LMA Briana! Iepurasi de mar-apr 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanaiacovita/oanaiacovita.jpg)
oanaiacovita spune:
Cata fac reteta pusa de Delia13 pe prima pagina a capitolului 98.
Oar orezul il fac cu lapte normal, de vaca.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
![](al9leacer.gif)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
![](rugaciune.gif)
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ami_84/ami_84.jpg)
ami_84 spune:
Buna.
Bumbitza, Mihaela in casa unde locuim acum, usile sunt vechi, si se simte cum se face curent pe jos. De asta nu prea o las asa mult sa umble. O mai plimb eu de manute, sau o las in mai multe reprize scurte de 15-20 min, apoi o iau inapoi pe pat si mai ne jucam cu o jucarie, mai "vorbim". Cat despre scosul afara cand e mai frig, sotul nu prea este deacord. Ii este frica sa nu se imbolnaveasca. In schimb ziua cand aerisesc camera, stam impreuna 5-10 min la geam.
Am citit de analize. Si mie mi-au iesi bune. Are dreptate bumbitza ca-i de la psihic.
Anka multa sanatate, si sa treaca si cucuiul.
Atb bafta in continuare cu examenele. Ce facultate urmezi? Felicitari pentru notele mari!
Sensibila felicitari pt pa-pa.
Oana sarcina trecuta la 16 saptamani mi-a spus ce voi avea, si acum va fi sigur la fel. Luni merg sa fac dublul test si peste 4 saptamani pt triplul test si atunci voi afla sigur ce este. Nu mai spun ca tati vrea sa fie
Eu cand ii dau mancare Irinei ii spun "Irina pa-pa" si ea imi face din manuta semnul de pa-pa, sau tai-tai cum am vazut ca vb pe aici. Eu acum cu ce inlocuiesc cuvantul mancare? Sa o invat sa asocieze mancarea cu un cuvant.
Am pus mai demult un grafic cu saptamanile innourate si senine ale bebelusului. Azi l-am consultat din nou, si se potriveste, iar. Intre saptamana 42-46 e innourat. Se explica moftureala Irinei acum. La mine s-a potrivit de fiecare data... ce chestie. Nu?
Azi am avut asa:
- banana, portocala, biscuiti, mancate individual cu manuta ei ;
- piure legume (morcov, telina, ardei gras, rosie) cu carne vita;
- iaurt;
- supa cu galuste de gris.
Voua cum va iese iaurtul de casa, cele care faceti, e asa subtire? Ca cel de baut?
Si inca o intrebare si gata. De la un an ce fel de lapte o a le dati bebelusilor vostri? Mie pediatra mi-a spus ca ar fi mai bun tot LP.
Mami de Irina (8 martie 2010) si din nou + 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanaiacovita/oanaiacovita.jpg)
oanaiacovita spune:
Ami, eu voi merge cu LP pentru bibe pana la 1 an jumate, ca el doar asa doarme si inca avand multe mese de laptic nu vreau sa ii dau atata de vaca, si cu lapte de vaca pentru orez sau gris, sau alte combinatii in mancare.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
![](al9leacer.gif)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
![](rugaciune.gif)
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
![](images/user_woman.png)
dayanara spune:
vladi nu mai mananc salam pt ca mi s-a luat dar era iberic, orice produs iberic 100% e foarte bun
mie jamonul nu-mi place, ala fin din care se razuie e de porc de fapt cel de porc e cel mai bun si cel mai scump, mai fac si de vaca dar nu e cautat
piciorul ala il au aproape toti in casa pe suport special si se taie cu cutit special, normal ca gasesti si ieftin , de la cel mai ieftin la cel mai scump, dar mie nu.mi place de niciun fel, cu toate ca e foarte sanatos, ala scump, sunt piese care ajung la 15 mii de euro chiar si mai mult
dayanara spune:
ala fin e mai ieftin, cantareste mai putin :))
http://en.wikipedia.org/wiki/Jam%C3%B3n_ib%C3%A9rico
ala pata negra, e bun, adica porcul are copita neagra, sunt porci crescuti in conditii excelente si doar pe baza de ghinda
ala de e ieftin n-a vazut ghinde nici in poza
yaia superbe pozele! alexia cu falcute si seamana cu tudor
si tu ai mai slabit, cel putin asa se vede la fata
briza_marii spune:
Eric tocmai a ras un castron plin de compot de mere+gris+branzica calcica+o lingurita de magiun de topoloveni...Era ca un motan, manjit tot pe fata si cu un zambet de nota 10. Am crezut ca o sa manance din castronul ala si maine, ca la pranz a mancat tot asa un castron de spanac cu pui (in care am uitat usturoiul, si l-am pasat si pe ala), si ma gandeam ca nu o sa mai aibe unde intra..da de unde...a limbat tot. Maine cred ca mai fac o portie
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
briza_marii spune:
Yaia ce frumosi sunt cavalerii tai! Si se vede ca se inteleg. Cel mai mult imi place poza aia unde sunteti claie peste gramada pe covor. Dar nu va invidiez deloc pt zapada aia, chiar daca vad ca baietii tai stiu de mici sa mearga pe skiuri. Sti, chiar ma gandeam cum de ai ajuns tu asa departe de casa? Parca ai zis o data ca esti acolo de 10 ani, nu?
