ca acum dimineata i-am pregatit compot de mere cu biscuiti. (Oana )

Un sfarsit de saptamana placut!

Mami de Irina (8 martie 2010) si din nou + 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

La multi ani Briana!!
Sa iti traiasca printesa Ramy!

Mami de Irina (8 martie 2010) si din nou + 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ami imi pare rau ca ti-am facut pofta, stiu cum e, dar lasa ca prostia aia e cruda si nu ai voie sa mananci din cauza de toxo
eu am avut picior din ala in casa si cum sunt de la tara si nu-mi place il puneam in ciorba:)))) da mult gust si e f sanatos, am sa pun si silvanei

vladi nu, eu stau in madrid in vara am fost in asturia si cantabria,nu in valencia, o sa merg la vara cu noul tren special cu care fac 1.30 ore si e unic in europa

noi ne-am revenit dupa 1 saptamana de gripa urata, toti 4, eu cu ivan varianta usoara, leo mai nasol si silvana ma mult, bine ca a trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

La multi ani urmatorului iepuras ce implineste 1 anisor

Briana

sa cresti mare mare si sa aduci multe bucurii parintilor tai!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

AMI eu voi da Marei LP pana la 3 ani. Lapte de vaca voi folosi pentru a-i prepara orez, gris, paste…

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani BRIANA!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

La multi ani Briana!!!!!!!!
sa-ti fie viata plina de bucurii si tu sa fii sanatoasa!
Sa cresti mare, voiosa si sa-i faci pe parintii tai fericiti!
te pupa castelan mic si burtos

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

LA MULTI, MULTI ANI, BRIANA !!! Sa fii sanatoasa si sa ai o viata plina de bucurii si impliniri!
RAMMY, sa-ti traiasca minunea! Bravo, uite ce bine v-ati descurcat! Sa aveti o zi fericita azi si sa o petreceti cu drag... draga de tine, cred ca ce emotii aveai acum 1 an pe vremea asta!!

AMI si eu beau lapte de capra, chiar crud. Asta de anul trecut, pina acum nu am gustat. Mie nu mi se pare nimic ciudat sa-l beau, e bun, chiar il prefer fata de cel de vaca. Are un miros un pic diferit, dar e f slab. Bine, eu sint in general f deschisa la alimente noi, e adevarat insa ca stiu multe persoane care nu se pot obisnui nicicum cu lucruri pe care nu le-au mincat de mici :)

DAYANARA n-am stiut ca ati avut toti gripa... Si micuta Silvana? Sper ca a trecut de tot si ca nu a fost f rau...
Floricica cam tuseste (desi a facut iar vreo 10 zile tratament), are muci, nu cine stie ce, iar de 2 zile are temperatura 38,1 constant... Ma cam supara starea asta subfebrila, sper ca e de la dinti, pt ca altfel ma duce cu gindul la ceva boala de plamini, din cite stiu pneumonia e cu stare subfebrila... Hm, mai bine vorbesc cu doctorita la tel :(
Auzi, am fost ieri la patinaj si a fost f misto. M-am mai detensionat, nu-mi mai e asa de frica si ca atare am patinat destul de bine, mi-a iesit si un inceput de olandeza si vreo 2 piruete - cam cracanate, ce-i drept, dar orsicit :)) Tu nu iesi deloc cu patinele? Lui Ivan ii place patinajul?

Mergi la inceput