Ian-Feb2011- Bv Alina! Hai Roxana! (179)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Neata!
Am 2 body-uri primite cadou,insa sunt foarte mici pt zgarmici,care s-a facut ditai falcosu.Sunt noi,insa le-am spalat eu o data.Dati un PM daca le doriti,primul venit,primul servit.

HAI FETELE,HAI CU MINUNILE!!!![green]

Ana,mami de bebe cel mai frumos

DA?Da nu faci la anul fratior sau surioara?..si pui deoparte

Tunde 36 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata!

M-am trezit si eu la 11, ca in vremurile bune, ca noaptea am dormit p reprize scurte. O astept pe mama sa ma ajute cu curatenia si mancarea, ca m-am dat eu smechera ca le fac pe toate, dar de cand a inceput sotul serviciul nu prea mai merge...

RHYNNA, cel mai bine e sa iti cinfectionezi singura tampoane, nu e mare smecherie. Iei vata (la recomandarea fetelor eu am luat de la sensiblu, e gata portionata si mai usor de rupt) si fasa de tifon si ti le fci singurica.

DOLORESS, greu de dat un sfat in situatia asta...dar daca ai zis ca ai incredere in medici si eu au zis ca bebe se alimenteaza corect, doar ca si-a incetinitritmul de crestere, inseamna ca asa o fi. Eu in locul tau l-as mai tine la caldurica (stii ca se spune ca o zi de dezvoltare in burtica echivaleaza cu o saptamana in afara!), asta nu inseamna ca e un sfat, asta as face eu...Pupici. Lasa ca o sa fie totul bine de data asta, trebuie!

INAIOANA, felicitari inca o data! Nu numai ca esti in listuta, dar sa stii ca ai avut si galerie serioasa! Speram sa nu mai pleci de data asta, sunt importante in perioada asta sfaturile unei mamici cu experienta.

SIMIS, fa mama bagajul ala ca o sa ai o mare liniste dup-aia! Nu stiu ce sa-ti zic de saltea, eu am zis ca o sa iau de cocos (nu d-aia sandwich) - ca deocamdata facem nani in cosulet, care a avut inclusa saltea tot de cocos. Dar daca mai apar sfaturi pe aici, sunt binevenite.

MONIKA, macar o sapt daca mai stai cumintica si tot e bine. hai ca..mult a fost, putin a ramas! Nu stiu ce sa zic cu mostenirea asta de la mame...mami a mea a stat in travaliu 7 ore, cu dureri destul de naspa, eu am avut un travaliu de 8 pre, pe care l-am dus cu zambetul pe buze..dar dilatatie ioc! Deci nu e obligatoriu sa se mosteneasca, zic eu din vasta mea experienta!Succes cu indicatia de ceza!

ZIKI, eu mi-am luat pijamale si camasi de alaptat din Obor, foarte simpatice, cu ceva desene animate, au mai postat fetele poze cu chestii similare. Nu mi-au trebuit in maternitate, dar acasa au fost foarte bune. Bine, acum am renuntat la ele pt ca transpr in continuu noaptea si sunt la maiou si pantaloni scurti Deci din punctul meu de vedere, ar trebui sa fie...subtiri MI-am mailuat si un halat sa il trag pe mine cand mai apare cate un musfair ca daca ma vezi zici ca sunt adunata de pe drum...Abia astept sa vina vremea frumoasa, sa iesim si noi din casa si sa stam mult pe afara, ca nu ma mai suport!

SUNSHINE_ROX, ma bucur mult ca v-ati format, cat de cat, un program, si eu stiam ca daca bea mama ceaiul il ajuta si pe bebe. piticuta e dulce foc, sa va traiasca!

VASILASANITA, eu am luat antibiotic 7 zile dupa nastere - ZINNAT.

