Ian-Feb2011- Bv Alina! Hai Roxana! (179)
Raspunsuri - Pagina 7
ziki spune:

HAI MISSEXY!!!
HAI OCSANICA!!!
HAI ROXANA!!! 

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 37s
AMR 18 de zile
florintunde spune:
ZIKI;Ma bucur ca esti in top..si 2 in 1!
MIRELUSH;pup motaneii si la multe lunite.
Tu urmezi maine...venim la chef ,la tratatie ..avem si un buchet d flori pt mami

Monica bt;sa dea DD sa fie bine...ceza sau natural dar sa scapi cu bine...si totusi..ar cam trebui sa stai in gasca la noi..nici Eu nu vreau sa nasc mai repede

ma apuc iarasi de f galerie la fete![]()
Tunde
36
saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyleeks Mirela mamica noastra eroina La multi ani tie si motaneilor , va doresc tot binele si toata sanatatea din lume![]() 38 + Kevin Claudiu DanielAMR : 10 zile pana la marea intalnire ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
ziki spune:
dap, tot 2in1, si eu nu te-am visat 
nu stiu cum de mi-ai scapat de data asta. dar MARIA, ai visat-o bine, TUNDE e f frumoasa! 
eu am visat-o odata, la inceput, pe Ralu ca era la noi in vizita si ma invata sa fac nu stiu ce ciocolata de casa,
apoi pe Tunde, mai de mult, mergeam cu masina la ea in Gheorgheni
si-mi povestea de vecinii ei,
si inca pe cineva, dar nu-mi mai aduc acum aminte, eram programate sa nastem impreuna, si o tot strangeam in brate ...
nebunie! 
am comandat o pijama de pe Miniprix.ro si nici pana in ziua de azi, dupa 11 zile, nu m-a sunat nimeni, nu tu mail, nimic. Doar comanda are status: "plasata". Mda, stiam si eu ca am plasat-o, ma interesa mai mult continuarea. Si cand sa scriu mail la contact@ miniprix, mi-a venit mail daemon failure. e clar. ma duc in Bucur 
ati fost multumite de pijamalele voastre? Cum ar trebui sa fie? (in afara de partea cu deschizatura pt alaptat)
eu una trag concluzia ca show-ul de luni cu contractii non stop mi s-a tras de la no-spa. eu nu am mai luat pana acum si de sambata pana luni, am luat 2 pe zi. si luni am patit-o.
acum, nici ieri nici azi nu am luat, si nu am nimic 
oi fi eu pe dos...
sanziana
de flavia si
cu felix -> 37s
AMR 18 de zile
sunshine_rox spune:
neatza si de la noi fetele; eu intru mai rarut sa postez dar va citesc printre picatele; felicitari fetelor care au nascut, sa aiba copii necoliciosi sanatosi si papaciosi si mult laptic; un pic de galerie pt fetele care nasc

HAI MISSEXY!!!
HAI OCSANICA!!!
HAI ROXANA!!! 

in alta ordine de idei noi raportam vreo 4 nopti linistite, nu ii mai dau nici infacol sau alte ceaiuri, in schimb o apas pe burtica cu piciorusele ei un pic sa scoata gazele si beau eu ceaiuri de lactatie care contin chimen si anason si imi doarme noaptea; se trezeste de 2 ori decat la interval de 3 ore aproximativ sa manance dar adoarme la loc cu tzitzi in gura in circa 20 minute; ar fi o problemutza ca nu ne-a trecut icterul si ne-a dat tanti doctorita sa luam vitamina C care nu ne place la gust, dar scapam de ea in 4 zile, iesim afara la aer si in rest suntem cuminti; papam si dormim; mai dam pe noi ca mancam prea mult si nu ne trebuie surplus, dar suntem bine in rest; eu sunt foarte multumita ca mi-a ajuns la 3 kg 600 aproape de la 2 kg 200 cu cat am scos-o din spital, deci inseamna ca chiar dc scoate mult afara ii si ramane destul pt ea;
m-am intins ca o zi de post;
am mai pus cateva poze cu printesa pe cont
v-am pupat pe toate si pe toti bebeii
mamica fericita de puiut alexandra
MariaG spune:
Tunde m-as fi uitat, dar vezi matale ca n-am parola si nici nu am indraznit sa o cer dupa cate s-au intamplat cu ea. Asa ca uite imi fac curaj acu' daca vreti si puteti si va lasa inima dati-mi si mie un PM cu parola. Daca nu, nu-i bai ca oricum Tunde nu poa' sa fie decat frumoasa si-s sigura ca e asa cum am visat-o io. Am zis.
Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
florintunde spune:
MISS SEXY!! ALINA! HAI ALESSIA- TIMEEA!!

HAI OCSANICA! ROXANICA! HAIDE BEBE MARIA- SOFIAAA!!

HAI ROXANA CT! HAIDE BEBE TEODOR!TE ASTEPTAM!!

Tunde
36
saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
vasilasanita spune:
Felicitari tuturor fetelor care au nascut, sa aiba copii cuminciori, fara colici sau alte cele !!
Voiam sa intreb daca mai sunt fete care mai intra daca au luat antibiotice in timpul alaptarii? Eu cred ca am luat un microb din spital si am infectie urinara, ca am usturimi.. Dr meu mi a dat ciprinol, m am dus apoi la dr de fam mi a dat ospamox si la farmacie mi a spus ca doar ampicilina e permisa. Si mie mi e frica sa iau vreunul. Voi ce stiti, ce antibiotice v au fost recomandate?
mami fericita cu Stefan
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
ziki spune:
scuzeeeee, eu am inceput! 
ma duc sa retrag frumos ce-am scris. ![]()
sa'mna TUNDE grijulie!
p.s1 - am schimbat. scuze inca o data!
p.s2 - Maria, ai PM 
sanziana
de flavia si
cu felix -> 37s
AMR 18 de zile

La multi ani tie si motaneilor , va doresc tot binele si toata sanatatea din lume
Kevin Claudiu Daniel