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
vladimirescu spune:
dayanara esti de coma cu bietul porc care nu vazu ghindele nici in poza :))
Da, mai, jamon iberico era, seamana cu pozele de pe wikipedia din link-ul tau. Nu credeam ca e porc pt ca in capul meu de romanca porcul e grasan si cu pulpoaia rotunda, ori piciorul ala de pe suport arata mai degraba de caprioara, si da, avea copita negricioasa :)) Miam-miam!!
Ce tare ca oamenii au in casa picior din ala pe suprt! Eu credeam ca e o mare fitza de restaurant... In Valencia am stat la un hotel de 4 stele cu pretentii de grand hotel, era batrinicios si de un lux din ala cazut in restriste, ti-era si mila... Dar la meniuri tineau coada sus inca :) In fine, dimineata mincam cit puteam din piciorul ala, desi ma dureau degetele de la cutit ca tere greu se taia fiind megauscat, ca seara nu prea ma omoram cu mincarea lor... nu era oribila dar cam fara talent :)
Am visat eu sau tu erai in Valencia la inceputul odiseei??
yaia chiar, cum ai ajuns tu prin frigurile alea? Te-ai adaptat complet sau cam le injuri iarna? :))
Poate la vara ajung si eu prin partile voastre, o sa te intreb la un moment dat unde e frumos de mers cu un copil de 6 ani... Asta pt ca Mos Craciun mi-a adus cadou un calendar cu orasele europene si, in e,l un "voucher" de weekend unde vreau eu... M-am uitat cu Vladimir pe pozele din calendar si i-am zis de Roma ca e romantic, de Paris ac e stilat, de Berlin ca e curat si ordonat... si cind am ajuns la Suedia si Finlanda i-am zis ca acolo sint orase cu oameni cinstiti, cabane cju usa deschisa unde intri, stai, maninci si lasi banii la sfirsit si ca nimeni nu fura - na, ce stiam si eu de prin copilaria mea cind citeam almanahul Flacara :)) La sfirsit l-am intrebat unde vrea sa mergem noi doi si a zis ca vrea la oamenii cinstiti :))
vladimirescu spune:
ami lui Vladimir i-am dat lapte de vaca UHT cu 3,6% grasime dupa 1 an. Acum pediatrii recomanda LP pina pe la 2 ani. Banuiesc pt ca LP mai are suplimente de fier etc si pt ca am inteles ca proteina aia din laptele de vaca la care mai se supara digestia copiilor e mult mai putin prezenta in LP, o scot nu stiu cum... In fine, lui Floricica eu o sa-i dau lapte de capra, nu LP, ca e mai slabut si cica mai usor de digerat si mai sanatos.
De citeva luni ii fac brinzica din lapte de capra UHT (desi ma enerveaza f tare sa dau 15 lei pe o cutie de lapte nemtesc, bit de bio o fi el, ca romanesc nu gasesc!!)
Vara iau lapte de capra de la un site pe care mi l-a recomandat Miria pe vremuri si e chiar super, 4 lei litrul si calitate f buna!
Ami, ai grija de tine te rog, maninca sanatos si tot ce trebuie, ca nu-i usor corpului tau sa creasca asa de repede alt copilas, vezi sa fii sanatoasa si sa ai energie! Iti tin pumnii tare!
CoriMami spune:
Fetelor, va salut si eu somnoroasa..
Petala are mucisori si stranuta mult, de la statul pe jos pe gresie si parchet rece. Bine faci Ami ca o feresti pe Irina. Eu m-am lasat impresionata de dorinta Elizei de a explora, si evident pe covoare nu ii place...numai unde e rece si poti face poc-poc cand lovesti cu jucarii.
Sensibila...wow cate stie GIA!!!! felicitari!
Yaia frumosi copii ai!sa-ti traiasca! si am dat si peste pozele cu cozonaci
Gata, va pup si va zic somn usor.
Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare