Ian-Feb2011- Bv Alina! Hai Roxana! (179)
Raspunsuri - Pagina 10
missmj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxx26 acum am renuntat la ele pt ca transpr in continuu noaptea si sunt la maiou si pantaloni scurti |
Si tu transpiri ? si eu, la greu ... ma trezesc leoarca daca dorm cu pijamale.
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
florintunde spune:
| citat din mesajul lui shubulina Tunde,nu cred ca ma mai bag Ana,mami de bebe cel mai frumos |
asa am zis si Eu acu cativa ani...si cand le dai la gradinita..nu mai e bebelutul tau p crea il dragalesti...poate nici nu va suporta sa fie dragalit si atunci intra plan B..INCEPE SA TE BATE GANDUL LA BEBE2!!Mai vorbim

....mai incolo.Tunde
36
saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
florintunde spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorich
Io???De ce??? Ca am sters mesajul ala? lasa-ma ca-s frustrata ca eu nu te-am visat Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011 |
da ..ai fost figura cu postarea...cu stersul acuma m-am prins...de ce l-ai ters?
Tunde
36
saptamani
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
ziki spune:
ROXX, avusasi dreptate. Tocmai ce m-am intors din Bucur, si mi-am luat si camasa de noapte si pijama din doua piese.
Am luat-o pe cotofana-sefa cu mine, si cand m-a intrebat vanzatoarea ce marime vreau, eu ma cam balbaisem "paii... mare.." la care flavia, salvatoare "pai pijama de gravide, mare cum sa fie?"
noroc ca si doamna a inceput sa rada si a zis "chiar asa, ce intrebari mai pun si eu!" ...
mai astept un colet de la chic bebe cu "silicoane" vorba sotului madalinei (parca), si cu chiloti de maternitate, si gata. pot sa ma declar satisfacuta 
am aflat si ca la noi la firma se primeste un bonus de nascare, asa ca ma declar supra-satisfacuta! 
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 37s
AMR 18 de zile
roxx26 spune:
CARMEN, noi nu avem inca galma la umar, dar in maternitate ne-au spus ca o sa apara in 2-3 sapt si ca nu tre sa ne facem griji.
ZIKI, sa le porti sanatoasa! ia uite la ea...vroia sa nasca zilele trecute asa, fara pijamale, silicoane si chiloti!!! (adica in fundul gol si nesiliconata...

MAYANE, n-ai semnat condica ieri...pe unde umbli? ne faci vreo surpriza???
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
ziki spune:
| citat din mesajul lui roxx26 ZIKI, sa le porti sanatoasa! ia uite la ea...vroia sa nasca zilele trecute asa, fara pijamale, silicoane si chiloti!!! (adica in fundul gol si nesiliconata... ![]() ![]() ![]() _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 |

noroc ca e copilu mai destept si a zis sa mai astepte nitel, ca maica-sa e .. goala

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 37sAMR 18 de zile
florintunde spune:
Fetelor..ma spalai p cap..intins cu placa..ma facui frumoasa![]()
dar la doamna..numa partea spre burtica am dat cu crema si tinut 6 min...nu s-a dus numai jumatate...
..se mai poate da inca o data?..sau stau pana deseara?..la praguri nu stiu cum ma descurc

Tunde
36
saptamani
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
florintunde spune:
mai strig odata
wanted!
FLUTURAAAAASSS!!!!!!!
ANDRIIIII31!!!!!!!
Unde ati disparut fetelor??
Tunde
36
saptamani
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
MariaG spune:
| citat din mesajul lui missmj mirela sa fie sanatosi motanii, sunt baieti mari de acum ! si eu am fost la dr sa scot firul si m-a chemat inaintea tuturor ca stia ca am bebe acasa si papa numai san, sa vezi ce urat se uitau gravidele, una chiar a comentat ca ea are parcata masina aiurea si se grabeste si ea ca sta de 1 ora.i-am zis ca o sa vada ea cand o sa trebuiasca sa isi lase bebelusul de nici 2 sapt acasa !!! ce nesimtita ! Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011) |
Eu nu inteleg de ce s-au uitat urat. Toti medicii ginecologi pe care i-am vazut io pana acum iau intai lauzele, apoi gravidele in ordinea inversa a lunilor (adica lunile mai mari primele) si apoi cine mai este. Doar daca e gravida in travaliu are prioritate, altfel ... si asa mi se pare si normal ca doar abia a nascut.
Nu degeaba exista concediu medical obligatoriu pentru lauze iar cel pentru gravide e optional.
Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
gabivalceanu spune:
Sal!
Si la medicul meu lauzele au intiietate. E si un afis mare pe care scrie asta.
Legat de calduri... Si eu cind alaptam eram super calduroasa, motiv pt care umblam in tricou cind ceilalti erau cu geci... Evident ca si cupilu tot dezbracat era tinut, dupa regula: ii pun o singura bluzita in plus fatza de cite am eu.
Doloress, oricum vei face, tot bine e de-acum. Bunica mea are o vorba: bebeii cresc si-n scutece.
Tunde, si eu mai am ginduri cu fetica mea... Ginduri naspa, uneori cind parca ma pupa prea dragastos, ma gindesc ca daca-si ia la revedere... Si mi se face frica de ceza, nu de operatie si etc, ci sa nu las puica singura... Of.
Ioana, felicitari si bun venit lui bebe Gruia!!!
Fetili care nasteti azi: HAI CU BEBEII SI CU VESTILE BUNE!
Pup,
Gabi, Ioana si bebe de 38 de saptamini