Ian-Feb2011- Bv Alina! Hai Roxana! (179)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

se intampla..
dupa ce modifici..sterg Eu postarea mea..

Tunde 36 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

multumesc frumos!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 37s
AMR 18 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Felicitari tuturor fetelor care au nascut, sa aiba copii cuminciori, fara colici sau alte cele !!

Voiam sa intreb daca mai sunt fete care mai intra daca au luat antibiotice in timpul alaptarii? Eu cred ca am luat un microb din spital si am infectie urinara, ca am usturimi.. Dr meu mi a dat ciprinol, m am dus apoi la dr de fam mi a dat ospamox si la farmacie mi a spus ca doar ampicilina e permisa. Si mie mi e frica sa iau vreunul. Voi ce stiti, ce antibiotice v au fost recomandate?

mami fericita cu Stefan
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

eu am luat ampicilina si gentamicina tot pt infectie urinara vreo 8 zile...poti lua linistita, si cred ca si ciprinol poti lua
poop si insanatosire grabnica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Multumesc fetelor pentru parola.
Deci fix asa aratai si in visul meu (mai putin burta ca nu mai eram gravide nici una) bruneta, cu par lung si cu expresia aia hotarata pe fata. Mi-ai placut :)

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monika_bt

Neata si de la mine! cafeluta a dat-o ariana mai devreme...Multumim!!

Eu vin cu vesti nu prea stralucite. Am fost la dr de dimineata, m-a suit pe masa,mi-a luat culturi si mi-a trantit-o: colul e "sters"! Poftim???Dar era perfect acum o luna!!??? ei, bine, intr-o luna aproape s-a deschis si e pericol de nastere prematura. De aici si durerile mele din ultima perioada...si m-am gandit la Doloress...si bine am facut ca am stat mai mult in pat. Mi-a dat tratament de sustinere cu Genypril siscobutil si no-spa si magno..ceva...si "sa ma lipesc de pat" daca vreau sa ajung macar la 38 de sapta. asta in conditiile in care eu abia maine inchei sapt 36 si intru in 37...Mi-a dat unda verde sa merg la dr de inima (eu avand diagnostic de mai demult de aritmie)si mi-a zis sa-l rog sa-mi dea recomandare de cezariana...Sper s-o conving sa-mi dea si sa fac ceza...ptr ca daca intr-adevar se mosteneste si ducerea sarcinii si nasterea de la mame, apoi nu ma vad roz mama mea avand travaliu de 20 de ore cu rupere si toate alea...Deci cam aceleasi vesti ca si Deea doar ca ea e cu 2 sapt mai mare ca mine...e mai norocoasa...

Si acu galeria ptr fete dupa care in patut "lichita"

HAI, OCSANICA!!!
HAI, MISSEXY!!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 35s+

Nu ti fa griji, asa mi a zis si mie in sapt 34 ca am colul scurt si ca ii intra si un deget, si sambata asta fac 38 de sapt...deci stai linistita in pat, fara efort si o sa fie bine.

Andreea
37+ viitoare mamica de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Am mancat cu baietii pe la 8.30...si deja m-a rupt foamea..ma duc sa halesc ceva ..sa creasca buba

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

si galerie pt fete
hai ocsanica
hai missexxy
hai roxana82ct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

daca se mai cumpara colacei din aia de pus la gat...as vrea si eu 1-2 buc....cat era unu?parca 1 lira si ceva nu?pofta buna tunde...eu tocmai am terminat....ma mai duc dupa un gat de cafea si sunt implinita pe ziua de azi:)

In 38+ cu Sophie Elena (cel mai probabil)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

HAI ALINA!!!!
HAI ROXANA!!!
HAIDETI CU BEBEII FRUMOSI SI SANATOSI!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui MariaG

Multumesc fetelor pentru parola.
Deci fix asa aratai si in visul meu (mai putin burta ca nu mai eram gravide nici una) bruneta, cu par lung si cu expresia aia hotarata pe fata. Mi-ai placut :)

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

multumesc..si Eu de cate ori ma visez s fara burta..slaba si sexoasa..p cuvant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Neata!
Am 2 body-uri primite cadou,insa sunt foarte mici pt zgarmici,care s-a facut ditai falcosu.Sunt noi,insa le-am spalat eu o data.Dati un PM daca le doriti,primul venit,primul servit.

HAI FETELE,HAI CU MINUNILE!!!![green]

Mergi la inceput