Eu nu am visat-o pe TUNDE..dar am visat-o pe SIMO! Ne mutasem intr-un bloc nou si eram vecini, si aranjam lucrurile in casa noua si ne vizitam sa facem schimb de idei...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Lorich;mare figura mai esti

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Tunde,nu cred ca ma mai bag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

multumesc frumos de urari rox; acu astept sa mi se trezeasca pitica sa o scot cu nasul la aer vreo 10 minute

mamica fericita de puiut alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Lorich;mare figura mai esti

Io???De ce??? Ca am sters mesajul ala? lasa-ma ca-s frustrata ca eu nu te-am visat

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

Am postat si eu povestea nasterii buburuzei
cum a ajuns o minune mica in viata mea

mamica fericita de puiut alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

sunshine_rox emotionanta povestea ta, o poveste perfecta as putea spune, o nastere ca la carte! Sa-ti traiasca printesa Alexandra, sa fie sanatoasa si papacioasa!

Referitor la decalotare, eu m-am interesat in Romania in diverse zone geografice si culmea, cred ca numai in sud se practica chestia cu decalotarea fortata, pe motiv de precautie... eu una am ales sa-l spal zilnic, cat ma lasa el sa-l decalotez, practic acum la 2 ani si 7 luni nu este complet desfacuta, nu i se vede sentuletul, insa face pipi cu jet frumos, neintrerupt.
Si la urmatorul am sa nu ma mai stresez cu chestia asta, pt ca sincer la fiecare control era un stres pt mine, dct mereu zicandu-mi "nu are fimoza dar are smegma stransa, trebuie decalotat la un chirurg pediatru" noroc ca nu l-am chinuit inutil, stiu cazuri in care chiar si dupa interventie tot s-a mai lipit preputul de gland, asa ca va dati seama!

Ma duc sa citesc din urma si revin.
Va pupa Lorena,

Mami de David-Andrei(24.06.2008) si gravi cu Matei-Alexandru +36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele cochetele ? Noi suntem bine, ne-am trezit o data la 6.30,si inca o data la 11.00...deci am dormit bine.am sunat si pediatra,a zis ca este bine copilul la 3.400g, si putem sa il scoatem afara la 1 luna.I-a iesit si o pata rosie,ca o iritatie, exact pe umar, zice dr ca e de la vaccinul facut in spital si o sa se formeze o galma,ca un ocs,si o sa treaca intr-un final.voi aveti asa ceva ?
ariana ma bucur ca sunteti bine,mai e putin si faceti cunostinta,bavo !
rhyanna daca o sa faci cezariana,poti sa iti iei always cu tine,pe noi ne-a lasat la municipal,sau sa ti le faci acasa singurica cu vata si tifon.
doloress grea decizie, dar mai bine te iei dupa dr ginecolog,stai linistita in pat, conteaza foarte mult 1 saptamana in burtica , chiar daca se zice ca de la 36-37 de sapt nu mai sun prob.ai grija de tine si de bebe !
monika valabil si pt tine, stai in pat cat mai mult,sa faci bebe mare si sanatos ca sa mergeti repede acasa.
mirela sa fie sanatosi motanii, sunt baieti mari de acum ! si eu am fost la dr sa scot firul si m-a chemat inaintea tuturor ca stia ca am bebe acasa si papa numai san, sa vezi ce urat se uitau gravidele, una chiar a comentat ca ea are parcata masina aiurea si se grabeste si ea ca sta de 1 ora.i-am zis ca o sa vada ea cand o sa trebuiasca sa isi lase bebelusul de nici 2 sapt acasa !!! ce nesimtita !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Hai Misssexy
Hai Ocsanica

Bei dar ce visati voi acolo pe Tunde, eu nu am mai visat de cand am nascut, doar o singura data parca ... . auzi tu la ea, semne,si tu esti crazy woman Tunde...ce crezi ca isi lua ramas bun Mario ? te iubea si el, ca doar esti mami lui !
sunshine de acum ai fetita mare, domnisoara nu alta ! e mumusica rau !!!
mariag fara stres ... mai e putin,sa vezi ce repede trece !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput